تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835762343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل جوانان دهه‌هفتادی چیست؟!


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



مشکل جوانان دهه‌هفتادی چیست؟!
محمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان، اخیراً در بخشی از مصاحبه با روزنامه اعتماد به صحبت‌های خود با یک دانشجوی متولد دهه 70! اشاره کرده و به نقل از وی گفته است:
روز نو : محمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان، اخیراً در بخشی از  به صحبت‌های خود با یک دانشجوی متولد دهه 70! اشاره کرده و به نقل از وی گفته است:
به گزارش روزنو،«نه سیاسیون و نه مذهبیون و نه ورزشکاران دیگر مرجع ما دهه هفتادی‌ها نیستند...ما آدم‌های بی تکیه‌گاه و سرگردانی هستیم...افرادی مثل مرتضی پاشایی انگار به این سرگردانی و سرگشتگی ما نزدیک‌ترند و خود او هم همین گونه بود و برای همین می‌تواند برای ما نه اینکه مرجع باشد بلکه نشانه‌ای از همذات پنداری ما باشد تا در پشت جنازه‌اش فریاد غربت و سرگشتگی سر دهیم...ما بچه‌های بدی نیستیم اما شماها را قبول نداریم. به خودمان هم فشار آوردیم که شما را باور کنیم اما نمی‌شود»!

گلزاری پس از تأیید تلویحی این صحبت‌ها به مسئله تشییع مرحوم پاشایی اشاره و تصریح می‌کند:

«به نظرم مرتضی پاشایی نماد یک نسل است نه شخص مرتضی پاشایی بلکه پدیده پاشایی که نمایانگر و نشانگر سرگشتی است... پدیده مرتضی پاشایی باعث شد تا ما متوجه شویم مثل اینکه میلیون‌ها جوان ما این گونه‌اند! این جمعیت نه طغیانگرند و نه پدیده سیاسی‌اند بلکه تک‌تک اینها سرگشتگی دارند و در عین حال بچه‌های خوبی هستند. خیلی از این بچه‌ها ظاهر عصیانگری دارند اما درونشان دنیایی پر از غم است...پاشایی، درون جوانان ما را نشان داده است و کمکی به ما است و می‌تواند مثل یک تست باشد...به نظر من مرتضی پاشایی یک ابزار تشخیصی فرافکن است که ما متوجه شویم درون جوان‌ها چه می‌گذرد»

 

*متأسفانه مشکل استدلال‌های امثال گلزاری و سایرینی که این روزها به چند دلیل دست از سر نسل‌های جدید و همینطور، تشییع‌کنندگان مرحوم پاشایی بر نمی‌دارند این است که نظراتی شخصی را در کنار حقایق قرار می‌دهند و نتیجه دلخواه خود را نیز به عنوان واقعیت جلوه می‌دهند.

باید اشاره کرد که مشکل جوانان دهه هفتادی نه محتوای دیالوگ فوق بین گلزاری و یک دانشجوی دهه هفتادی که وجود پیرمردها و سنّ و سال‌دارهای خسته‌ای است که نه تنها به گفته چندی قبل فیّاض زاهد «خاطره خوشی از انقلاب 57 ندارند» و به گفته‌ی عیسی سحرخیز «دیگر به امام علاقه ندارند»؛ بلکه به همراه چند طرفدارشان در این روزهای میانه و آخر عمر، قصد قربت کرده‌اند که به هر لطایف‌الحیل ممکن؛ انقلاب و نظام اسلامی را به مسیری خاص! بکشانند.

و برای همین قصد قربت است که تلاش می‌کنند تا هر نوع نظری را به جوانان ایرانی و نسل‌های نوین انقلاب اسلامی مرتبط کنند تا بدین سان از آتش «معترض‌سازی»، برای علاقه‌مندان همیشگی به «تجمع خیابانی» و نقّاشان حوادث سال 88 و سال 78! آبی گرم شود.

در نقض صحبت‌ها و ادعاهای آقای گلزاری و آن دانشجوی محترم دهه هفتادی پیرامون جوانان، همین بس که اتفاقا مرجعیت‌های اجتماعی در دوران کنونی بروز و ظهور بهتری نیز یافته‌اند و همچنین جامعه جوان ایرانی نیز در مقابل کج‌فکری‌های ناشی از تسلیم عده‌ای منورالفکر در مقابل آمریکا دچار یک «کَژتابی خوش‌یُمن» شده و از برکات همین کژتابی خوش‌یُمن است که این جامعه جوان، در قامت خود سبب‌ساز رخدادهایی بی‌سابقه در تاریخ انقلاب و البته برای دفاع از انقلاب اسلامی همچون «9 دی» می‌شود.

همین جمعیت به قول آقای گلزاری و آن دانشجوی محترم دهه هفتادی «سرگردان و سرگشته» که به دنبال همذات پنداری و همزاد پنداری است! اتفاقا همذات‌پنداری‌های بزرگی با قافله اباعبدالله الحسین(ع) از خود بروز داده که فقط نمونه کوچکی از آن در اربعین میلیونی امسال در کربلای معلی به چشم آمد.

و نمونه دیگر این همذات پنداری را نیز آن تحلیلگر غربی به چشم دیده است که اذعان می‌کند حضور گسترده جوانان ایرانی در مراسم تشییع شهدای گمنام نشان از آن دارد که عکس‌العمل نسل‌های جدید ایرانی نسبت به تعرض به نظام و کشورشان دور از ذهن است.

آقای گلزاری و آن دانشجوی مورد اشاره ایشان مدعی باور نداشتن مراجع فکری کنونی توسط نسل‌های جدید شده‌اند...

این در حالی است که مگر همین نسل‌های جدید نیستند که به تبعیت از مراجع اجتماعی منزّه و خوشفکر امروز ایران اسلامی، قوانین کشور را برتافته‌اند، در انتخابات‌ها و راهپیمایی‌های هر ساله شرکت می‌کنند، گاهی در منصه‌هایی از نبرد در داخل و خارج به شهادت می‌رسند و در لابه‌لای همین جامعه، با نجابت در حال زیست هستند.

معاون وزیر ورزش همچنین در بخش دوم صحبت‌های خود به تشییع‌کنندگان مرحوم پاشایی اشاره کرده و از این گفته است که آن ماجرا یک تست بود!

در اقتفای همین موضع و تحلیل عجیب، توجه به صحبت‌های زیر که در روزهای پسین درگذشت مرحوم پاشایی و از جانب پیرمردهای خسته‌ی اشاره شده و طرفداران آنها درباره تشییع‌کنندگان مرحوم پاشایی بیان شده نیز ضروریست:

_ این نمایش، نمایش پاشایی نبود. نمایش چیز دیگری است.

_ این جمعیت هر چیزی را برای بروز دادن خود بهانه می‌کند.

_ جوانان دهه شصتی خودشان را در پاشایی می‌بینند، کسی که به آرزوها و خواسته‌هایش نرسید...

_ تجمعات تشییع پاشایی بخاطر فقدان عدالت و جامعه مدنی بود.

_ این تجمع یک جنبش بود.

_ مشایعت‌کنندگان منتقد حکومت بودند.

_ این رخداد باز هم تکرار می‌شود.

_ واکنش‌های بزرگتری هم در راه است.

اکنون آقای گلزاری، تحلیلش درباره تشییع‌کنندگان سوگوار مرحوم پاشایی و احمد پورنجاتی که چندی قبل گفته بود: «بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان باید رخ‌نمایی کند»!

گفتنیست، محمد خاتمی، چندی قبل در یک دیدار رسمی از وجود بدبینی‌های نظام نسبت به اصلاح‌طلبان سخن گفته و تأکید کرده بود که اصلاح‌طلبان باید در راستای حذف این بدبینی‌ها تلاش کنند...


منبع: فارس


تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن