واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: منشور ملي براي مقابله با راهبرد دوقطبيسازي دشمن
نویسنده : عباس حاجينجاري
طرح موضوع همهپرسي و معطوف كردن آن به موضوع مهم مذاكرات هستهاي، از سوي رسانههاي بيگانه و جريانهاي ضدانقلاب، به سرپلي براي دشمنان نظام اسلامي براي اثرگذاري بر فرآيندهاي داخلي و ايجاد انشقاق در صفوف مردم در حمايت از وحدت و انسجام ملي و آرمانهاي انقلاب اسلامي تبديل شده است.
در فرآيند تحولات 36 ساله بعد از انقلاب اسلامي، دشمنان بيروني با نگراني از شكلگيري نظام اسلامي و تحقق آرمانهاي بلند امام راحل عظيمالشأن در ايجاد يك نظام الگو براي ديگر ملل مسلمان و مستضعف جهان، همواره كوشيدهاند تا با فشارها و تحريمها و تحميل جنگ و حتي ترورهاي هدفمند كه در يك مقطع چهرههاي فكري و نظريهپرداز نظام نظير مطهريها و بهشتيها و در مقطعي ديگر دانشمندان هستهاي نظير احمديروشنها را هدف ميگرفت، در مقابل نظام مانع ايجاد كرده و حتي آن را سرنگون كنند، اما در تمامي آن مقاطع در اين سالها، هوشياري مردم و باور آنها به اصول و آرمانهاي انقلاب و حركت در چارچوب راهبردهاي ولي فقيه زمان و امامالمسلمين سبب شد توطئههاي دشمن ناكام مانده و انقلاب مسير خود را، اگرچه با سختي و دشواري به پيش برد.
نكته مهم در روند سه دهه گذشته اين است كه هرگاه در طول اين ايام مردم يا مسئولان دچار غفلت شده و به دشمن اعتماد كردهاند، دشمن توانسته برخي از خاكريزها را فتح كرده و به تحقق اهدافش اميدوار شود كه نمونههاي آن را ميتوان فتنه تير 78 يا خرداد 88 دانست و هرگاه مردم و مسئولان ترفند دشمن را شناخته و هوشيار بودند، اين انقلاب اسلامي بود كه خاكريزهاي خود را در عمق راهبردهاي دشمن گسترش ميداد.
مقام معظم رهبري در ديدار اخير خود با مردم قم با تبيين اين موضوع به آغاز دشمني استكبار با ملت ايران پس از پيروزي انقلاب اشاره كرده و يادآور شدند: هيچكس تصور نكند كه دشمن از خباثت و خصومت دست برميدارد، وقتي در مقابل دشمن دچار غفلت شديد و به او اعتماد كرديد، دشمن فرصت پيدا ميكند و مقاصد خود را در كشور پيگيري ميكند، اما اگر قوي، آماده و دشمنشناس بوديد، استكبار به ناچار از خصومتورزي دست ميكشد.
اما با مرور زمان و شكست دشمنان در پيگيري اهداف خود در كشور كه شايد فتنه 88 را اوج آن بدانيم و در شرايطي كه اكنون ميز «مذاكرات هستهاي» به صحنه رويارويي جبهه استكبار با انقلاب اسلامي تبديل شده و دفاع از حقوق هستهاي به مطالبه ملي مردم ايران تبديل شده است، دستگاه رسانهاي دشمن تلاش دارد بحث ضرورت پايداري بر حقوق هستهاي را به موضوعي براي دوقطبيسازي درون جامعه تبديل و با تشديد تحريمها و سخت كردن زندگي مردم، پايداري بر اصول و آرمانها و مطالبات ملي در عرصه هستهاي را هزينهمند جلوه دهد و با حمايت از گفتمان جريان تسليم طلب، عرصه را بر حاميان گفتمان انقلاب تنگ كند.
در اين زمينه در حالي كه رئيس محترم جمهور در نخستين كنفرانس اقتصاد ايران با طرح موضوع همه پرسي، اشارهاي به موضوع موردنظر خود براي همه پرسي نكرده بود، رسانههاي بيگانه همراه با حاميان جريان فتنه در داخل از ضرورت همه پرسي پيرامون «هسته اي» و «رفع حصر» سخن به ميان آوردند و حتي «بي بيسي» در وب سايت خود به انجام نظرسنجي زودهنگام پيرامون هستهاي اقدام ميكند، آنها از اين دوقطبيسازي چند هدف عمده را پي ميگيرند:
- منفعل كردن نيروهاي مؤمن به انقلاب و به حاشيه راندن گفتمان انقلاب اسلامي
- تغيير فضاي فكري و فرهنگي كشور و زمينهسازي براي احياي مجدد فتنهگران و تجديدنظر طلبان
- فضاسازي براي طفره رفتن از مطالبات مردم و پاسخگو نبودن نسبت به ناكارآمدي ها
- ناديده انگاشتن دستاوردهاي مختلف علمي و صنعتي كشور و بيهوده نشان دادن مسير طي شده از آغازانقلاب تاكنون
- ايجاد ترديد در نسلهاي جديد نسبت به اصل انقلاب و پاسداشت دستاوردهاي آن
- اصالت دادن به هرگونه «توافق» به رغم هزينهها و پيامدهاي منفي كه ممكن است براي كشور داشته باشد.
- بسترسازي براي ايجاد فضاي اجتماعي جهت پيروزي در انتخابات آينده
رويكرد جرياني رسانههاي داخلي و خارجي و نشستهاي برگزار شده عملاً در داخل زمينه ساز اين دو قطبي است كه به طور مثال ميتوان به نشست انجمن اسلامي دانشگاه تهران و سخنان شيرزاد و زيباكلام و مطلب سايت خبر آنلاين با عنوان «رمزگشايي از فساد ابوذر و سلمان در كلام رئيسجمهور» و. . . اشاره كرد. بديهي است اگر حساسيت اين صحنه كه شايد بتوان آن را يكي از حساسترين فرازهاي انقلاب اسلامي دانست، به درستي از سوي مردم و مسئولان درك نشود، خسارتهاي ناشي از آن كمتر از خسارات ناشي از جنگ يا فتنههاي گذشته نباشد.
مقام معظم رهبري مبتني بر اهميت اين شرايط توصيههايي چند را در ديدار مردم قم مطرح نمودند كه بايد آن را فصلالختامي نسبت به حاشيهسازيها و منشوري براي مقابله با راهبرد دشمن در «دو قطبيسازي» داخلي دانست.
1- هيچكس تصور نكند دشمن از خباثت و خصومت دست برميدارد. وقتي در مقابل دشمن دچار غفلت شديد و به او اعتماد كرديد دشمن فرصت ميكند مقاصد خود را در كشور پيگيري كند، اما اگر قوي، آماده و دشمنشناس بوديد، استكبار به ناچار از خصومتورزي دست ميكشد.
2- تحريمها براي كشور مشكل ايجاد كرده، اما اگر دشمن شرط برداشتن آنها را فلان مسئله اساسي و آرماني از جمله دست برداشتن از اسلام و استقلال و پيشرفت علمي قرار دهد، قطعاً غيرت هيچ مسئولي قبول نميكند.
3- دشمن فعلاً به صراحت با آرمانها كاري ندارد، اما اگر عقبنشيني بشود قطعاً سراغ آرمانها هم ميآيد، بنابراين بايد با هوشياري، هدف «پيشنهادها، حرفها و اقدامات دشمن» را درك كرد.
4- مصون كردن ايران در مقابل تحريمها با تكيه بر اقتصاد مقاومتي تنها راه محدود كردن قدرت مانور دشمن است.
5- مسئولان كشور و دولت نبايد به دست بيگانه چشم بدوزند و بدانند حتي يك قدم عقبنشيني پيش روي دشمن را به دنبال دارد.
6- بايد با تكيه بر ملت و نيروهاي داخلي، به گونهاي عمل كرد كه اگر دشمن تحريمها را هم برنداشت ضربهاي به پيشرفت و رفاه و رونق كشور وارد نشود.
7- من با مذاكره كردن مخالف نيستم، مذاكره كننده تا هر وقت ميخواهند مذاكره كنند، من معتقدم بايد دل را به نقطههاي اميدبخش حقيقي سپرد نه نقطههاي خيالي.
8- همه بايد به دستگاههاي مسئول كمك كنند، به دولت همه بايد كمك كنند چون كار سخت و دشوار است.
9- دولتيها هم مراقب باشند دودستگي در مردم به وجود نياورند، حاشيهسازي نكنند.
10- امروز آن چيزي كه لازم است براي ملت ما اولاً اتحاد و اتفاق ملي است. دو دسته كردن مردم، جدا كردن مردم، شعارهاي تفرقهانگيز ميان مردم – به هر عنواني – خطاست.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]