تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832578463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داعش؛ فرزند نامشروع امپریالیسم غرب


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: میدل ایست آی گزارش داد ؛
داعش؛ فرزند نامشروع امپریالیسم غرب
حادثه تروریستی " شارلی ابدو" حاصل سیاست گذاری های جنگ افروزانه و جنایت باری است که سالها از سوی کشورهای غربی به رهبری آمریکا و اسرائیل در سراسر دنیا اعمال می شود نه محصول آموزه های دینی و اصول اسلامی .


به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران؛ پایگاه خبری _ تحلیلی " میدل ایست آی " در گزارشی به قلم  " جی سی ورلمان " نویسنده و تحلیلگر سیاسی نوشت : چرا در هر تحلیلی که در جریان اصلی رسانه های دنیا درباره حملات تروریستی انجام می گیرد ، بجای " اعتراضات و نارضایتی های سیاسی " بر روی " مذهب و اعتقادات دینی " تروریست ها تاکید و تمرکز می‌شود؟ چرا که این کار هم اسان است هم  اطمینان بخش .


 شخصیت سازی عاملین یک حمله تروریستی بعنوان افرادی متعصب و دارای ابعاد مذهبی خشک و متحجرانه یک روایت قابل پذیرش و اطمینان بخش را برای اذهان عمومی فراهم می کند : اینکه ریشه خشونت در افراطی گری دینی است و هیچ زمینه سیاسی که بتوان آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد ، وجود ندارد . 


یکی از دروغ های بزرگی که پس از حملات 11 سپتامبر مطرح شد این بود که " افراطی گری " ناشی از یک بیداری ناگهانی مذهبی است . رزمندگان خط مقدم جبهه " برخورد تمدن ها " با برداشت هایی گزینشی و ساختگی از آیات قرآن آن را استدلالی معرفی کردند که نشان می دهد "تروریسم " مساله ای توصیه شده در این کتاب مقدس است . (!) در صورتی که این مساله واقعیت ندارد . قرآن در شرایطی خاص و محدود جنگ را ضروری اعلام کرده است . 


در هر حال این دروغ ساخته شد تا از آموزه ها و متون مقدس اسلام بعنوان منبع سوختی استفاده شود  که آتش به اصطلاح " جهاد " خشونت آمیزی را روشن و شعله ور کند . دروغ غرب درباره " افراط گرایی مذهبی" ادعا می کند که : تروریست ها بطور ناگهانی و تصادفی بواسطه نوعی " بیداری خشونت آمیز مذهبی " ، قرائت متون کتاب دینی خود ( قرآن ) و یا گوش دادن به سخنرانی ها علما در مساجد بیدار شده و شورش کرده اند . 


با پذیرش این دروغ در واقع راهی آماده برای گسترش و جهانی سازی خشونت و جنایت باز کرده ایم در حالی که این تروریستها در نتیجه انفجار محدودیت های خود ایجاد نشده بلکه ناشی از نادیده گرفتن تخلفات و خشونت هایی است که دولت های غربی و هم پیمانان عربی آنها مرتکب می شوند . 


واقعیت این است که تروریست ها بیش از آن که با خواندن قرآن برای جنایت ترغیب شوند ، از مشاهده فیلم های موجود در اینترنت و شبکه های اجتماعی که نشان دهنده اوج وحشی گری و خشونت های ارتش آمریکا و اسرائیل علیه مردم به انجام خشونت های مسلحانه و نامتعارف تشویق شده اند . 


از اواسط قرن بیستم و بخصوص با اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی که موجب بروز بی عدالتی های گسترده در این سرزمین شد ، چرخه بی پایانی از خشونت از سوی غرب علیه مسلمانان آغاز گردید : خشونت های دولتی موجب بروز واکنش های خشونت آمیز مردمی و غیردولتی شد و در مقابل نیز همان خشونت دولتی به آن پاسخ می داد . این چرخه همچنان ادامه دارد . 


بطور کلی برای بسیاری از نخبگان رسانه ای غرب و تروریج دهندگان اسلام هراسی ، متون و تفکر اسلامی نوعی مشکل به شمار می اید . از دیدگاه آنها مضمون " تروریسم " مستقیما از متن قرآن برداشت می شود .  آنها تلاش می کنند اینگونه وانمود کنند که " جنگ مقدس " مسلمانان علیه کفار _ که در قرآن به آن اشاره شده _ تحمیل اصول اسلامی به کل دنیا حتی با استفاده از وحشیانه ترین اقدامات است . 


بیایید فرضیه ای بسازیم . تصور کنید تعداد کل تروریست های افراطی اسلامگرا _ موسوم به مجاهد _ در سراسر دنیا 100 هزار نفر هستند . هرچندکه این عدد ، میزانی فوق العاده بالاست چرا که طبق آمارها القاعده و داعش به ترتیب 10 هزار و 30 هزار عضو دارند . حالا با فرض جمعیت 100 هزار نفری تروریست های اسلامگرا که تعدادی کمتر از0.0000625  درصد کل جمعیت جهان اسلام را نشان میدهد ، باید آنها نماینده مسلمانان دنیا دانست ؟ بدیهی است که 99.9999375 درصد مسلمان دنیا مخالف این گونه خشونت های وحشیانه از سوی داعش و القاعده هستند . پس نباید این اقلیت بسیار بسیار کوچک را منتسب به اسلام دانست . 


در بخش دیگری از این گزارش آمده است : مفهوم افراط گرایی دارای علت های ریشه ای و ایدئولوژیک است که پس از " 11 سپتامبر " تشخیص و توضیح آن با ابهاماتی همراه است .به نوشته یکی از تحلیلگران غربی ؛ شرایط ایجاد رادیکال های اسلامی با نارضایتی های سیاسی همسان تر به نظر می آید تا ظهور آن بعنوان "شورشی بدون دلیل " . 


با پذیرش این تلقینات که عاملین حمله به دفتر " شارلی ابدو " در پاریس افرادی با ایدئولوژی های مذهبی هستند که دیدگاه های دینی خود را که آنها را به خشونت و افراطی گری تشویق می کند ، اجرا کرده اند ؛ فرهنگ سازان غرب ، نومحافظه کاران و لابی های حامی صهیونیست به راحتی  تروریسم را ناشی از ایدئولوژی اسلامی معرفی می کنند نه واکنش های سیاسی به استراتژی های آمریکا و اسرائیل . 


" حسین عمر " ، یکی از عوامل شرکت کننده در طرح بمب گذاری در مترو لندن در سال 2005 در مصاحبه ای اظهار داشت : " اقدامات ما هیچ ارتباطی با دین ندارد . ما فیلم تماشا می کنیم . ما فیلم ها و تصاویری از جنگ عراق مشاهده کردیم . به ما گفته شد که باید اقدام بزرگی انجام دهیم . به همین دلیل ما دست به چنین اقداماتی می زنیم . "


بر اساس اسناد قضایی سال 2008 ، دو عامل اصلی حمله پاریس " سعید و شریف کوچی " بدلیل مشاهده تجاوز ایالات متحده به عراق و نیز رفتار ماموران آمریکایی با بازداشت شدگان زندان " ابوغریب " به سمت افکار و گروه های افراطی کشیده شده اند . سی ان ان گزارش داد که برادران کوچی انتقام مرگ رهبر القاعده در شبه جزیره عربستان و نیز " انوار العولقی " روحانی متولد آمریکا را گرفته اند ؛ این دو سرکرده بر اساس اعتقادات مذهبی خود به افراطی گری نپیوسته بودند بلکه حاصل رویکرد جهانی " جنگ علیه ترور " آمریکا محسوب می شوند. 


العولقی چند روز پس از 11 سپتامبر ، این حملات تروریستی را محکوم کرد و در مصاحبه ای در سال 2003 نیز عنوان کرد : هیچ توضیحی وجود ندارد که نشان دهد عاملین چنین اقدام تروریستی ای ، مسلمان هستند . اما اگر آنها ادعا می کنند که مسلمان هستند باید گفت که آنها از دین خود خارج شده اند . وی همچنین د رمصاحبه دیگری تاکید کرد : پدیده موسوم به "جهاد " که گروه های ترریستی اقدام به آن کرده اند تنها در صورتی از بین می رود که مداخله گران خارجی از منطقه خارج شوند . 


مواضع ضدآمریکایی العولقی از سال  2005 به بعد شدت گرفت ؛ وی در یکی از سخنرانی های خود در سال 2010 اظهار داشت : " آنچه ما از واشنگتن می بینیم تجاوز به سایر کشورهاست ، ما شاهد راه اندازی گوانتانامو ، بگرام و ابوغریب هستیم . ما موشک های کروز و بمب های خوشه ای را می بینیم . " 


نویسنده کتاب " اسلام هراسی ، افراطی گری و جنگ علیه ترور " می نویسد : نکته جدید در موقعیت گیری العولقی از سال 2005 به بعد تفسیر تازه ای از شرایط سیاسی مسلمانان بود .از دیدگاه وی ، نظامی سازی " جنگ علیه تروریسم " حربه ای برای مبارزه علیه اسلام والقای ایدئولوژی خشونت آمیز غرب در قالب مفاهیم اسلامی بوده است . 


پروسه افراطی گری موجود در حمله مسلحانه در سیدنی ، بمب گذارای دربوستون ، حمله در متروی لندن ، قتل وولویچ و حمله به شارلی ابدو در پاریس از همین مسیر گفته شده توسط " العولقی " پیروی می کند . در هر یک از این موارد ، تروریست ها تعهدی مادام العمر و سرسختانه به اصول و قوانین اسلامی داشته و هرگز اقدامات افراط گرایانه آنها اعتراض و واکنشی به " جنگ غربی علیه تروریسم " و نیز نقض آشکار حقوق بشر فلسطین توسط اسرائیل شمرده نمی شود !


اما واقعیت این است که شرایط سیاسی موجبات رادیکالیزه شدن تروریست ها را فراهم می کند و این دین و مذهب اسلامی است که مکررا ملت ها را از انجام افراطی گری نهی کرده است . غرب و اسرایئل ترجیح می دهند از اسلام بعنوان توجیه و توضیح رادیکالیسم سوء استفاده کنند . 


الیور روی ، جامعه شناسی فرانسوی است که با تحقیقات گسترده در زمینه اسلام و مسلمانان در اروپا این گونه می گوید : باید آموزه های الهی را از خشونت گرایی جدا کرد . فرآیند خشونت های رادیکالیزه ارتباطی با دستورات دینی و مذهبی ندارد . حتی عمل به برخی از ایدئولوژی های نسبتا افراطی نیز لزوما نیازی به استفاده از خشونت و وحشی گری ندارد . 


متاسفانه و علیرغم این واقعیت که 14 سال از حملات تروریستی به ساختمان های تجارت جهانی در آمریکا می گذرد رسانه ها ، نومحافظه کاران و مروجان اسلام هراسی رفتاری دوگانه و ریاکارانه برای مبارزه با تروریسم و نیز عملکرد نسبت به آن دارند . این گروه ها همچنان از اذعان به نقش تاثیرگذار خشونت های دولتی در ایجاد چرخه ای بی پایان از خشونت سر باز می زنند .








انتهای پیام./.







تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن