تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد هر كس قرآن را بياموزد و به ديگران آموزش دهد و به آنچه در قرآن است عمل كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868419280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عاملان حادثه خيابان ا ستخر دستگير شدند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عاملان حادثه خيابان ا ستخر دستگير شدند
دو برادري كه به هواخواهي پدرشان در خيابان استخر پسر جواني را به قتل رسانده بودند، دستگير شدند.


به گزارش خبرنگار ما، بعدازظهر بيست و دوم دي ماه مأموران كلانتري تهرانپارس از يك درگيري منجر به جرح در خيابان استخر باخبر شدند كه مجروح اين حادثه به بيمارستان منتقل شده بود.
با حضور مأموران در بيمارستان و بررسي‌هاي اوليه مشخص شد جواني 30 ساله به نام عليرضا در يك درگيري بر اثر اصابت ضربه چاقو از سوي دو برادر به نام‌هاي مهدي - 30 ساله و محمد - 23 ساله كه قبلاً هم مقتول با پدرشان درگير شده بود، به قتل رسيده است.
پس از اين پرونده به دستور قاضي مديرروستا بازپرس شعبه ششم دادسراي ناحيه 27 تهران براي رسيدگي در اختيار اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران قرار گرفت.
كارآگاهان وقتي فهميدند دو برادر بعد از حادثه فرار كرده‌اند، پدرشان را براي انجام تحقيقات بازداشت كردند. او در توضيح ماجرا گفت: روز حادثه خواستگاري دخترم بود كه مقتول و دوستش مقابل خانه ما درگير شدند. من از آنها خواستم تا به خانه‌شان بروند كه با من درگير شدند و بعد هم رفتند. ساعتي بعد مهمان‌هاي ما آمدند كه متوجه شدم دوباره مقتول با چند نفر از دوستانش به در خانه ما آمد‌ه‌ و با پسران من درگير شده‌اند اما نفهميدم چه كسي او را كشت.
پس از اين تحقيقات براي دستگيري دو برادر ادامه داشت تا اينكه سرانجام بيست و پنجم دي ماه دو متهم خودشان را به پليس معرفي كردند.
مهدي گفت: روز حادثه عليرضا كه از بچه‌هاي محل بود با يك خودرو سمند جلو خانه ما ايستاد و با پسري به نام علي درگير شد. آن زمان من در خانه نبودم. پدرم به آنها تذكر داد اما او با پدرم درگير شد و با چاقو دست پدرم را زخمي كرد. وقتي با سروصداي آنها محل شلوغ شد هر دو نفر فرار كردند. حدود نيم ساعت بعد از آن درگيري من به سر كوچه رسيدم و از طريق برادرم محمد كه در جريان اين درگيري بود متوجه ماجرا شدم. همان موقع ناگهان عليرضا با ماشين سر كوچه ما ايستاد و چند نفر از دوستانش هم با شمشير به سمت من حمله‌ور شدند.
متهم گفت: يك لوله از مغازه عمويم كه همان نزديكي بود برداشتم و با آنها درگير شدم. مقتول در دستش شمشير داشت و آن را به سمت من پرتاب كرد. من هم براي دفاع از خودم ضربه‌اي با لوله به دستش زدم كه هر دو نفر زمين خورديم. اما او دوباره با برادرم درگير شد و در همان شلوغي فرار كردند. چند دقيقه بعد متوجه شدم كه پدرم را به كلانتري برده‌اند. همين كه با برادرم به سمت كلانتري مي‌رفتيم، متوجه شديم عليرضا بر اثر اصابت چاقو به قتل رسيده است به خاطر همين از ترس ديگر به كلانتري نرفتيم و هر دو نفر متواري شديم.
محمد- 23 ساله هم در اظهاراتش به كارآگاهان گفت: آن روز قرار بود براي خواهرم خواستگار بيايد. من هم داشتم كوچه را تميز مي‌كردم كه ناگهان متوجه درگيري مقتول با پدرم شدم بعد از اينكه درگيري تمام شد، برادر بزرگترم مهدي از سركار برگشت كه در داخل كوچه داستان درگيري را برايش تعريف كردم. ناگهان يك خودروي سوزوكي ويتاراي سفيدرنگ و چند موتور آن طرف خيابان ايستادند و هفت يا هشت نفر به ما حمله كردند. يكي از آنها عليرضا بود. او با چاقو به برادرم حمله كرد اما چاقو از دستش افتاد و خودش هم زمين خورد كه من بلافاصله چاقو را برداشتم و ضربه‌اي به او زدم اما نمي‌دانم كه چاقو به كجاي بدنش برخورد كرد.  متهم ادامه داد: وقتي فهميديم عليرضا فوت شده از محل گريختيم اما بعد از چند روز براي اينكه پدرمان را آزاد كنند، خودمان را معرفي كرديم.
سرهنگ كارآگاه آريا حاجي‌زاده، معاون مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي تهران با اشاره به اعتراف صريح هر دو متهم به مشاركت در نزاع منجر به جنايت گفت: دو متهم با دستور قاضي مديرروستا بازداشت شدند و در اختيار كارآگاهان قرار گرفتند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن