محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854936624
4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 1) 4بهمن ماه سال1357هجري شمسي: عوامل دست نشانده رژيم سرسپرده شاه مخلوع به بهانه اوضاع نامناسب جوّي و نبود ديد كافي كليه پروازها را تا صبح روز هشتم بهمن لغو كردند. بختيارنخست وزيررژيم طاغوت پروازامام خميني(رحمت الله علیه) را به ايران باز گرداند ممنوع اعلام كرد. درهمين اثنا خبرگزاريها اعلام كردند كه هدف دولت ايران ازبستن كليه فروگاههاي غيرنظامي جلوگيري ازبازگشت آيت الله خميني است كه تصميم دارد روزششم بهمن ماه به تهران بازگردد. ازسوي كارمندان شركت هواپيماي ملي ايران ازمردم خواستند كه درمحل پايانه شماره چهار فرودگاه مهرآباد اجتماع كنند. درپي اين درخواست هزاران تن ازمردم دراين محل گردآمدند و درنتيجه مردم نيروهاي نظامي رژيم را كه تا شعاع سه كيلومتري فرودگاه را زيرنظرداشتند، محاصره كردند. با اين حركت مردمي و انقلابي رژيم طاغوت اعلام عقب نشيني كرد و راديو تهران اعلام كرد كه فرودگاه بين المللي تهران پس ازاينكه بيش ازدوساعت بسته شده بود بعد ازظهرهمان روزيعني روزچهارشنبه گشوده شد. همچنين دراين روزكاركنان پست و مخابرات بدستوركميته تنظيم اعتصابات به اعتصاب خود پايان دادند تا امورپستي ومخابراتي مردم به سهولت انجام گيرد. 2) ورود سپاه روسيه به ايران در جريان جنگ جهاني اول (1293ش): هنوز مدتي از تاجگذاري احمدشاه قاجار نگذشته بود كه جنگ جهاني اول آغاز شد. در اين جنگ، دولتهاي روسيه، انگلستان و فرانسه با دولتهاي آلمان، اتريش، مجارستان و ايتاليا به نبرد برخاستند و پس از مدتي حكومت عثماني نيز اتّحاد خويش را با آلمان اعلام كرد و عملاً وارد جنگ گرديد. طرفين جنگ تلاش زيادي به عمل آوردند تا در دولت ايران نفوذ كرده و آن را به نفع خويش وارد كارزار نمايند و از منطقه سوقالجيشي ايران، ضربه سهمگيني به دشمن خود وارد كنند. در اين زمان، مستوفيالممالك، رياست دولت را در اختيار داشت. وي گرچه بيطرفي ايران را در جنگ اعلام نمود، اما هيچ كدام از طرفين جنگ، اعتنايي به اين امر نكرده و وارد خاك ايران شدند. انگلستان از جنوب و روسيه از شمال كشور متجاوزانه وارد ايران شدند و منطقه وسيعي را در اشغال خويش قرار دادند. روسيه پس از هجوم به ايران، به جنگ با نيروهاي عثماني كه در آذربايجان به خاك ايران تجاوز كرده بودند پرداخت و هر دو اشغالگر به جان هم افتادند تا اينكه نيروهاي امپراتوري عثماني شكست خوردند. حاكميت ايران در اين زمان به ضعيفترين درجه رسيد و اوضاع سياسي و اقتصادي كشور به شدت پريشان و بحرانزده بود. اشغال قسمت شمالي ايران از سوي دولت تزار روس به مدت سه سال طول كشيد. در نهايت در سال 1296 شمسي (1917 ميلادي) انقلاب كمونيستي روسيه به وقوع پيوست و نيروهاي روسي به دليل اوضاع پريشان داخلي روسيه، شمال ايران را تخليه كردند.
3) مسافرت "محمدرضا پهلوي" به قم در آستانه رفراندوم انقلاب سفيد (1217): پس از ارتحال آيتاللَّه بروجردي، محمدرضا پهلوي درصدد انجام برنامههاي به اصطلاح اصلاحات برآمد. يكي از اين برنامهها اصول ششگانه شاه و ملت بود كه با تبليغات و سر و صداي فراواني عنوان گرديد و قرار شد در ششم بهمن 1341 ش به رفراندوم گذاشته شوند. از اين رو شاه ظاهراً براي تقسيم املاك قم و باطناً براي قدرتنمايي، تصميم به مسافرت به اين شهر گرفت. بامداد روز سوم بهمن، شهر قم به يك پايگاه نظامي و امنيتي تبديل گرديد و عدهاي از شهر تهران براي استقبال ظاهري از شاه، به قم آمده بودند. محمدرضا شاه كه ميخواست تكليف خود را با روحانيون روشن سازد و به اصطلاح، نفوذ و قدرت خود را در شهر مذهبي قم به رخ حوزه علميه بكشد، در چهارم بهمن سال 1341 به قم رفت، ولي چون حضور در مراسم استقبال از شاه توسط علما تحريم شده بود، به جز عدهاي كه از تهران آمده بودند و تعداد اندكي از مردم قم، كسي در سخنراني شاه حاضر نشد. شاه از شدت خشم حتي وارد حَرَم نشد و در سخنان خود روحانيت را ارتجاع سياه خواند و آنان را خائنتر از حزب توده و كمونيستها شمرد. او به زعم خود ميخواست به جامعه روحانيت پاسخ دهد و آنان را تهديد و ارعاب نمايد. اين سخنان، صفوف مخالفان رژيم را فشردهتر كرد و اختلاف شاه و روحانيون را آشتيناپذير گردانيد.
4) بستن فرودگاه مهرآباد به دستور "بختيار" براي جلوگيري از ورود امام به ايران (1357ش): وقتي كه خبر بازگشت حضرت امام خميني(ره) به كشور قوت گرفت، دولت بختيار، براي جلوگيري از ورود امام، به كليه شركتهاي هواپيمايي بين المللي اعلام كرد كه به تهران پرواز نكنند. علاوه بر اين به دستور بختيار، تعداد زيادي تانك و زرهپوش در فرودگاه مهرآباد تهران مستقر شدند تا از ورود امام به ميهن اسلامي جلوگيري نمايند. همچنين كليه فرودگاههاي كشور براي سه روز بسته اعلام شد و در نتيجه، نزديكان امام اعلام كردند، به مناسبت بسته بودن فرودگاهها، سفر امام به تهران، دو روز به تعويق افتاد. عكسالعمل مردم در برابر اين عمل بختيار به حدي شديد بود كه دستور بختيار در ظرف چند روز لغو شد. 5) ارايه لايحه عوام فريبانه انحلال ساواك توسط بختيار به مجلس در اوج انقلاب اسلامي (1357 ش)
6) درگذشت استاد "حسن هريسي" خوشنويس معاصر (1362 ش): استاد حسن هَريسي در سال 1282 ش در تبريز به دنيا آمد. از دوازده سالگي به مدرسه طالبيه آن شهر رفت و پس از فراگيري قرآن، گلستان سعدي، صرف، نحو، منطق و فقه و اصول، به خوشنويسي روي آورد و خط نستعليق و نسخ را در محضر استادان شهر آموخت. استاد هريسي از 25 سالگي خدمات فرهنگي خود را به عنوان معلم خوشنويسي در مدارس تبريز آغاز كرد و از 1347 در خانه فرهنگ تبريز به آموزش خوشنويسي پرداخت. علاوه بر كتابچهها و جزوات رسمالخط، از استاد هريسي كتابت سه نسخه قرآن، سه نسخه مفاتيحالجنان، مُنتهيالامال، معراجُ السّعاده، صحيفه سجاديه و ده جلد نهجالبلاغه به يادگار مانده است. وي علاوه بر خوشنويسي، طراحي سرفصل كتابها را نيز انجام ميداد كه صفحات اول كتابت قرآن، از آن نمونه است. استاد هريسي سرانجام در هشتاد سالگي براثر سكته مغزي در تبريز در گذشت. 7) افتتاح پخش راديو پيام و راديو تهران در ميدان ارك (1375ش)
