تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832031579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

72 درصد فعالان اقتصادی می‌گویند رکود پابرجاست/ دولت: اقتصاد ایران از رکود خارج شده |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 72 درصد فعالان اقتصادی می‌گویند رکود پابرجاست/ دولت: اقتصاد ایران از رکود خارج شده
مدت‌ها است که فعالان اقتصادی علیرغم گفته‌های دولت مبنی بر اینکه اقتصاد ایران از رکود خارج شده و در ابتدای ریل رونق اقتصادی قرار گرفته است، عنوان می‌کنند که رکود همچنان پابرجاست و به همین دلیل هم نظرسنجی از آن‌ها نشانگر این است که آنها رکود را با گوشت و پوست خود احساس می‌کنند.
کد خبر: ۴۶۸۲۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱ - 20 January 2015




مدت‌ها است که فعالان اقتصادی علیرغم گفته‌های دولت مبنی بر اینکه کشور از رکود خارج شده و در ابتدای ریل رونق اقتصادی قرار گرفته است، عنوان می‌کنند که رکود همچنان پابرجاست و به همین دلیل هم نظرسنجی از آن‌ها نشانگر این است که آنها رکود را با گوشت و پوست خود احساس می‌کنند. به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی، رکود خیال ندارد از اقتصاد ایران رخت بربندد، این را فعالان اقتصادی می‌گویند و معتقدند که متر دولت در سنجش خروج اقتصاد از رکود، تنها دولتی‌ها را می‌‎سنجد و سنجش او چندان با واقعیت‌های بخش‌خصوصی سازگار نیست، به همین دلیل در نظرسنجی‌هایی که مرکز بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران از فعالان اقتصادی صورت داده است، احساس خروج از رکود را نمی‌توان فهمید. در این نظرسنجی از میان گزینه‌هایی که پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته بود، 72 درصد شرکت کنندگان در این رای گیری به این گزینه رای داده بودند که کشور هنوز از رکود خارج نشده و همچنان درگیر رکود است. به اعتقاد آنان، تنها صنایع بزرگ از رکود خارج شده‎‌اند و آنها آثار خروج از رکود را ملموس نمی‌بینند، این در حالی است که همچنان دولت بر این ایده پافشاری می‌کند که رکود دیگر در اقتصاد ایران جایی ندارد و از این اقتصاد رخت بر بسته است در حالی که به نظر می رسد فعالان اقتصادی حرف معتبرتری را می‌زنند و آنها هستند که همه جانبه در اقتصاد ایران حضور دارند. نظرسنجی دیگری که فعالان اقتصادی انجام داده اند، موضوع کاهش درآمدهای نفتی است؛ به این معنا که کاهش درآمدهای نفتی دغدغه های بسیاری را برای آنها به وجود آورده که دولت کاهش قیمت نفت را ممکن است از افزایش مالیاتها جبران کند. در این نظرسنجی سه گزینه پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است، سئوال این است که به نظر شما، برای مقابله با تاثیر کاهش قیمت نفت در بودجه، چه راهکاری مناسب تر است؟ گزینه اول پاسخ ها هم به ترتیب، افزایش مالیات، کوچک کردن دولت و کاهش بودجه عمرانی است در حالی که تاکنون 12 درصد از فعالان اقتصادی شرکت کننده در این نظرسنجی بر این باورند که افزایش مالیات‌ها راهکاری موثر است. 80 درصد می گویند که دولت باید خود را کوچک کند و 8 درصد هم می‌گویند که بودجه های عمرانی باید کاهش یابد. به هرحال، کاهش درآمدهای نفتی، دولت را ناگزیر از انتخاب یکی از این سه گزینه می کند، اگر او بخواهد که این کاهش درآمد را از طریق مالیات جبران کند، به طور قطع باید به تولیدی پویا در اقتصاد دست یابد تا تولیدکننده هم یارای پرداخت مالیات داشته باشد، اما اگر بخواهد که آسانترین روش را انتخاب کند، کاهش بودجه های عمرانی است، چراکه آثار آن به صورت زودگذر در اقتصاد مشخص نمی شود، اگرچه ممکن است به رکود هم دامن زند. اما به نظر می رسد که کوچک کردن دولت، خود راهکاری باشد که بتواند کم هزینه تر از بقیه روش ها، کاهش درآمدهای نفتی را جبران کند، البته اگر حقوق و مزایای کارمندان و سیستم های عریض و طویل دولتی این اجازه را بدهد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن