واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
وقتی که بی بی سی و من و تو برای بهائیت سنگ تمام گذاشتند
همزمان با تصمیم گیری مبنی بر تخریب خانه یکی از اربابان بهائیت در ایران تبلیغات رسانه ای در ماهواره ، در شبکه های فارسی زبان بهائی ( من و تو – بی بی سی فارسی ) صورت گرفته تا با جریان سازی سیاسی بتوانند مانع از تخریب این خانه شوند.
به گزارش خبرنگار وبگردی باشگاه خبرنگاران، "حبيب الله ثابت" معروف به ثابت پاسال در سال ۱۳۸۲ ش در يك خانواده ي يهودي بهائي شده، در تهران به دنيا آمد. اجداد او از يهوديان كاشان بودند. پدر او در اواسط عمر به فرقه ي ضاله ي بهائيت پيوست. آنچه موجب ترقي و پيشرفت ثابت پاسال شد، همكاري و همدستي بسياري از بهائيان متنفذ آن دوره و نيز برخي از رجال متمول مشهور دوره قاجار با او بود. در دوران سلطنت پهلوی، وی یکی از بزرگ ترین سرمایه داران ایران شد، چنانکه وی را بزرگ ترین سرمایه دار ایران بعد از شاه، با مالکیت ده درصدِ همه دارایی ایران می دانستند! برخی از شرکتها و مؤسساتی که وی مالک آنها بود یا در آنها سهام داشت ، عبارت اند از: بانک ایران و انگلیس ، بانک ایران و خاورمیانه، بانک صنعتی ایران، بانک توسعه صنعت و معدن ایران، مؤسسات تولیدی و تجاری پپسی کولا، سیمان مشهد، پلاسکوکار، جنرال تایر و رابر، ایران فارواگ، سیکاب و فرانس پیک. همچنین نمایندگی خودرو دوج، چند نوع تلویزیون و یخچال، کارخانه های بزرگ لاستیک سازی گودریچ و چندین کارخانة قند را داشت .
موسسه دیده بان درباره گذشته حبیب الله ثابت می نویسد : وی صاحب 41 شرکت بازرگانی بود. ثابت از صهیونیست ها حمایتهای مالی بسیار می کرد. درجنگ شش روزه اعراب و صهیونیست ها، وی وظیفه جمع آوری کمکهای مالی یهائیان را برعهده گرفت. حمایتهای ثابت از اربابان صهیونیست خود وی را چنان نزد آنان محبوب کرد که نفر اول محفل ایران بود. حكومت رضاخان با هدف تقويت فرقه بهائيت، دوره جديد فعاليت هاي اقتصادي ثابت پاسال، پس از كودتاي ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آغاز شد. او در اين زمان علاوه بر اين كه نماينده و مباشر تام الاختيار بهائيان ايران، در امور اقتصادي و تجارتي بود. به عنوان نمونه سررشته ي اداره ي بخشي از امور اقتصادي و بهره برداري از سرمايه ي «شركت امنا» بر عهده ثابت پاسال بود. از سوي آمريكاييان نيز مأموريت داشت تا براي توليدات آنان در ايران بازار مصرف ايجاد نموده و راهي را براي تسلط كامل اقتصادي بر ايران هموار سازد. وی در دوران سلطنت پهلوی دوم با نفوذ هر چه بیشتر بهائیت در دستگاه سلطنتی امکانات مالی فراوانی را برای استحکام جامعه بهائیت در آن زمان برای خود فراهم نمود. بطوری که وی چندین شغل و سمت مهم در این دوران از تاریخ ایران اسلامی را دارا بوده و بیشترین خروج پول و نقدینگی را برای بهائیان داشته است.
عمارت مذکور که پس از انقلاب مصادره شده و از اموال عممی بحساب می آید اکنون حاشیههای زیادی را همراه داشته است و رسانههای گوناگون درباره تخریب این بنا توسط شهرداری تهران فضاسازی گستردهای بعمل آوردند. در این میان اما جوسازی شبکههای ماهوارهای مثل منوتو و بیبیسی فارسی که وابستگیشان به بهائیت مشهود همه است جالبتر به نظر میرسد بطوری که میکوشند ضمن تبلیغ برای این بنا و دلسوزی ظاهری برای میراث فرهنگی! تهران یاد ویژهای از مالک فاسد بهائی و طاغوتی این عمارت نیز داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]