واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون وزير نفت تاكيد كرد
ضرورت افزايش سهم شركت ملی نفت ايران از درآمدهای نفتی
معاون وزير نفت گفت: سهم 14.5 درصدی شركت ملی نفت ايران از درآمدهای نفت در شرايطی كه قيمت نفت به نصف كاهش يافته است، كمك چندانی به تامين نيازهای اين صنعت نمیكند.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايران، ركن الدين جوادي اظهار داشت: سهم 14.5 درصدي شركت ملي نفت ايران از درآمد هاي نفتي با توجه به كاهش قيمت نفت، كمك چنداني به تامين نيازها نمي كند و بايد راهكارهاي ارايه شده از سوي صنعت نفت به مجلس توسط نمايندگان بررسي و در بودجه 94 و برنامه ششم توسعه اقتصادي لحاظ شود.
وي هدف بازديد اعضاي كميسيون انرژي و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي از ميدان مشترك پارس جنوبي را آشنايي هر چه بيشتر با صنعت نفت عنوان كرد و گفت: كساني كه در ارتباط مستقيم با نفت، توسعه و سرمايه گذاري دارند با آشنايي بيشتر مي توانند راجع به نيازهاي كه توسط شركت ملي نفت ايران بيان شده است، تصميم بگيرند و به گشودن فضاي مالي اين شركت براي تحقق تعهدات توسعه اي و توليدي كمك كنند.
معاون وزير نفت با بيان اينكه كميسيون انرژي، كميسيون تخصصي نفت است و بيشترين اشراف را در اين حوزه دارد، گفت: طي بازديد اعضاي اين كميسيون از فازهاي در حال توسعه پارس جنوبي، جلسه اي مشترك پيرامون فعاليت ها و تلاش هاي صورت گرفته يكسال اخير پارس جنوبي و برنامه هاي آتي اين ميدان برگزار شد تا نمايندگان مجلس به طور خاص در جريان فعاليت ها قرار گيرند و بدانند اگر مجلس حمايت خاص نكند، با توجه به محدوديت ها، طرح هاي توسعه اي با كندي پيشرفت مواجه خواهند شد.
وي با بيان اينكه در سال گذشته در كمترين دماي زمستان حدود 160 ميليون متر مكعب كسري گاز وجود داشت، تاكيد كرد: خوشبختانه امسال با وارد شدن توليدات فازهاي 12، 15 و 16 و 17 و 18 پارس جنوبي با كمبود انرژي قابل ملاحظه اي مواجه نخواهيم بود و اين حاصل تلاش همكاران مختلف در صنعت نفت است.
مديرعامل شركت ملي نفت ايران افزود: امسال با توجه به اضافه شدن حدود 120 ميليون متر مكعب گاز به شبكه سراسري، قسمت اعظم كسري گاز سال گذشته جبران مي شود.
جوادي تامين نياز فوري كشور به گاز، نرخ بازگشت يكساله سرمايه گذاري و برداشت از ميدان مشترك را از مزيت هاي سرمايه گذاري در ميدان گازي پارس جنوبي عنوان و تصريح كرد: اگر برداشت از اين ميدان با كندي پيش رود ممكن است گاز و ميعانات به سمت كشور رقيب حركت كند.
وي تاكيد كرد: با توجه به شرايط ياد شده، ضرورت دارد مجلس شوراي اسلامي ايران به ميدان پارس جنوبي نگاه ويژه اي داشته باشند تا طرح هاي توسعه اي اين ميدان متناسب با زمان تامين مالي مورد نياز شوند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]