8) 8 صفرسال35هجري قمري: سلمان فارسي صحابي بزرگ پيامبرعاليقدراسلام بدرودحيات گفت و درشهرمداين بدست مبارك حضرت علي (علیه السّلام) به خاك سپرده شد. سلمان نخستين ايراني بود كه اسلام آورد و قبل ازآن «روزبه» نام داشت اما پس ازپذيرفتن اسلام، «سلمان» خوانده شد. سلمان فارسي درميان پيشتازان اسلام و ياران والاي پيامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) مقامي ممتازداشت و همچنين درميدانهاي جنگ با دشمنان اسلام شخصيتي توانمند و رشيد ازخود بروزداده بود. شركت فعال سلمان درجنگ خندق و پيشنهاد وي مبني برحفرخندق بدورشهرمدينه شاهدي برتدبيراو درميدانهاي پيكاراست. سلمان پس ازرحلت حضرت محمد (صلّی الله علیه و آله و سلّم) و درزمان خلافت و امامت حضرت علي (علیه السّلام) به ولايت مداين منصوب شد و درهمين مقام بود كه با زندگي وداع كرد و به حضرت حق پيوست. 9) 8 صفرسال768هجري قمري: « اِبن نُباته» شاعر و نويسنده عرب درگذشت. او ازمحضردرس بسياري ازفضلا و اديبان عصرخود بهره برد و مدتي هم كاتب دارُ الاِنشاي شهردمشق بود. ابن نُباته دركناركارهاي ديواني و دولتي به سرودن شعرپرداخت. شعراو آكنده ازصنايع بديعي است و انعكاس چنداني ازاوضاع زمان درآنها مشاهده نمي شود. 10) خلع "محمد بن عبدالملك زيات" از وزارت به دستور متوكلعباسي (223 ق): محمد بن عبدالملك زِيات در دورهي خلافت معتصم و واثق عباسي، وزارت را بر عهده داشت. وي تنوري ساخته بود كه در آن ميخهاي آهني وجود داشت و او مخالفين را در آن تنور شكنجه ميداد. پس از واثق، متوكل عباسي به خلافت رسيد. او پس از مدتي ابن زيات را از وزارت بركنار كرد و او را در داخل همان تنور حبس نمود. ابن زيات به مدت 40 روز در داخل تنور محبوس ماند تا اين كه جان سپرد. 11) حملهي آقامحمدخان قاجار به گرجستان (1209 ق)
12) رحلت فقيه نامدار شيعه آيتاللَّه العظمي "سيدابوالقاسمخوئي" (1413 ق): آيتاللَّه العظمي سيدابوالقاسم خويى فرزند حاج سيدعلي اكبر در شب پانزدهم ماه رجب سال 1317 ق در خانوادهاي اهل علم و دانش و تقوي در شهرستان خوي ديده به جهان گشود و در 13 سالگي براي تحصيل علوم اسلامي عازم نجف شد. ايشان از كودكي و نوجواني به هوش و ذكاوت و استعداد معروف بود. آيتاللَّه خويى در 21 سالگي به درس خارج مشغول شد و از بزرگاني همچون آيات عظام: كمپاني، عراقي، بلاغي، شيخ الشريعهي اصفهاني و آقا سيدابوالحسن اصفهاني اجازهي اجتهاد دريافت نمود. ايشان از جواني به تدريس همت ميورزيد و پس از اخذ اجتهاد، درس خارج خود را آغاز كرد. محفل درس آيتاللَّه خويى پرجمعيتترين درس حوزهي نجف بود و فُضلاي بسياري در حلقهي درس اين استاد بزرگوار حوزه پرورش يافتند. حضرات آيات عظام: ابوالفضل نجفي خوانساري، ميرزا جواد تبريزي، حسين وحيد خراساني، سيدعباس خاتم يزدي، سيدعبدالكريم موسوي اردبيلي، شهيد سيد محمدباقر صدر، سيدمحمود هاشمي شاهرودي، سيد محمدحسين فضل اللَّه و دهها عالم بزرگ از جمله شاگردان اين مرجع بزرگ شيعه در طول بيش از 60 سال تدريس ميباشند. ايشان در تدريس بسيار چيره دست بود و با توانايى شگرفي آموزش ميداد. هنگام تدريس، شمرده، فصيح، منظم و مرتب سخن ميگفت و با پرهيز از زيادهگويى و حاشيهپردازي، درس را فشرده و سنجيده ارايه ميكرد. از آيتاللَّه خويى بيش از 25 دوره كتاب در موضوعات مختلف بر جاي مانده است كه مُعجَم رجالُ الحَديث و تَفصيل الطَّبقات الرُّواة در 23 جلد در علم رجال، نَفَحاتُ الاعجاز في رَدِّ حُسنِ الايجاز در علوم قرآني و تكملهي منهاجُ الصّالحين و... از آن جملهاند. معظمٌله همچنين موسسات خيريهاي در شهرهاي مختلف دنيا داير كرده است كه شامل بناهاي مسكوني، مسجد، حسينه، كتابخانه، مدرسه و درمانگاه ميباشد. آيتاللَّه خويي سرانجام در سن 96 سالگي در حالي كه از يك سال پيش از طرف حزب بعث خونخوار عراق در كوفه تبعيد بود، در 8 صفر 1413ق برابر با 17 مرداد 1371 ش دار فاني را وداع گفت و در مسجدالخضراء محل تدريس خود در نجف اشرف مدفون گرديد. 13) 24 ژانويه سال 1895 ميلادي : نخستين بار در تاريخ كشور روماني در منطقه اصلي اين كشور يعني ايالات مولداوي و والاكيا با يكديگر متحد شدند و به اين ترتيب هسته مركزي كشور روماني بوجود آمد در سال 1859 ميلادي ، الكساندرا كوزا به حكومت اين دو ايالت منصوب شد سرانجام پس از اتحاد اين دو ايالت كشور روماني در شرق اروپا شكل گرفت و بصورت سرزمين واحد در آمد. 14) امضاي معاهده "بردا" بين هلند و انگليس (1667م): جنگهاي بين انگلستان و هلند، پس از سالها رقابت و بحران در روابط دو كشور، در نيمه قرن شانزدهم آغاز شد كه چندين مرحله به طول انجاميد و هربار پس از شكست يكي از طرفين، قرارداد صلحي به امضا رسيد. يكي از اين جنگها در سال 1664م روي داد كه در آن، نيروهاي انگليسي به متصرفات افريقايى هلند حمله كردند و در سال بعد، رسماً به اين كشور، اعلان جنگ دادند. در اين ميان، وقوع بيماري طاعون و آتشسوزيهاي بزرگ در انگلستان باعث شد تا اين كشور درخواست صلح نمايد. در نتيجه در 24 ژانويه 1667م قرارداد صلحي ميان كشورهاي انگلستان، هلند، فرانسه و دانمارك در منطقه بردا واقع در جنوب غربي هلند به امضا رسيد كه بر اساس آن، هلند كه توانايى حفظ مستعمرات خود را در قاره تازه كشف شده امريكا نداشت، آنها را به انگليس واگذار كرد. مهمترين منطقهاي كه به موجب معاهده "بردا" به انگليس واگذار شد، ايالت فعلي نيويورك درشرق امريكا بود. انگلستان در ازاي سرزمينهايي كه از هلند دريافت كرد، منطقه سورينام يا گويان در امريكاي جنوبي را به اين كشور استعماري، واگذار نمود و در قوانين تجاري انگليس، تعديلاتي به نفع هلند صورت پذيرفت. 15) حفر اولين چاه نفت جهان در ايالت پنسيلوانياي امريكا (1859م): تا قبل از حفر نخستين چاه نفتي به كمك وسايل جديد حفاري، اين ماده مهم فقط از چشمههاي سطحي نفت، يا چاههاي كم عمق كه به وسيله دستْ حفر ميشد استخراج ميگرديد و موارد استفاده از نفت خام نيز محدود بود. با اين حال در 24 ژانويه سال 1859م براي اولين بار يك چاه كه به منظور استخراج نفت حفر شده بود، به طور محدود به نفت رسيد و بدين ترتيب براي نخستين بار در تاريخ، اين ماده حياتي از اعماق زمين بيرون آورده شد. اين چاه توسط "ادوين لورنتين دريك" در ايالت پنسيلوانياي امريكا حفر گرديد. اما در واقع، آغاز عصر نفت از روز 27 اوت 1859م است كه پس از حفر يك چاه عميق 230 متري، انسان به نفت دست يافت. كشف نفت به عنوان مهمترين كشف نيمه دوم قرن نوزدهم، تاثير شگرفي در توسعه صنايع و وسايل حمل و نقل برجاي گذاشت و در سالهاي بعد، به يكي از مهمترين منابع انرژي تبديل شد كه حتي بر سياستهاي جهاني نيز تاثير مينهاد. دكل و ساير آلات حفاري مربوط به اين چاه هنوز به عنوان سمبلي از پيدايش صنعت نفت در جهان، در موزهاي درنگهداري ميشود.
16) مرگ "وينستون چرچيل" سياستمدار و نخستوزير پيشين انگلستان (1965م): سِر وينستون لئونارد اسپنسِر چرچيل سياستمدار معروف و نخستوزير انگلستان در دوران جنگ جهاني دوم، در 30 نوامبر سال 1874م در لندن به دنيا آمد و پس از پايان تحصيلات خود وارد ارتش گرديد. او در سال 1901م از سوي محافظه كاران به نمايندگي مجلس انگلستان انتخاب شد و در 1905م، دبير دولت انگليس و مستعمرات اين كشور گرديد. چرچيل بعدها به عنوان نماينده پارلمان از سوي ليبرالها وارد مجلس شد و سپس به سمت رئيس دفتر برنامهريزي تجاري و نيز به عنوان وزير كشور و اولين لُرد درياداري مشغول به كار گرديد. وي در اين پست به اصلاحات وسيعي در امور درياداري انگلستان دست زد، ولي به واسطه بعضي اتهامات در مورد سهلانگاري در جنگ جهاني اول استعفا كرد. چرچيل در سال 1917م به كابينه فرا خوانده شد و در اواسط دهه 1920م بار ديگر به مجلس انگلستان راه يافت. وي از سال 1930 تا 1939م فاقد پست دولتي بود و توجه خود را تنها به سياست خارجي معطوف كرد. چرچيل در خلال سالهاي جنگ جهاني دوم، ابتدا به درياسالاري و سپس در 10 مه 1940م، به نخستوزيري دولت ائتلافي انگلستان رسيد. وي در جريان جنگ جهاني دوم توانست انگلستان را از يك سو به اروپاي غربي و از جانب ديگر به امريكا نزديك سازد. چرچيل كه در تيره روزترين مقاطع تاريخ حيات انگلستان رهبر اين كشور بود، با شكست محافظهكاران، به حزب ليبرال كه به رهبري وي در جنگ جهاني خوشبين بودند پيوست و از جانب آنان وارد مجلس شد و پست نخستوزيري را بار ديگر به دست گرفت. با وجود اين، در نخستين انتخابات عمومي انگلستان كه پس از شكست آلمان برگزار شد. اكثريت مردم انگلستان به چرچيل راي ندادند و او در حالي كه به همراه سران متفقين، در كنفرانس پوتسدام حضور داشت، عليرغم همه خدماتي كه در زمان جنگ به ملت انگليس كرده بود، از كار كنار رفت. چرچيل يكبار ديگر در سال 1951م و به دنبال ملي شدن صنعت نفت ايران، به نخستوزيري رسيد. او با طرح سرنگوني حكومت دكتر مصدق و جلب حمايت امريكاييان براي اجراي اين نقشه، توانست حكومت حزب متبوعش، يعني حزب محافظهكار را براي مدتي طولاني در انگلستان تثبيت سازد. چرچيل در ده سال باقيمانده عمر بيشتر به كار نويسندگي و نقاشي اشتغال داشت و خاطرات دوران جنگ را به نگارش درآورد. وي سرانجام در 24 ژانويه سال 1965 در 91 سالگي درگذشت. چرچيل را بايد از معماران اصلي سياست بينالمللي انگلستان در يك قرن اخير دانست. /خ
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]
صفحات پیشنهادی
4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010
4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 1) 4بهمن ماه سال1357هجري شمسي: عوامل دست نشانده رژيم سرسپرده شاه مخلوع به بهانه اوضاع نامناسب جوّي و نبود ديد كافي ...
4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 1) 4بهمن ماه سال1357هجري شمسي: عوامل دست نشانده رژيم سرسپرده شاه مخلوع به بهانه اوضاع نامناسب جوّي و نبود ديد كافي ...
8 بهمن 1388 / 12 صفر المظفر 1431 / 28 ژانویه 2010
8 بهمن 1388 / 12 صفر المظفر 1431 / 28 ژانویه 2010-8 بهمن 1388 / 12 صفر ... 4) درگذشت "سيدحسن تقيزاده" آخرين فرد از رجال دوران مشروطيت (1348 ش): .... قصههاي ايرلندي پرداخت و پس از نگارش كتاب سفرهاي اُويسين در 24 سالگي به شهرت رسيد.
8 بهمن 1388 / 12 صفر المظفر 1431 / 28 ژانویه 2010-8 بهمن 1388 / 12 صفر ... 4) درگذشت "سيدحسن تقيزاده" آخرين فرد از رجال دوران مشروطيت (1348 ش): .... قصههاي ايرلندي پرداخت و پس از نگارش كتاب سفرهاي اُويسين در 24 سالگي به شهرت رسيد.
3 بهمن 1388 / 7 صفر المظفر 1431 / 23 ژانویه 2010
3 بهمن 1388 / 7 صفر المظفر 1431 / 23 ژانویه 2010 1) 3بهمن ماه سال1357هجري شمسي: در آستانه پيروزي انقلاب ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... 4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 ...
3 بهمن 1388 / 7 صفر المظفر 1431 / 23 ژانویه 2010 1) 3بهمن ماه سال1357هجري شمسي: در آستانه پيروزي انقلاب ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... 4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 ...
6 بهمن 1388 / 10 صفر المظفر 1431 / 26 ژانویه 2010
6 بهمن 1388 / 10 صفر المظفر 1431 / 26 ژانویه 2010 1) 6بهمن ماه سال1357هجري شمسي: با وجود ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) اجتماع بزرگ مردم تهران براي ملي شدن نفت ايران به دعوت آيتاللَّه "كاشاني" (1329ش): از .... هوفمان در 24 سالگي راهي برلين شد و برخي مشاغل را آزمود.
6 بهمن 1388 / 10 صفر المظفر 1431 / 26 ژانویه 2010 1) 6بهمن ماه سال1357هجري شمسي: با وجود ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) اجتماع بزرگ مردم تهران براي ملي شدن نفت ايران به دعوت آيتاللَّه "كاشاني" (1329ش): از .... هوفمان در 24 سالگي راهي برلين شد و برخي مشاغل را آزمود.
5 بهمن 1388 / 9 صفر المظفر 1431 / 25 ژانویه 2010
5 بهمن 1388 / 9 صفر المظفر 1431 / 25 ژانویه 2010 1) 5 بهمن ماه سال1357هجري ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) برگزاري انتخابات اولين دوره رياست جمهوري اسلامي ايران (1358ش): به دنبال .... در اين قرارداد كه در 24 فصل تنظيم شده بود همچنين امتياز ساختن راهآهن از رشت تا تهران ...
5 بهمن 1388 / 9 صفر المظفر 1431 / 25 ژانویه 2010 1) 5 بهمن ماه سال1357هجري ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) برگزاري انتخابات اولين دوره رياست جمهوري اسلامي ايران (1358ش): به دنبال .... در اين قرارداد كه در 24 فصل تنظيم شده بود همچنين امتياز ساختن راهآهن از رشت تا تهران ...
30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 ژانویه 2010
30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 ژانویه 2010 1) 30 دي ماه سال 1355 هجري شمسي : استاد نور علي خان برومند از موسيقي ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ..... 4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 ...
30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 ژانویه 2010 1) 30 دي ماه سال 1355 هجري شمسي : استاد نور علي خان برومند از موسيقي ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ..... 4 بهمن 1388 / 8 صفر 1431 / 24 ژانویه 2010 ...
1 بهمن 1388 / 5 صفر المظفر 1431 / 21 ژانویه 2010
1 بهمن 1388 / 5 صفر المظفر 1431 / 21 ژانویه 2010 1) اول بهمن ماه سال 1343 هجري ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) ارايه نظريه "ولايت فقيه (توسط حضرت امام خميني) در نجف اشرف (1348 ش): اول .... خدمتگزار پس از 75 سال زندگي پربركت در اول بهمنماه 1379 ش برابر با 24 شوال ...
1 بهمن 1388 / 5 صفر المظفر 1431 / 21 ژانویه 2010 1) اول بهمن ماه سال 1343 هجري ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) ارايه نظريه "ولايت فقيه (توسط حضرت امام خميني) در نجف اشرف (1348 ش): اول .... خدمتگزار پس از 75 سال زندگي پربركت در اول بهمنماه 1379 ش برابر با 24 شوال ...
2 بهمن 1388 / 6 صفر المظفر 1431 / 22 ژانویه 2010
2 بهمن 1388 / 6 صفر المظفر 1431 / 22 ژانویه 2010 1) 2بهمن ماه سال1357هجري شمسي: درادامه ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) تحريم رفراندوم فرمايشي رژيم "محمدرضا پهلوي" توسط "امام خميني"(ره) .... ويكتوريا، ملكه مشهور استعمار انگليسي در 24 مه سال 1819م در لندن به دنيا آمد.
2 بهمن 1388 / 6 صفر المظفر 1431 / 22 ژانویه 2010 1) 2بهمن ماه سال1357هجري شمسي: درادامه ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) تحريم رفراندوم فرمايشي رژيم "محمدرضا پهلوي" توسط "امام خميني"(ره) .... ويكتوريا، ملكه مشهور استعمار انگليسي در 24 مه سال 1819م در لندن به دنيا آمد.
5 بهمن 1387 / 27 محرم الحرام 1430 / 24 ژانویه 2009
5 بهمن 1387 / 27 محرم الحرام 1430 / 24 ژانویه 2009 1) 5 بهمن ماه سال1357هجري شمسي: پس ... 4) ادامه اجتماعات مردمي ضد رژيم طاغوت (1357 ش): با وجود اين كه عوامل رژيم شاه، ... 8) تولد "ابوالحسن اسماعيل" (ابن سيده) اديب و لغوي نابيناي مسلمان (398 ق) 9) علي .... 24 ژانویه 2009 · 6 بهمن 1388 / 10 صفر المظفر 1431 / 26 ژانویه 2010 · وقتي هاشم ...
5 بهمن 1387 / 27 محرم الحرام 1430 / 24 ژانویه 2009 1) 5 بهمن ماه سال1357هجري شمسي: پس ... 4) ادامه اجتماعات مردمي ضد رژيم طاغوت (1357 ش): با وجود اين كه عوامل رژيم شاه، ... 8) تولد "ابوالحسن اسماعيل" (ابن سيده) اديب و لغوي نابيناي مسلمان (398 ق) 9) علي .... 24 ژانویه 2009 · 6 بهمن 1388 / 10 صفر المظفر 1431 / 26 ژانویه 2010 · وقتي هاشم ...
ماه صفر، بیماری پدر
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 20 بهمن 1388 / 24 صفر المظفر 1431 / 9 فوریه 2010-20 بهمن 1388 / 24 صفر . ... 30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 ژانویه 2010-30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 .
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 20 بهمن 1388 / 24 صفر المظفر 1431 / 9 فوریه 2010-20 بهمن 1388 / 24 صفر . ... 30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 ژانویه 2010-30 دی 1388 / 4 صفر 1431 / 20 .
-
سرگرمی
پربازدیدترینها