تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842716431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این بیماری مقاربتی به سادگی منتقل می شود


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: این بیماری مقاربتی به سادگی منتقل می شود

این بیماری مقاربتی به سادگی منتقل می شود

علائم بیماری تبخال تناسلی، بسیار واضح هستند و معمولا با توجه به نشانه های بالینی و از طریق معاینه می توان بیماری را به راحتی تشخیص داد.


بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می شوند، در حالی که تبخال تناسلی از بیماری های مقاربتی شایع ویروسی است که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن - که اغلب هم از اقشار جوان جامعه هستند - افزوده می شود.

دکتر حسین کرمی، فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می گوید: «شاید علت بی توجهی مجامع بهداشتی به این بیماری، کشنده نبودن آن است اما تبخال تناسلی فقط یک تبخال ساده نیست زیرا با عودهای مکرر، تا آخر عمر در بدن فرد باقی می ماند و کیفیت زندگی را کاهش می دهد. تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و فقط می توان از ابتلا به آن پیشگیری کرد. بنابراین با اطلاع رسانی کامل در این خصوص می توان جلوی انتشار ویروس را از انسانی به انسان دیگر گرفت.»

ویروس تبخال تناسلی چگونه وارد بدن انسان می شود؟
- دو نوع ویروس تبخال در بدن انسان وجوددارد؛ نوع 1 و 2 (نام علمی HSV یا ویروس هرپس سیمپلکس 1 و 2 است). ویروس HSV نوع 1 باعث بروز همان تبخال دهانی می شود که با سوزش، درد و قرمزی همراه است و با تماس نزدیک (مثلا روبوسی) به سادگی منتقل می شود ولی نوع 2 باعث ابتلا به تبخال تناسلی می شود که راه انتقال آن رابطه جنسی با فرد مبتلاست.

تبخال تناسلی هم علائمی مانند تبخال دهانی دارد؟
- در ناحیه تناسلی، تبخال ها به شکل ضایعات تاولی آبکی شکل گروهی (5-4 تاول در کنار هم یا بیشتر) هستند. هنگام بروز تاول ها علائم جانبی دیگری مانند تب و لرز، درد استخوان ها و سوزش ناحیه تناسلی نیز در بیمار دیده می شود.
البته علائم جانبی معمولا در بیمارانی مشاهده می شودکه به تازگی ویروس وارد بدنشان شده است. بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد مایع موجود در تاول مملو از ویروس هرپس است که به سرعت می تواند پخش و باعث ابتلای انسان شود.

راه انتقالش رابطه جنسی است؟
- بله، تبخال تناسلی از طریق روابط جنسی از فرد بیمار به فرد سالم سرایت می کند. وقتی که بثورات به شکل تاول آبکی هستند. انتقال خیلی شدید است و تماس فرد سالم با مایع صددرصدباعث آلودگی او خواهدشد. این ویروس ها تا آخر عمر در بدن باقی می مانند؛ پس بهترین راه این است که جلوی ورود آنها به بدن گرفته شود.

یعنی درمان قطعی وجود ندارد؟
- نه، تاکنون روشی برای از بین بردن ویروس تبخال تناسلی پیدا نشده است. درمان ها فقط باعث سرکوب ویروس می شوند. قرص ها و پمادهای ضد ویروس هرپس در عرض 7 تا 10 روز بثورات را از بین می برند.

افراد مبتلا برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟
- باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند؛ یعنی داروهای ضدویروس با دوز کم و مداوم مصرف کنند. خوشبختانه بیماری تبخال تناسلی هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی شود.

آیا این بیماری عودکننده است؟
- بله، تبخال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می کنداما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان در بدن باقی می ماند و تحت شرایط مطلوب برای از سرگیری فعالیت ویروس تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تبخال، شروع عادت ماهیانه در خانم ها و هرگونه تغییر در وضعیت روانی و جسمی است. عود ممکن است با همان شدت اولیه یا خفیف تر باشد و به 8 بار در سال هم برسد.

چرا شیوع این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟
- آمارها نشان می دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تبخال تناسلی به شدت در حال افزایش است اما به طور کلی همه افرادی که بی بندوباری جنسی دارند به یکی از بیماری های منتقله از راه جنسی مبتلا هستند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. اطلاع رسانی در این زمینه باید بیشتر انجام شود مخصوصا برای جوانان؛ چون اطلاع و ترس از بیماری حتما باعث جلوگیری و کاهش رفتارهای پرخطر خواهد شد. لازم است افراد آگاه باشند که استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می کند ولی از بین نمی برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

نگاه متخصص پوست - طرز تشخیص تبخال تناسلی
دکتر سید مسعود داوودی

علائم بیماری تبخال تناسلی، بسیار واضح هستند و معمولا با توجه به نشانه های بالینی و از طریق معاینه می توان بیماری را به راحتی تشخیص داد؛ بنابراین برای تشخیص به انجام آزمایش خاصی نیاز نیست. فقط در مواردی که قرار است مطالعات علمی و تحقیقاتی انجام شود، آزمایش کشت ویروس از چند بیمار درخواست می شود. البته در بعضی از بیمارانی که علائم زیاد واضح نیست و به وجود ویروس مشکوک می شویم. برای اطمینان از مثبت بودن تبخال تناسلی آزمایشی به نام لانک تست انجام می گیرد. به این ترتیب که مقداری از ترشحات تاول به آزمایشگاه فرستاده می شود. اگر سلول های حاوی ویروس دیده شد؛ تشخیص قطعی ویروس هرپس است. در هر حال کشت ویروس، کار آزمایشگاهی دشواری است و انجام آن هم معمول نیست.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن