تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827342275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز نمایش جدید/ گیوتین آمریکا روی کیف‌پول ایران با طرحی‌ملایم!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


نگاهی به آخرین طرح کنگره برای افزایش فشار بر ایران؛
آغاز نمایش جدید/ گیوتین آمریکا روی کیف‌پول ایران با طرحی‌ملایم!
نمایندگان تندرو کنگره آمریکا در راستای افزایش فشار برملت و دولت ایران و به شکست کشاندن مذاکرات هسته‌ای قصد بررسی طرح جدید تحریم علیه ایران را دارند.



    به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، برخی سناتورهای افراطی آمریکا برای تهدید ملت ایران و فشار بر تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان، قصد دارند طرحی را به سنا ارائه کننده که بی بی سی فارسی مدعی شده "ملایم تر" است.     بازی نمایندگان آمریکایی و رئیس جمهور این کشور چند وقتی است که با روی کار آمدن کنگره جدید با اکثریت جمهوریخواه شدت گرفته است. در این بازی کنگره می گوید قصد تحریم های جدید و افزایش فشار بر ایران را دارد اما رئیس جمهور آمریکا با وجود آنکه خود در یکسال گذشته با ترفندهای مختلف بر تحریم ها افزوده، ظاهرا با نمایندگان مخالفت می کند و از وتو سخن می گوید.     اهدافی که از این بازی دنبال می شود:   1. فشار بر ایران و تیم مذاکره کننده هسته ای برای کوتاه آمدن از خواسته‌ها و تسلیم شدن 2. انداختن توپ تحریم های جدید و شکست مذاکرات در زمین نمایندگان کنگره، دموکراسی و قانون اساسی 3. مثبت جلوه دادن نقش باراک اوباما؛ یعنی از طریق بازی قدیمی پلیس بد - پلیس خوب، اوباما را نزد مردم آمریکا، ایران و جهان، موجه و خواستار صلح و دوستی نشان دادن. و...     همه ادعاهای اوباما مبنی بر مخالفتش با تحریم های جدید در حالی مطرح شده است که بیشترین تحریم ها که حتی به مواد دارویی و غذایی هم رسید در زمان وی بر مردم ایران تحمیل شد و پس از توافق ژنو نیز بارها نام شخصیت های حقیقی و حقوقی تازه ای در فهرست تحریم ها قرار گرفت.    

    اکنون با وجود این پیشینه از اقدامات ضدایرانی دولتمردان آمریکایی، سایت انگلیسی بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN) نوشته است: حامیان تحریم‌ ایران در سنای آمریکا برای جلب آرای بیشتر و رد کردن امکان وتو از سوی رئیس جمهوری این کشور، طرح ملایم‌تری[!] را برای تحریم ایران ارائه کرده‌اند.     باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به کنگره هشدار داده بود که هرگونه تحریم تازه، تلاش برای مهار برنامه اتمی این کشور را از مسیر صلح‌آمیز خارج می‌کند.     به گزارش خبرگزاری فرانسه طرح تازه روز جمعه تنظیم شد اما هنوز به طور رسمی به سنای آمریکا ارائه نشده است. روز پنجشنبه آینده کمیته بانکی سنا، طرح تازه را برای بحث و رای‌گیری به سنا ارائه خواهد کرد.     این لایحه را "مارک کرک" جمهوری خواه و "رابرت منندز" دموکرات، دو سناتوری که از لایحه‌های پیشین تحریم هم حمایت کرده‌اند پیشنهاد داده‌اند.     بر اساس این طرح اگر ایران تا روز اول ژوئیه (دهم تیرماه) بر سر برنامه هسته‌ای‌اش با گروه ۱+۵ به توافق نهایی نرسد، تحریم‌های تازه‌ای را به تدریج تجربه خواهد کرد.     بر اساس تقویم پیشنهادی سناتورها کرک و منندز اگر ایران تا اول ژوئیه به توافق نهایی نرسد، چند روز بعد از این تاریخ، تحریم‌های تازه عملی می‌شوند و ظرف چند ماه این تحریم‌ها تشدید خواهند شد.     ششم ژوئیه (۱۵ تیرماه) اجرای تحریم‌هایی که پیش از این و بر اساس قرارهای اولیه مسکوت گذاشته شده بودند، از سر گرفته خواهد شد.     پس از آن در سوم اوت (۱۲ مرداد) تحریم‌های تازه ای علیه صنعت نفت ایران اعمال خواهد شد و هفتم سپتامبر (۱۶ شهریور) کشورهایی که در حال حاضر از ایران نفت وارد می‌کنند با محدودیت‌های تازه مواجه خواهند شد.     هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تعداد بیشتری از مقام‌های ایرانی، هدف تحریم مسافرتی و مالی قرار می‌گیرند و دوم نوامبر (۱۱ آبان) موسسه‌های مالی خارجی که درگیر مبادله مالی با بانک مرکزی ایران و سایر بانک‌های تحریم شده هستند مشمول تحریم‌های تازه خواهند شد.     نهایتا در هفتم دسامبر (۱۶ آذر) اگر همچنان توافقی به دست نیامده باشد صنایع خودروسازی، مهندسی و بخش‌های معدنی ایران تحریم خواهند شد.     یک کارمند ارشد کنگره در گفتگو با خبرگزاری فرانسه این لایحه را به گیوتینی تشبیه کرده است که به تدریج روی کیف پول ایران فرود می‌آید.    

    خلاصه طرح سناتورهای آمریکایی برای تحریم ایران که بی بی سی فارسی مدعی ملایم تر بودن آن است:   ۱۵ تیرماه آغاز تحریم‌های تازه علیه ایران ۱۲ مرداد تحریم صنعت نفت ایران ۱۶ شهریور محدودیت‌های تازه علیه کشورهای وارد کننده نفت ایران ۱۵ مهر تحریم مسافرتی و مالی مقام‌های بیشتری از ایران ۱۱ آبان تحریم موسسه‌های مالی درگیر مبادله مالی با بانک مرکزی و سایر بانک‌های ایرانی ۱۶ آذر تحریم صنایع خودروسازی، مهندسی و بخش‌های معدنی ایران     این مقام که خبرگزاری فرانسه از او نام نبرده گفته که "در یک دوره شش ماهه اگر توافق نهایی به دست آمد رئیس جمهوری باید به کنگره خبر بدهد که کدام مرحله از تحریم‌ها باید حذف شوند و کنگره ظرف سی روز که احتمالا در سپتامبر یا اوایل اکتبر خوهد بود باید دستور حذف این تحریم‌ها را صادر کند."     به گفته او "اگر طرفین مذاکره به توافق جامعی دست پیدا نکردند اما آقای اوباما مطمئن شود ایران به توافق موقتی اش احترام می‌گذارد و فعالیت‌های ممنوع هسته‌ای‌اش را از سر نمی‌گیرد، می‌تواند هر سی روز یک‌بار با اختیاراتی که دارد این مسئله را یک موضوع امنیت ملی بداند و تحریم‌های تازه را متوقف کند و مانع از اجرایی شدن آن شود."     این دو قانون گذار آمریکایی در دسامبر ۲۰۱۳ مقررات و ضوابط سخت‌تری را برای برخورد با ایران در صورت عدم‌دستیابی به توافق نهایی طراحی کرده بودند. پیشنهاد تازه این شرایط را غیرالزامی می‌کند و فضای منعطف‌تری برای اوباما فراهم می‌کند. [!]     همزمان سناتور لیندزی گراهام از اعضای برجسته حزب جمهوری خواه گفته است که برای تحریم های تازه علیه ایران فشار خواهد آورد.     البته او روز یکشنبه گفت که اگر آقای اوباما موافقت کند هر معامله ای با ایران را برای تایید به کنگره بفرستد، او دنبال تحریم های تازه نخواهد بود.     با این حال یک مشاور کاخ سفید چنین ایده ای را تعدی به اختیارات ریاست جمهوری توصیف کرد.     به گزارش آسوشیتدپرس دن فایفر گفت که آقای گراهام "مایل است همه تصمیم های سیاست خارجی ایالات متحده را بگیرد و فرمانده کل قوا باشد...اما این جزو اختیارات رئیس جمهوری است."
      444  



۲۹/۱۰/۱۳۹۳ - ۰۷:۴۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن