تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845984311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حل معضل جهاني افراط، عزم و اجماع جهاني مي‌خواهد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ دي ۱۳۹۳ (۲۱:۵۸ب.ظ)
معاون سياسي دفتر رئيس جمهور: حل معضل جهاني افراط، عزم و اجماع جهاني مي‌خواهد معاون سياسي دفتر رئيس جمهور در توئيتر خود نوشت: مبارزه با افراط راهي نيست که صرفا نظامي باشد و يا بتوان آن را يک تنه و يا يک شبه طي نمود؛ حل معضل جهاني افراط، عزم و اجماع جهاني مي‌خواهد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد ابوطالبي معاون سياسي دفتر رئيس جمهوري در صفحه توئيتر خود به بازخواني مقاله خود در سال 88 پيرامون راهکار‌هاي مبارزه با افراط پرداخته است.
وي بر اساس آنچه در صفحه توييتر خود نوشته، اعلام داشته که شرايط امروز و ظهور نسل دوم افراط را در مقاله سال 88 پيش بيني کرده است و طرح قطعنامه جهان عليه خشونت و افراطي گري (ويو) در سازمان ملل از سوي رئيس جمهوري نيز ريشه در راهکارهاي ارائه شده در اين مقاله داشته است.
معاون سياسي دفتر رئيس جمهوري در صفحه شخصي خود در توئيتر با بيان اينکه «اين روزها دوستان فراواني اصرار دارند که مطلبي درمورد اتفاقات پاريس و فجايع آن بنويسم» همگان را به اين مقاله که در وب سايت مرکز تحقيقات استراتژيک قابل بازيافت است ارجاع داده و نوشته است: در مقاله آورده بودم «افراط مبتني بر هر آنچه که در گريز از قدرت مي‌گنجد و از بي‌نظمي اجتماعي سود مي‌برد و در نابساماني اقتصادي ريشه دارد؛ بر ما خواهد تاخت.
وي افزود: بنيان‌هاي افراط در دهه 80، بيشتر اعتقادي بود تا سياسي و اجتماعي، و کاسته شدن از عمق و تيزي آن در دهه 90 ناشي از تطورات سياسي و گرايش به سوي قدرت، اما سر برآوردن دوباره افراط در قرن بيست ويکم، هم اعتقادي بود، هم اجتماعي و هم رواني؛ و اين يعني تحولي بزرگ. ابوطالبي در ادامه با اشاره به موارد مهم ديگري از جمله گسترش افراطي‌گري و تروريسم در کشوري هسته‌اي مانند پاکستان و ياد کردن از آن با عنوان «کوهستان‌هاي صعب‌العبور افراط گرايي هسته‌اي» اينگونه ادامه مي‌دهد: در آن مقاله دو هشدار داده بودم. نخست اينکه از منظر جامعه شناختي، نسل دوم افراط که درحال شکل گيري است با نسل اول آن تفاوت‌هاي بنيادين دارد.
وي افزود: نسل اول که از درون اسلام‌گرايي محصور دوران جنگ سرد به درآمده است، نسلي متعامل‌تر، متساهل‌تر، کم تجربه‌تر و محتاج‌تر بود، ولي در نسل دوم که از لابلاي خشونت‌هاي مفرط و زندگي در هراس و جنگ سر برآورده، اثر کمتري از تعامل و تساهل و احتياج ديده مي‌شود. در منظر نسل اول، حفظ حيات امري ايدئولوژيک بود، ولي از ديدگاه نسل دوم، حيات وسيله‌اي براي رسيدن است.
ابوطالبي سپس به تشريح هشدار دوم پرداخته، مي‌نويسد: هشدار دوم اين بود که شناخت آمريکائيان و غربيان از اين منطقه و پيچيدگي‌هاي ايدئولوژيک، سياسي، جامعه شناختي و ... افراط گرايي آن بسيار نابسامان است.
تلاقي منافع مقطعي قدرت‌هاي فرامنطقه‌اي و کشورهاي درون آن اجازه نخواهد داد که اين شناخت ناکافي - درفرض صحت- بتواند موثر افتد و اگر آمريکا با هزينه کردن ده‌ها ميليارد دلار نتواند –که به تنهايي نمي‌تواند – بر اين امر فائق آيد، چه کسي يا کساني خواهند توانست؟ سرانجام، منطقه و وراي آن به چه سمت و سويي خواهد رفت؟
معاون سياسي دفتر رئيس جمهوري با اشاره به اينکه راهکارهايي در آن مقاله ارائه کرده است و از همين راهکارها بود که طرح و قطعنامه مبارزه با خشونت و افراط گرايي در سازمان ملل به دست آمد مي‌نويسد: اکنون هم به نظرم بهترين راهکارها همان است که عمل به آنها مي‌تواند آغاز راه باشد.
راهکارهاي ارائه شده از سوي ابوطالبي که پيشتر نيز پيشنهاد تشکيل يک مرکز مبارزه با خشونت و افراط گري را نيز مطرح کرده بود، بدين شرح است که بايد از تمام متخصصان حوزه‌هاي مختلف علمي براي شناسايي و يافتن راه‌هاي مقابله استفاده کرد، از تعامل بي‌برنامه با افراط گرايي و پروکسي‌سازي آن براي منافع کوتاه مدت و بکارگيري عليه ديگران به جد احتراز نمود، از معامله براي «بقاء و امنيت» با آن خودداري کرد و با هرگونه تأمين فکري، سياسي و مالي اين جريان برخورد اساسي نمود، مبارزه با افراط گرايي را به يک جريان فراگير بين‌المللي تبديل و با جلب اعتماد ديگر کشورها، همگان را براي مبارزه با آن فراخواند و مبارزه با افراط راهي نيست که صرفا نظامي باشد و يا بتوان آن را يک تنه و يا يک شبه طي نمود؛ حل معضل جهاني افراط، عزم و اجماع جهاني مي‌خواهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن