واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره مندی بیش از سه میلیون و پانصد و شصت هزار نفر از برنامه کاهش میزان پرداخت تحول نظام سلامت در 7 ماه اجرای برنامه تحول نظام سلامت خبر داد.
به گزارش تراز ، محمد آقاجانی اعلام کرد: اهداف اصلی برنامه نظام تحول سلامت حفاظت مالی از شهروندان در برابر هزینه های سلامت، ساماندهی خدمات بیمارستانی و ارتقاء کیفیت آن و دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی است.
وی در ادامه گفت: حفاظت مالی شهروندان در برابر هزینههای سلامت با محوریت اقشار آسیبپذیر، از طریق ساماندهي تأمین خدمات بیمارستانی و کاهش پرداخت سهم بيماران در بيمارستانهاي وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از 15 اردیبهشت ماه در کشور اجرا شد که در این مدت میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های دولتی در خدمات مشمول برنامه از 37 درصد به 8 درصد رسیده است و هموطنان بستری واجد بیمه پایه سلامت تنها 6درصد از مبلغ صورتحساب تنظیمی مشمول این برنامه را بر اساس تعرفه و قیمت مصوب پرداخت می نمایند از سوی دیگر روستائيان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر 20 هزار نفر (دارای دفترچه بیمه روستایی) و ساير افرادي كه از طريق نظام ارجاع به بيمارستانهاي مشمول برنامه مراجعه ميكنند، 3 درصد از هزينه خدمات را پرداخت ميکنند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته طی اجرای این برنامه نزدیک به 3 میلیون و 560 هزار نفر از این خدمات بهره مند شده اند.
آقاجانی ادامه داد: بیمارستانهای مشمول از ابتدای اجرای برنامه به ارائه تمامی خدمات تشخيصي و درماني، دارو، تجهيزات و ملزومات مصرفی پزشكي به تمامی بیماران بستري در همان بيمارستان و يا در زنجيره تامین خدمات مکلف شده اند که ضوابط این امر به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.
وی افزود: بر اساس این برنامه در صورتي كه بيمارستاني امكان ارائه همه خدمات مورد نياز بيمار را نداشته باشد براساس زنجیره ارجاع بين بيمارستاني مصوب ستاد اجرايي دانشگاه، عمل خواهد کرد و مسئوليت و هزينه هاي نقل و انتقال بيماران (آمبولانس) و هزينه خدمات ارائه شده به عهده بيمارستان ارجاع دهنده است. همچنین ما به التفاوت تعرفه ها با تعهدات بیمه ای و خدمات ضروری و حیاتی خارج از بسته بیمه پایه مشمول این برنامه قرار می گیرند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: پیش از اجرای برنامه تقریباً نیمی از بیماران برای خرید تجهیزات و لوازم مصرفی به خارج بیمارستان ارجاع می شدند این میزان در حال حاضر به 3.2 درصد و قیمت انواع لوازم و تجهیزات پزشکی پرمصرف، همچون لنز داخل چشمی و استنتهای قلبی بهطور متوسط 42 درصد کاهش یافته است.
آقاجانی تاکید کرد: با توجه به تاثیر بسیار زیاد خدمات اورژانسی بر شاخص های سلامت، بیماران تحت نظر که زمان برای آنها حیاتی است از حمایت بیشتری در این طرح برخوردار خواهند بود.
دوشنبه 29 دى 1393 ساعت 09:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]