واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون اول رئیس جمهور گفت: باید پرسید بخش خصوصی کی میتواند با رئیس بانک مرکزی ساعتها مذاکره کند یا در هر ساعتی که بخواهد به هر وزارتخانهای وارد شده و وزیرش را از جلسه بیرون بکشد.
به گزارش تراز ، اسحاق جهانگیری در چهل و سومین جلسه هیات نمایندگان اتاق ایران، افزود: «قرار نیست سر ما کلاه رود، به نام فساد آدرس اشتباه به ما ندهند که ما به اشتباه به دنبال نقاط دیگری برویم که از نقاط اصلی فساد غافل شویم. ما می دانیم فساد کجا انجام شده است.»
وی اظهارداشت: «این دوستان مدام به ما نگویند آقا آنجا فساد بود چرا به دنبالش نمی روید؟ قرار است جایی که واقعا فساد و رانتی وجود دارد مقابل آن گرفته شود.»
معاون اول رئیس جمهوری خطاب به مردم تاکید کرد: به شما اطمینان می دهیم بنای دولت در مبارزه با فساد عمل به قانون و صراحت و صداقت در مقابل افکار عمومی است. مبارزه با فساد زمانی انجام می شود که مردم و افکار عمومی نسبت به موضوع حساس و رسانه ها در صحنه باشند.
وی همچنین با اشاره به اینکه به موضوع ورود برخی افراد و وضع سیاستهای نادرست که منجر به اتفاقات بدی شد، گفت: در سال 90 گفته شد که بخش خصوصی در فروش نفت ورود پیدا کند، ولی باید پرسید، چرا به اتاق بازرگانی نفت ندادند که بفروشد و یک مرتبه یک جوان را از کجا وارد سیستم فروش نفت کردند که تا به امروز ما نمیدانیم 2 میلیارد و 700 میلیون این مملکت چگونه در اختیار بابک زنجانی قرار گرفته است.
این عضو کابینه دولت یازدهم گفت: اگر این پول به کشور بازنگردد، برای کشور تبدیل به روسیاهی خواهد شد و با آنکه از روزهای اول دولت یازدهم وارد این ماجرا شدیم و این فرد دستگیر شد، تا الان چیزی عایدمان نشده است و فقط گفته شده وکالت داده تا اموال اندکی که در کشور دارد در اختیار وزارت نفت قرار گیرد. موضوع این است که این فرد چگونه وارد سیستم شده و اگر مشخص نشود، ممکن است افراد دیگری وارد شوند.
جهانگیری افزود: باید پرسید بخش خصوصی کی میتواند با رئیس بانک مرکزی ساعتها مذاکره کند یا در هر ساعتی که بخواهد به هر وزارتخانهای وارد شده و وزیرش را از جلسه بیرون بکشد. باید مشخص شود چه کسی در پشت پرده از این طرح حمایت کرده است. تیم این دولت دیگر هوا و هوس پست ندارد و با تمام توان و آبرویمان آمدهایم تا مشکل حل شود و قرار هم نیست ملاحظه کسی را بکنیم.
وی ادامه داد: یک زمانی گفتند پول ایران را ببریم در صرافیهای دوبی بفروشیم و ظرف 18 ماه 22 میلیارد دلار پول این مملکت به خارج رفت، ولی الان پتروشیمیها برای عرضه 5 میلیون دلار در بازار باید هماهنگ کنند، مواظب باشیم دوستان دیگر به اسم فساد آدرس اشتباه به ما ندهند، ما خودمان میدانیم فساد کجا اتفاق افتاده است. سیاست دولت، عمل به قانون و شفاف است و دولت در تمام این زمینهها عملکرد پشت درهای بسته را نه مطلوب و نه به نفع میداند.
جهانگیری محوری ترین سیاست دولت را کشف رانت های اقتصادی، منافذ و مجاری فساد، قانون گریزی و مقابله با آن ها ذکر و اضافه کرد: امیدواریم با حمایت قوای دیگر و رأس آن کمک مردم بتوانیم این سیاست را پیش ببریم.
معاون اول رئیس جمهوری گفت: جامعه، حکومت و بخش خصوصی سالم، پایه کشور سالم از لحاظ فکری و مادی است، تجربه نشان داده هیچ کشوری بدون بخش خصوصی کارآمد و سالم به توسعه نرسیده است.
جهانگیری با تاکید بر این که بخش خصوصی باید مدار توسعه باشد، افزود: دولت خود را رقیب بخش خصوصی نمی داند و نباید نیز این گونه باشد. اتاق بازرگانی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد و وظایف مهمی را بر عهده دارد؛ انتظار ما این است که به اهداف خود به صورت جدی بپردازد. ما در سال 94 نیازمند همکاری و تعامل بیشتر با هم هستیم.
معاون اول رئیس جمهوری خطاب به حاضرین در چهل و سومین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی ایران اظهار داشت: ما به عنوان دولت و شما به عنوان نمایندگان خصوصی باید هر چند وقت یکبار دور هم بنشینیم تا مروری بر مسایل ملی، فرصت ها و تهدید های پیش روی کشور داشته باشیم.
جهانگیری با ضروری خواندن تحرک بیشتر حکومت و جامعه در جهت سند چشم انداز توسعه، اجرای اقتصاد مقاومتی، رهایی از وابستگی به نفت و تلاش برای رفع تحریم ها گفت: دغدغه، حساسیت و مساله مشترک ما می تواند نهاد دولت و بخش خصوصی را به راه حل مشترک برساند. مسایل مهمی پیش روی کشور قرار دارد که عدم درک صحیح از صورت مساله نمی تواند منجر به راهکار صحیح شود،
معاون اول رئیس جمهوری با بیان این که مشکلات کشور ناشی از تحریم ها، کیفیت و نوع سیاست های اقتصادی اتخاذ شده در سال های اخیر است، گفت: ما در هر دو زمینه و همزمان وارد عمل شدیم. در بخش خارجی تیم متبحر، عاقل و فهیمی انتخاب شد که مذاکرات با 1+5 را آغاز کرد و روند رو به افزایش تحریم ها متوقف شد و تحریم جدیدی در این دولت وضع نشد.
جهانگیری یادآور شد: فضای بین المللی تا حدی آرام شد و به نقطه ای رسیدیم که وقتی رییس جمهوری در سازمان ملل پیشنهاد جهان عاری از خشونت را ارایه کرد، به اتفاق آرا در سازمان ملل تصویب شد.
وی ادامه داد: در کنار ورود به مسایل تحریم، امیدواریم دنیا به حق قانونی ایران اعتراف کند و با ایران وارد توافق شود که البته به بخشی از حقوق ما اعتراف کرده است اما ما به هیچ عنوان از حقوق قانونی خود عقب نخواهیم نشست. ما با گفت و گو می توانیم این حق را اثبات کنیم.
معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به این که در زمینه اقتصاد چشم انداز بلند مدت و کوتاه مدت در دستور کار دولت است، اظهار داشت: ما از همان ابتدا باید به سرعت آرامش و ثبات را به کشور باز می گردانیم، تورم فزاینده را کنترل می کردیم و جلوی رکود عمیق که بر اقتصاد کشور وارد شده بود را می گرفتیم.
جهانگیری تاکید کرد: باید دانست که تیم اقتصادی دولت، کارآمد، مجرب، عاقل و باتجربه است که در تاریخ دولت ها کم نظیر است. این تیم چکیده تجربه جمهوری اسلامی ایران است و قطعا با چنین تیمی خواهیم توانست از مشکلات عبور کنیم.
منبع: تسنیم
شنبه 27 دى 1393 ساعت 16:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]