تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853330960




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایان مذاکرات ایران و آمریکا در نخستین روز گفت و گوهای زوریخ


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پایان مذاکرات ایران و آمریکا در نخستین روز گفت و گوهای زوریخ
دومین نشست تیم های مذاکره کننده ایران و آمریکا در نخستین روز حضور در زوریخ پس از حدود سه ساعت پایان یافت.
آفتاب: در مجموع تیم های مذاکره کننده ایران و آمریکا در نخستین روز و طی دو جلسه حدود پنج ساعت با یکدیگر مذاکره و درباره برخی موارد اختلافی گفت و گو کردند.


با این حال تیم های کارشناسی پس از پایان مذاکره معاونان وزیر خارجه ایران و وندی شرمن همچنان به مذاکره ادامه دادند.


ریاست این دور از مذاکرات را سید عباس عراقچی معاون حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه به عهده دارد و مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزیر امور خارجه، حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه، داوود محمد نیا مشاور وزیر خارجه، محمد امیری مدیر کل امور پادمان های سازمان انرژی اتمی و نیز پژمان رحیمیان از سازمان انرژی اتمی سایر اعضای تیم مذاکره کننده ایرانی در زوریخ هستند.


قرار است در این دور از مذاکرات که تا شنبه ادامه خواهد داشت بار دیگر همه موضوعات مورد اختلاف بررسی و مرور شود.


نمایندگی اتحادیه اروپا در این دور از گفت و گوها را هلگا اشمید معاون فدریکا موگرینی مسوول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عهده دارد.


همزمان، محمد جواد ظریف نیز که برای شرکت در مجمع جهانی داووس در سوئیس بسر می برد، در حال گفت و گو با جان کری همتای آمریکایی درباره مسائل مورد اختلاف هسته ای است.


وزیر امور خارجه شب گذشته درتماس تلفنی که به درخواست فدریکا موگرینی انجام شد، با مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا آخرین تحولات مربوط به مذاکره هسته ای را بررسی کرد.


روز گذشته لوران فابیوس، فیلیپ هاموند، فرانک والتر اشتاین مایر و فدریکا موگرینی با انتشار مقاله ای از طرح جدید تندروهای آمریکا برای تشدید تحریم ها علیه ایران انتقاد کردند و آن را گامی به عقب خواندند.


وزیران خارجه فرانسه، انگلیس، آلمان و مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این مقاله که روزنامه واشنگتن پست آن را منتشر کرد ، نوشتند: ما یک فرصت تاریخی داریم که ممکن است دوباره بدست نیاید. چشم های دنیا روی ماست ، باید تعهدمان به دیپلماسی و تلاش برای حل موضوع هسته ای ایران را در مهلتی که تعیین کرده ایم، نشان دهیم. این مطمئن ترین مسیر برای رسیدن به یک توافق جامع و اخرین راه حل است که دنیا و منطقه را امن تر خواهد کرد.


اجرای توافق موقت ژنو پس از آنکه مذاکرات به توافقی جامع میان ایران و کشورهای 1+5 نینجامید برای دومین بار در 24 نوامبر تا ماه ژوئن تمدید شد.


به گزارش ایرنا، شبکه تلویزیونی " فا کس نیوز" هم روز گذشته اعلام کرد آمریکا 11 میلیارد و 900 میلیون دلار بدهی خود به ایران را تا 22 ژوئن (تیرماه سال اینده ) یعنی زمان پایان مذاکرات هسته ای را به این کشور پرداخت می کند.


این شبکه وابسته به وزارت دفاع آمریکا به نقل از اسناد وزارت خارجه ا ین کشور از پرداخت 490 میلیون دلار بدهی ها خبر داد و افزود: این مبلغ (490 میلیون) سومین قسط از بدهی های آمریکا از داریی های ایران به این کشور است که قرار بود از دهم دسامبر 2014 به این سو، به تهران پرداخت شود.


باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا دستور پرداخت این مبلغ را در نوامبر گذشته به عنوان محکی برای تمدید این دور از مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران امضاء کرد.


این گزارش به نقل از یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا افزود: قرار شد که از کل چهار میلیارد و 900 میلیون دلار از دارایی های بعدی آزاد شده ایران، در 10 قسط جداگانه تا 22 ژوئن امسال در اختیار تهران قرار گیرد.


براساس این گزارش، دولت آمریکا بر اساس توافق موقت سال 2013 با تهران، پرداخت های مشابهی را به تهران به میزان چهار میلیارد و 200 میلیون دلار انجام داده بود، سپس برای متعهد نگه داشتن ایران به این مذاکرات تا ماه نوامبر گذشته، دو میلیارد و 800 میلیون دلار دیگر نیز به تهران پرداخت کرد.






تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن