تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821199589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در توسعه معادن، بايد ميزان خسارت هاي وارده به منابع طبيعي را کاهش داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳۳ق.ظ)
رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري؛ در توسعه معادن، بايد ميزان خسارت هاي وارده به منابع طبيعي را کاهش داد رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري کشور در جمع مديران سازمان هاي صمت سراسر کشور از توسعه فعاليت هاي معدني در کشور به شرط کاهش خسارت هاي وارده به ساير منابع طبيعي حمايت کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، خداکرم جلالي رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري در نشست مشترک با مديران و مسئولان سازمان هاي صمت سراسر کشور، ضمن بيان اين مطلب گفت: چالش هاي اساسي جهان در قرن حاضر بر روي تغيير اقليم، کمبود آب شيرين و بياباني شدن مناطق، متمرکز شده است.
وي ادامه داد: اين سه حوزه بر روي تمام ابعاد زندگي بشر تاثير گذاشته و بشر حاضر را با چالش ها و گرفتاري هاي گوناگوني روبه رو کرده است.
رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري با اشاره به اين مطلب که 8 ميليارد هکتار جنگل موجود در جهان در قرن حاضر به کمتر از 4 ميليارد هکتار تقليل پيدا کرده است، گفت: تنها در قرن بيستم، 1 ميليارد هکتار از اراضي جنگلي جهان نابود شده است و اين يک هشدار جدي براي ساکنان اين کره خاکي است.
وي افزايش توليد گازهاي گلخانه اي و افزايش استفاده از سوخت ها فسيلي را دليل از بين رفتن منابع طبيعي جهان دانست و افزود: جنگل ها و مراتع نقش عمده اي در ايجاد تعادل در اکوسيستم جهان دارند و بي محلي کردن به نابودي اين عوامل حفظ تعادل، به نفع هيچ کس نيست.
جلالي در مورد جنگل هاي ايران نيز گفت: از 30 ميليون هکتار اراضي جنگلي کشور، در سال 93 تنها 14.3 ميليون هکتار باقي مانده است که اين تغيير اکوسيستم، امنيت اکولوژيکي کشور را برهم مي زند.
وي به مشکل کاهش منابع آبهاي زيرزميني کشور در سال هاي گذشته اشاره کرد و افزود: بر کسي پوشيده نيست که منابع آبي کشور در شرايط خوبي قرار ندارد و وزير نيرو نيز در صحبت هاي اخير خود به صراحت اعلام کرده است که با روند فعلي تا 35 سال آينده، تمام آبهاي زيرزميني کشور به پايان خواهد رسيد.
رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري با اشاره به فرونشست دشت هاي کشور به دليل پايين رفتن سطح آب هاي زيرزميني گفت: در بسياري از دشت هاي کشور، سالانه 20 تا 30 سانتي متر فرو نشست ثبت شده که اين موضوع همه را نگران کرده است.
وي وظيفه زير مجموعه خود را حفظ منابع طبيعي کشور دانست و افزود: اولين شرط توسعه معادن، حفظ منابع طبيعي و داشته هاي زيستي کشور است و اين موضوع به خوبي در شوراي عالي معادن پذيرفته شده است.
جلالي خاطرنشان کرد: سالانه از سوي سازمان هاي صمت استان ها براي انجام اکتشاف و بهره برداري در 8 ميليون هکتار از اراضي جنگلي و مرتعي کشور درخواست هايي براي ما فرستاده مي شود که اگر قرار باشد براي همه اين موارد مجوز صادر شود، ديگر چيزي از منابع طبيعي ايران باقي نمي ماند.
وي با تاکيد بر اين مطلب که بايد از مواردي که تخريب هاي شديدي در منابع طبيعي ايجاد مي کند، پرهيز شود، گفت: از 135 ميليون هکتار اراضي کشور، 8 ميليون هکتار بياباني و تقريبا بدون پوشش گياهي خاص و ويژه است که مي توان بر روي اين اراضي، فعاليت هاي اکتشافي و توسعه معادن را گسترش داد اما؛ در اراضي که پوشش هاي گياهي وجود دارد، اين توسعه بايد با دقت بيشتري صورت گيرد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن