تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821265230




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرخاشگران بدانند


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
agresion2


پرخاشگری و عصبانیت امری خارج از اراده و آنی و بدون مقدمه است که در افرادی که کم تحمل اند بیشتر اتفاق می افتد.


علی باغبانیان  با اشاره به آثار پرخاشگری بر جسم و روان افراد اظهار داشت:‌ فرقی نمی‌کند که انسان خود پرخاشگری نشان دهد یا شاهد آن باشد، فرقی نمی‌کند که انسان خود پرخاشگری نشان دهد یا شاهد آن باشد، در هر صورت این رفتار موجب آسیب رساندن به جسم و روان فرد می‌شود و علاوه بر مشکلات جسمانی و روانی، عملکرد شغلی و اجتماعی او را نیز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.
* پرخاشگری بیش از دیگران به خود فرد آسیب می‌رساند وی ادامه داد: افرادی که عصبانی می‌شوند و پرخاشگری نشان می‌دهند، بیش از دیگران به خودشان آسیب می‌رسانند * زخم معده و فشار خون بالا نتیجه پرخاشگری است این متخصص حوزه بهداشت و روان گفت: منشأ اکثر بیماری‌های جسمانی، عوامل روانشناختی است، پرخاشگری که جلوه رفتاری خشم است موجب بیماری‌های تنفسی و گوارشی می‌شود. اختلالاتی مانند زخم معده و اثنی‌عشر و فشار خون بالا، مشکلات قلبی، تنفسی و حتی دردهای استخوانی نتیجه پرخاشگری است. * افراد پرخاشگر از اجتماع طرد می‌شوند این روانپزشک تأکید کرد: افراد پرخاشگر به دلیل رفتارهای آسیب‌رسان به دیگران، از گروه‌های اجتماعی طرد می‌شوند، بنابراین تنهایی و انزوای اجتماعی، نتیجه نهایی پرخاشگری است. * با اعتقادات معنوی و خرد، استرس را مدیریت کنید باغبانیان گفت: وقتی فرد در موقعیت فشارزا به لحاظ روانی قرار می‌گیرد، باید با استعانت از اعتقادات معنوی و خرد آن موقعیت را مدیریت کند. وی افزود: سکوت یا ترک مکانی که موجب عصبانیت یا پرخاشگری شده است می‌تواند از عواقب ناگوار رفتارهایی که در این موقعیت‌ها رخ می‌دهد بکاهد. باغبانیان خاطرنشان کرد: هیجانات مثبت و منفی در انسان‌ها وجود دارد و ما باید با یادگیری مهارت مدیریت استرس، سایر مهارت‌ها و البته استعانت از صبر و آموزه‌های دینی که بر این مهم تأکید کرده است، از پرخاشگری و ضرر رساندن به خود و دیگران بپرهیزیم.


3 بهمن 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن