محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841990407
چرا گاهی گوشمان زنگ می زند؟
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
دلایل وزوز گوش؛
چرا گاهی گوشمان زنگ می زند؟
وزوز گوش نشانه خطرناکی نیست و با افزایش سن تشدید می شود. این مشکل در بسیاری از افراد با درمان بهبود می یابد به طوری که اغلب باید به دنبال از بین بردن مشکل اصلی بروز وزوز بود. در برخی موارد هم درمان تنها به کاهش وزوز کمک می کند.
امام على عليه السلام : خوش اخلاقى در سه چيز است: دورى كردن از حرام، طلب حلال و فراهم آوردن آسايش و رفاه براى خانواده.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، وزوز یا زنگ زدن گوش معمولا مشکل شایعی است که از هر پنج نفر، یک نفر در طول عمر آن را تجربه می کند. در واقع، این حالت را نمی توان به خودی خود بیماری دانست، بلکه بیشتر نوعی مشکل زمینه ای برای ابتلا به برخی بیماری ها به شمار می رود که از این میان می توان به اختلال در سیستم گردش خون اشاره کرد.
وزوز گوش نشانه خطرناکی نیست و با افزایش سن تشدید می شود. این مشکل در بسیاری از افراد با درمان بهبود می یابد به طوری که اغلب باید به دنبال از بین بردن مشکل اصلی بروز وزوز بود. در برخی موارد هم درمان تنها به کاهش وزوز کمک می کند. زنگی که گوش ها را می نوازد
زمانی گوش وزوز می کند که معمولا هیچ صدای خارجی در آن دخیل نیست. در این حالت معمولا با علائمی از قبیل زنگ زدن گوش، وزوز، صدای ضربه یا هر صدای اضافه داخل گوش مواجه شده اید که به مرور آزاردهنده می شود. این صداها غالبا از خفیف و آهسته شروع و به مرور بلند و گوشخراش می شود که در یک گوش یا هر دو گوش بروز می کند. بلندی صدای داخل گوش گاه به حدی می رسد که مانع تمرکز یا شنیدن صداهای واقعی در محیط اطراف می شود. وزوز گوش به دو شکل ایجاد می شود.
یک نوع که وزوز ذهنی گوش است، شایع ترین نوع آن است. این حالت بیشتر به دنبال مشکل در گوش خارجی، میانی یا داخلی ایجاد می شود. علاوه بر این، مشکلاتی که در اعصاب شنوایی یا بخشی از مغز که مسئول پردازش سیگنال های عصبی مانند صدا بروز می کند نیز از دیگر دلایل این امر به شمار می رود.
نوع دیگر این مشکل، وزوز واقعی است. پزشک در آزمایش شنوایی بیمار می تواند صداهای اضافی گوش را بشنود. این حالت معمولا به دلیل مشکل در عروق خونی، شرایط استخوان گوش داخلی یا انقباض ماهیچه گوش ایجاد می شود.
در وزوز گوشی که به دنبال عفونت قسمت فوقانی دستگاه تنفسی و بر اثر عواملی مانند سرماخوردگی ایجاد می شود و بیش از یک هفته ادامه دارد یا در وزوز ناگهانی گوش که هیچ دلیلی ندارد و کاهش شنوایی یا سرگیجه را در پی دارد، حتما باید به پزشک مراجعه کنید. علت یابی و عوارض وزوز گوش
معمولا پزشکان در بسیاری از موارد ابتلا به وزوز گوش علت خاصی برای آن نمی یابند، ولی شایع ترین عامل بروز این صداها، آسیب وارده به حفره گوش داخلی است. موهای نازک و باریک گوش داخلی با فشار امواج صدا حرکت می کنند که باعث می شود حفره های گوش نوعی سیگنال الکتریکی را از طریق اعصاب گوش به مغز ارسال کرده و مغز آنها را در قالب صدا پردازش می کند. در صورت شکستگی یا خمیدگی موهای داخل گوش، تکانه های عصبی فرستاده شده به سوی مغز کامل ارسال نشده که نتیجه آن وزوز گوش خواهد بود. مشکلات گوش، بیماری های مزمن و آسیب هایی که اعصاب گوش یا مرکز شنوایی مغز را درگیر می کند از علل بروز چنین صداهای آزاردهنده ای محسوب می شود.
افراد با بالارفتن سن بیشتر در معرض کاهش شنوایی قرار می گیرند به طوری که این مشکل غالبا بعد از ۶۰ سالگی شیوع بیشتری می یابد. علاوه بر این، مواجهه با صداهای بلند از قبیل صدای تجهیزات و ماشین آلات سنگین و استفاده از ابزارهای پخش موسیقی با صدای بلند و در مدت طولانی، دلایل اصلی کم شدن قدرت شنوایی در برخی افراد به شمار می روند که وزوز گوش را در درازمدت به همراه دارند.
جرم گوش به عنوان یک عامل دفاعی در گوش از ورود آلودگی جلوگیری می کند و مانع رشد باکتری ها می شود، ولی انسداد گوش با تجمع بیش از حد جرم، شست وشوی آن را دشوار کرده و به مرور شنوایی را کاهش می دهد و با تحریک پرده گوش باعث ایجاد وزوز آن می شود.
تغییراتی از قبیل سخت شدن استخوان های گوش میانی نیز از علل کم شنوایی و وزوز گوش محسوب می شود. رشد غیرطبیعی استخوان گوش نیز از عواملی است که به دلایل ژنتیکی ایجاد می شود و فشار غیرطبیعی مایعات گوش داخلی و آسیب های سر و گردن که غالبا گوش داخلی و اعصاب شنوایی و عملکرد مغزی را شامل می شود نیز از علل وزوز گوش است .
در مواردی وزوز گوش ممکن است به دنبال اختلال عروق خونی ایجاد شود که به آن وزوز گوش ضربه ای می گویند. توموری که به عروق خونی ناحیه سر یا گردن فشار وارد می کند، باعث بروز وزوز می شود. تصلب شرایین که با بالا رفتن سن و تجمع و رسوب کلسترول در ارتباط است، انسداد عروق خونی منتهی به گوش داخلی و میانی را به همراه دارد که در نتیجه آن، رگ ها انعطاف خود را از دست داده و با هر ضربان متسع می شوند. با تشدید جریان خون در عروق، ضربان ها از طریق گوش شنیده شده و شما به صورت وزوز یا زنگ آن را می شنوید. نازک شدن عروق ناحیه گردن نیز جریان خون منظمی ایجاد می کند که به صدای وزوز در گوش منجر می شود.
علاوه بر موارد اشاره شده، شماری از داروها نیز باعث بروز یا تشدید وزوز گوش می شود که اغلب با قطع مصرف این قبیل داروها، صداهای ناهنجار از بین می رود. آنتی بیوتیک ها، داروهای ضدسرطان، ادرارآورها، داروهایی که برای درمان مالاریا تجویز می شود، برخی داروهای ضدافسردگی و نیز آسپیرین از جمله داروهایی بوده که ممکن است وزوز گوش ایجاد کند.
قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صداهای بلند ممکن است به سلول های مویی داخل گوش آسیب وارد کند. اگر در محیط های پر سر و صدایی مانند کارخانه ها کار می کنید یا موسیقی می نوازید، بیشتر در معرض وزوز گوش قرار دارید. با بالا رفتن سن، تعداد رشته های عصبی فعال در گوش کاهش یافته و مشکلاتی ایجاد می کند که با وزوز گوش در ارتباط است. همچنین مردان بیش از زنان در معرض این عارضه بوده و افراد سیگاری نیز بیشتر به این مشکل مبتلا می شوند.
وزوز گوش زمانی که طولانی می شود،، روی کیفیت زندگی تأثیر منفی گذاشته و باعث خستگی، استرس، مشکلات خواب، دشواری در تمرکز، مشکلات حافظه، افسردگی، اضطراب و تحریک پذیری می شود. با وزوز گوش چه کنیم؟
از آنجا که بسیاری از دلایل وزوز گوش، عوامل زمینه ای دیگر بیماری هاست، تشخیص این علت ها و درمان آنها می تواند گام بسیار مؤثری در بهبود این عارضه تلقی شود.
ـ گاهی خارج کردن حجم بالای جرم گوش ایجاد شده، علائم وزوز را کاهش می دهد.
ـ درمان بیماری های عروق خونی که از جمله عوامل زمینه ای وزوز گوش به شمار می رود، از طریق دارو، جراحی یا دیگر درمان ها می تواند مشکل وزوز را تا حد مطلوبی رفع کند.
ـ در برخی موارد، تغییر داروهای مصرفی می تواند مؤثر باشد.
ـ تولید صداهایی مانند ریزش قطرات باران یا امواج اقیانوس از طریق دستگاه تولید چنین صداهایی در درمان وزوز گوش موثر است. افراد در طول شب می توانند با تولید این قبیل اصوات از وزوز خلاص شده و کمتر آن را احساس کنند.
ـ در صورتی که علاوه بر وزوز به مشکلات شنیداری نیز مبتلا هستید، استفاده از وسایل کمک شنوایی می تواند مفید باشد.
ـ وسایل پوشش دهنده اصوات مزاحم با ایجاد صداهای آرامبخش با بسامدهای پایین، قدرت وزوز داخل گوش را کاهش داده و تمرکز شما را از این صداها کم می کند.
علاوه بر موارد فوق، استفاده از برخی داروها می تواند علائم وزوز گوش را تا حدی کاهش دهد. برخی داروهای ضد افسردگی که تنها با تجویز پزشک در صورت وزوز شدید گوش مصرف می شود، عوارض جانبی از قبیل خشکی دهان، تاری دید، یبوست و مشکلات قلبی به همراه دارد. همچنین مصرف داروی آلپرازولام نیز به علائم این عارضه کمک می کند.
در برخی موارد که وزوز گوش در برابر درمان ها مقاومت نشان می دهد، فرد به مرور به صدا عادت کرده و کمتر آزار می بیند. اگر شما هم از این گروه افراد هستید، بهتر است از مواد محرک، صداها و محیط های تحریک کننده دوری کنید. صداهای بلند، مصرف کافئین و نیکوتین می تواند باعث تشدید علائم این عارضه شود. استرس، وزوز گوش را شدیدتر کرده و به کار بردن راهکارهایی که بتواند آرامش را به افراد بازگرداند، مؤثر است.
در کنار درمان های پزشکی، استفاده از طب جایگزین یا مکمل نیز می تواند در بهبود وزوز گوش مؤثر باشد. طب سوزنی، هیپنوتیزم، استفاده از مکمل های روی و ویتامین های خانواده B از جمله این درمان ها محسوب می شود. در صورت درمان نشدن این عارضه می توانید با مراجعه به مشاور، روش های مقابله با استرس و افسردگی ناشی از عارضه وزوز گوش و راه های کنار آمدن با آن را بیاموزید. پرشین پرشیا / 2009
۰۱/۱۱/۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
اوباماي دزد با چراغ كنگره به كالاي هستهاي ما دستبرد ميزند
اوباماي دزد با چراغ كنگره به كالاي هستهاي ما دستبرد ميزند ماههاست بحث مذاكرات هستهاي به موضوع اول دولتمردان تبديل شده به صورتي كه بسياري از فعاليتهاي دولت حول اين محور شكل گرفته اما بررسي عملكرد غربيها طي ماههاي اخير به خوبي نشان ميدهد كه نظام سلطه در هر برههاي از مذاكربازنگري بيش از 50 درصد آييننامه هاي آموزشي مقاطع تحصيلي دانشگاهي
۲۱ دي ۱۳۹۳ ۱۵ ۴۸ب ظ بازنگري بيش از 50 درصد آييننامه هاي آموزشي مقاطع تحصيلي دانشگاهي مديرکل دفتر برنامهريزي و تحصيلات تکميلي وزارت علوم در مورد آخرين تغييرات اعمال شده در آييننامه آموزشي مقاطع تحصيلي کارشناسي کارشناسي ارشد و دکتري اطلاعاتي ارائه کرد به گزارش خبرگزاري موجنگاهی به کتاب «بچههای فلسطین» به مناسبت «روز غزه» زنی که فرزندانش را برای قربانی شدن در ف
نگاهی به کتاب بچههای فلسطین به مناسبت روز غزهزنی که فرزندانش را برای قربانی شدن در فلسطین به دنیا آورددر کتاب بچههای فلسطین هر داستان یک شخصیت کودک دارد کودکی که قربانی حوادث و رویدادهای سیاسی است اما با وجود این برای به دست آوردن آیندهای روشن در مبارزهها مشارکت میکند بهضرورت بازنگری در تخصیص بودجه سازمان زندانها
اخوان بیطرف در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد ضرورت بازنگری در تخصیص بودجه سازمان زندانها عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی گفت بودجه سال آینده سازمان زندانها باتوجه به تورم موجود کافی نبوده و حتی سیر نزولی هم داشته است نیره اخوان بیطرف نماینده مردم اصفهان در- نگاهی به زندگی در پاکستان
نگاهی به زندگی در پاکستان در این گزارش نگاهی داریم به مراسم سال نوی مسیحی و جشن های بزرگداشت ولادت پیامبر اسلام ص در میان مسیحیان و مسلمانان پاکستان Reuters AP ۱۳۹۳-۱۰-۱۷ ۰۹ ۰۱جام ملتهای آسیا ۲۰۱۵ – استرالیا نگاهی به ۱۰ رویارویی قبلی با امارات/ایران تیمی که هیچوقت بازنده نیست!
جام ملتهای آسیا ۲۰۱۵ – استرالیانگاهی به ۱۰ رویارویی قبلی با امارات ایران تیمی که هیچوقت بازنده نیست تیم ملی ایران در رویاروییهای قبلی با امارات برد یا حداکثر تساوی کسب کرده است به گزارش خبرگزاری فارس مصاف فردای ایران و امارات در ورزشگاه سانکروپ بریسبان یازدهمین رویاروییچرا نباید پیش از ازدواج با نامزدمان زندگی کنیم؟
چرا نباید پیش از ازدواج با نامزدمان زندگی کنیم دوران نامزدی هرچند به عنوان بهترین دوره زندگی مشترک شناخته می شود یکی از دوران های حساس یک رابطه است برترین ها دوران نامزدی هرچند به عنوان بهترین دوره زندگی مشترک شناخته می شود یکی از دوران های حساس یک رابطهرئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد بازنگری در پرداخت حقوق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر دادبازنگری در پرداخت حقوق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندرانرئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بازنگری در پرداخت حقوق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از ساری قاسم جانبابایی امشب در آیین تودیع و معارنگاهی به تأثیرات متقابل سبک زندگی و جمعیت بر یکدیگر؛ کاهش جمعیت و چالشهای پیش رو
نگاهی به تأثیرات متقابل سبک زندگی و جمعیت بر یکدیگر کاهش جمعیت و چالشهای پیش روجمعیت و سبک زندگی از موضوعاتی هستند که طی سالهای اخیر مکرراً در مورد آنها سخن گفته شده است اما در این میان جمعیت را میتوان بهعنوان یکی از فاکتورهای اصلی و تأثیرگذار در موضوع سبک زندگی یک جامعهدر ایام الله دهه مبارک فجر صورت میگیرد زندگانی امام (ره) قصهخوانی میشود / زنگ روایتگری انقلاب در مدارس البر
در ایام الله دهه مبارک فجر صورت میگیردزندگانی امام ره قصهخوانی میشود زنگ روایتگری انقلاب در مدارس البرزمدیرکل امور کتابخانه های استان البرز گفت به منظور آشنایی نسل امروز با زندگانی امام خمینی ره زندگانی ایشان در ایامالله دهه فجر قصهخوانی خواهد شد به گزارش خبرگزاری فارسنگاهی به زندگی در پاکستان
نگاهی به زندگی در پاکستان چند رسانهای > عکس - تصاویر زیر سال نوی مسیحی و جشن های بزرگداشت ولادت پیامبر اسلام ص در میان مسیحیان و مسلمانان پاکستان را نشان می دهد پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستان پاکستاامام جمعه جیرفت: مشکلات زندگی زنگ بیدارباش قیامت است
امام جمعه جیرفت مشکلات زندگی زنگ بیدارباش قیامت استامام جمعه جیرفت گفت مشکلات زندگی زنگ بیدارباش قیامت است و مشکلات ما را به یاد نعمتهای خوب خداوند میاندازد و مراقب باشیم که نعمت زیادی ما را مغرور نسازد به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت رضا کرمیپور عصر دوشنبه در آیین نماشبنم مقدمی:نمی دانم چرا در سریالی که بازی کرده ام،فرد دیگری جای من حرف می زند
شبنم مقدمی نمی دانم چرا در سریالی که بازی کرده ام فرد دیگری جای من حرف می زند فرهنگ > تلویزیون - خراسان نوشت شبنم مقدمي که با سوالات متعددي در مورد دو سريال اخيرش يعني ابله و جلال الدين در صفحه اينستاگرام خود مواجه شده بود با انتشار دو پست تلاش کرد تا بخشي از ابهامافرماندار چرام تأکید کرد لزوم جلوگیری از عرضه مرغ زنده در چرام
فرماندار چرام تأکید کردلزوم جلوگیری از عرضه مرغ زنده در چرامفرماندار چرام بر لزوم جلوگیری از عرضه مرغ زنده در این شهرستان تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام امشب نشست شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور فرماندار چرام و اعضا شورا در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد رئیس شبمدیر پایگاه پژوهشی برجهای آرامگاهی مازندران خبر داد تلاش مسئولان برای جذب گردشگر به سمت شهر تاریخی آمل
مدیر پایگاه پژوهشی برجهای آرامگاهی مازندران خبر دادتلاش مسئولان برای جذب گردشگر به سمت شهر تاریخی آملمدیر پایگاه پژوهشی برجهای آرامگاهی مازندران گفت مسئولان این شهرستان برای جذب گردشگر و توریست به سمت شهر تاریخی آمل تلاش داشته باشند به گزارش خبرگزاری فارس از آمل سعید سلیمانیامام جمعه چرام: مردگان سیاسی فتنه 88 با شعارهای انحرافی زنده نمیشوند
امام جمعه چرام مردگان سیاسی فتنه 88 با شعارهای انحرافی زنده نمیشوندامام جمعه چرام گفت با شعارهای انحرافی زنده کردن مردگان سیاسی در فتنه 88 محال است حجتالاسلام جعفر طزری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در چرام با تاکید بر این مطلب که با شعار زنده باد و دربا برزای به توافق مالی نرسیم، گزینه دیگری را جایگزین میکنیم درخشان: کریمی برای بازی کردن بازنگشته، در جایگاهی
با برزای به توافق مالی نرسیم گزینه دیگری را جایگزین میکنیمدرخشان کریمی برای بازی کردن بازنگشته در جایگاهی از او استفاده میکنیم که بتواند کمک کندسرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت علی کریمی برای بازی کردن به تمرین ما بازنگشته بلکه سعی میکنیم از او در جایی استفاده کنیم که بتواند-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها