واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: علیلو در نطق میاندستور:
آفتهای کلامی منشاء عقبماندگی کشور است/ شعار مبارزه با فساد گوش مردم را پرکرده است
نماینده شبستر گفت: آفتهایی که میتواند منشا تباهی و عقب ماندگی باشد آفتهای کلامی است مانند دروغ، غیبت، تهمتهای بیاساس و تمسخر کردنها و وعدههای بیاساس و شعارهایی که هیچ اقدام عملی در پی نداشته باشد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، "علی علیلو" نماینده مردم شبستر در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز یکشنبه 21 دی ماه با بیان این که از آفتهایی که میتواند منشا تباهی و عقب ماندگی باشد آفتهای کلامی است گفت: دروغ، غیبت، تهمتهای بیاساس و تمسخر کردنها و وعدههای بیاساس و شعارهایی که هیچ اقدام عملی در پی نداشته باشد ولی تنها به زبان و گفتار با صدای بلند فریاد بزنیم از امثال این آفتهای کلامی است.
وی افزود: مصیبت آنجاست که حرفی را برای فریب اذهان عمومی بزنیم در صورتی که خلاف آن را عمل کنیم، اگر عوام جامعه سهوا دچار چنین خطایی شوند اگر چه مورد ملامت و ناخشنودی خداوند است اما خدشهای به نظام سیاسی و اجتماعی وارد نمیسازد اما اگر چنین خطاهایی از خواص جامعه، سیاستمداران و دولتمردان و یا مجلسیان سربزند سهو و عمد ندارد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: حدود 36 سال است که از انقلاب اسلامی میگذرد، در تمام ادوار مجلس و دولتها شعار مبارزه با فساد به خصوص فساد اقتصادی گوش مردم را پر کرده و گاها کر کرده است اما باید گفت فساد هم چنان باقی است و رشد داشته است.
نماینده شبستر بیان داشت: در همایش اخیر مبارزه با فساد اقتصادی زمانی که برگزار کنندگان این همایش از مقام معظم رهبری درخواست پیام داشتند در پاسخ معظمله متنی را مرقوم فرمودند مبنی براینکه نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تقدیر میکنم لیکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند مگر وضعیت برای شما سران سه قوه روشن نیست با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همفکری بین مسئولان امر وجود دارد چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه به صورت ملموس مشاهده کنند توقع من از آقایان این است که چه با سمینار و چه بدون آن تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظه بگیرند.
علیلو اظهار داشت: ای کاش برگزار کنندگان آن همایش حداقل با دریافت این پیام شریف رویکرد خود را از صرف گفتاری به کاربردی تغییر میدادند.
وی خطاب به دولتمردان و دلسوزان نظام، افزود: فساد در کوچههای شهر نیست، ریشه فساد در اطراف خودمان است در زیر میز در اتاقهای کار ما در لابهلای دستورات ما در انتخابات و انتصابهای ماست و این که ارقام نادرست اعلام شود فساد است این که یک وزیر علنا از رانت و انحصار حمایت کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: طبق مستندات میگویم این که ضرر و زیانهای حاصل از سوء مدیریتها از جیب و پول مردم جبران نماییم فساد است و این که در فرآیند مدیریتی اما مجرمانه هیئت مدیرههای شرکتهای زیانده که گاه مستقیم و یا غیرمستقیم منصوب دولتها هستند و از ریخت و پاشها و پاداشهای غیرقانونی آنچنانی بهرهمندند این فساد است.
نماینده شبستر بیان داشت: این که افراد ناشایست و نالایق در گذشته فساد و رانت خواری آنها در پستهای منصوبی از سوی دولتها محرز بوده دوباره به کار گرفته میشود فساد است.
علیلو اظهار داشت: مصداق دیگر بعد از ابلاغ سیاست ژرف و کامل اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری بسیار سخنها، شعارها و سخنرانیهایی از سوی مجلسیان و دولتیان فضای سیاسی و اجتماعی کشور را در بر گرفت که متاسفانه همه آنها گفته و حرفها سخن بود و در قالب سمینار، همایش و کنفرانسهای هزینهبر بود.
وی افزود: در اوج ماجرای مشروطیت زمانی که انگلیس میخواست با سوء استفاده از وضعیت سیاسی ایران سلطه خود را با ترویج واردات کالاهای خود استوار کند مراجع آن زمان پیمان نامهای را امضا کردند براساس این که از مواردی هم چون خوراک، پوشاک، مهمانیها و... کاملا وطنی باشد و بر عدم استفاده از محصولات فرنگی تاکید کردند و این کار را بر خود مقدم دانستند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطر نشان کرد: آیا امروز شما دولتمردان و سیاسیون حاضرید از لباسهای با دوخت خارجی استفاده نکنید که مطمئنا این کار نمیتواند از اقتصاد مقاومتی حمایت کند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]