تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830206751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلدید چطور از همسرتان دلجویی كنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بلدید چطور از همسرتان دلجویی كنید؟




دلجویی کردن مهارتی است که اگر تمرین کنید به راحتی در آن تبحر پیدا می کنید.






برترین مجله اینترنتی ایران

مجله زندگی ایده آل - نسرین خسروشاهی: بهترین همسران دنیا هم ممكن است روزی از هم دلگیر شوند و همدیگر را برنجانند. اصلا اگر چنین اتفاقی نیفتد جای نگرانی نیست چون در این حالت هم انگار نوعی بی‌اعتنایی در روابط حاكم است اما نكته اینجاست كه این رنجش چطور باید برطرف شود؟

حتما الان می‌گویید «خب باید حرف بزنیم»، بله این راه بسیار مناسبی است و همه این را می‌دانیم كه با گفت‌وگو مسائل حل می‌شود اما گاهی اوقات هیچ‌كدام از طرفین آمادگی صحبت درباره موضوع را ندارند و آزردگی به قدری غالب است كه شاید حرف زدن درباره مشكل بی‌فایده به نظر برسد.

در این حالت راه دیگری هم وجود دارد و آن دلجویی است. اگر درباره نحوه دلجویی، موقعیت دلجویی و روش‌های دلجویی برای‌تان سوال پیش آمده، حكیمه قادری، مشاور خانواده به همه این سوال‌هاپاسخ می‌دهد.


آشتی‌کنان با آرام جان



دلجویی‌كردن یك مهارت است

یكی از مهارت‌های مورد نیاز زندگی مشترك كه در بسیاری از موارد می‌تواند به زوجین كمك كند، مهارت دلجویی كردن است. تسلط بر این مهارت، داشتن زندگی موفق را برای زوجین تضمین می‌كند. این یك مهارت‌ اساسی و پایه‌ای است و راه یاد گرفتن آن هم این است كه شروع به دلجویی كنید. وقتی یكی، دو بار این كار را انجام دهید، متوجه خواهید شد كه باید از چه راهی وارد شوید و همسرتان با چه روشی دلگیری خودش را فراموش می‌كند.

این اشتباه‌ها را مرتكب نشوید

كسی كه می‌خواهد دلجویی كند باید بی‌توقع باشد نمی‌توان هم دلجویی كرد و هم دلجویی شد، به عنوان مثال 10بار دلجویی كرده‌اید و طرف مقابل‌تان حتی یك بار هم این كار را نكرده باید كل رابطه را مورد بررسی قرار دهید. خود دلجویی این است كه من كمك می‌كنم حال طرف مقابلم خوب باشد نه اینكه به اثبات حق و ناحق برسیم. در معذرت‌خواهی طرف مقابل را تحت فشار قرار ندهید و حتی اگر لازم است خودتان عذرخواهی كنید. این كمك می‌كند طرف انعطاف‌پذیر شود و از حالت درد و رنج، مقاومت و انكار بیرون بیاید.

برای دلجویی پیشقدم شوید

وقتی هر دو از موضوعی ناراحت هستید شاید منتظر بمانید تا دیگری قدم اول را برای دلجویی بردارد. این یعنی شما مهارت لازم را برای ترمیم آسیب احساسی كه ایجاد شده ندارید. با این‌كار در واقع از عشق و علاقه‌تان برای ترمیم زخم استفاده می‌كنید و ممكن است به مرور این علاقه از بین برود. باید بدانید وقتی در دلجویی پیش‌قدم می‌شوید، عزت خودتان بالا می‌رود. در این حالت فردی كه به او كمك شده قدردانی خودش را نشان می‌دهد و وقتی حالش بهتر می‌شود، رفتارش را مرور می‌كند.

در دلجویی خودتان را مطرح نكنید

حواس‌تان باشد وقتی دلجویی می‌كنید از نیاز خودتان صحبت نكنید. وقتی می‌گویید «من قصد بدی نداشتم و نمی‌خواستم ناراحت بشی. فقط می‌خواستم تو از من عذرخواهی كنی.» این یعنی شما باز همسرتان را مجبور به كاری می‌كنید كه دوست ندارد. هیچ وقت نباید همسرتان را مجبور كنید عذرخواهی كند. در بحث دلجویی كسی می‌تواند پذیرش كند كه به خودش احتمال اشتباه بدهد. اگر خودتان را محق بدانید به هیچ عنوان نمی‌توانید دلجویی كنید.

وقتی می‌گویید «من عذرخواهی می‌كنم شاید اشتباه از من است.» آدمی باكفایت و توانمند هستید، چون می‌دانید ممكن است شما هم اشتباه كرده باشید. اگر در فرایند دلجویی بترسید و نگران عذرخواهی كردن باشید یعنی مهارت این كار را ندارید.

در دلجویی كمك می‌كنید

وقتی می‌خواهید از همسرتان دلجویی كنید، در اصل قصد كمك به او را دارید نه اینكه بخواهید خودتان را اثبات كنید. اگر قصدتان دلجویی باشد اما به دنبال اثبات حق بودن خودتان باشید، دلجویی صورت نمی‌گیرد. دلجویی فارغ از این‌ است كه چه كسی راست می‌گوید و چه كسی دروغ. در این حالت موضوع رها می‌شود و توجه به خود فرد اهمیت دارد. به جای اینكه صحبت روی موضوع مورد بحث باشد تمركز روی احساسات طرف مقابل و كمك به اوست.

این راه‌ها را امتحان كنید

اگر فكر می‌كنید با گرفتن هدیه همسرتان خوشحال می‌شود، این راه را امتحان كنید. به این ترتیب به او نشان می‌دهید كه با خود او مشكلی ندارید. اگر فكر می‌كنید درست كردن غذای دوست‌داشتنی همسرتان می‌تواند او را از دلخوری دور كند، همان موقع این كار را انجام دهید. همراهی در یك خرید، در یك ‌مهمانی و. . . همگی نشان می‌دهد شما بیشتر از موضوع به همسرتان اهمیت می‌دهید.

موانع دلجویی

نداشتن مهارت دلجویی مانع بزرگی است اما مهم‌ترین مانع در دلجویی كردن از طرف مقابل عدم آگاهی و دانش در دلجویی است. اگر نتوانید چند لحظه از موضوع فاصله بگیرید و چند دقیقه دور بودن از موضوع احساس تحقیر به شما می‌دهد، این هم خودش مانع است.

عشق و علاقه در این فرآیند بسیار مهم است چون دلجویی از كسی اتفاق می‌افتد كه جایگاه مهم و باارزشی برای شما دارد. وقتی می‌گویید «غرورم اجازه نمی‌دهد» در این حالت غرورتان را حفظ می‌كنید و به جای آن عشق همسرتان را از دست می‌دهید. در حقیقت به قیمت از دست دادن عشق، غرور را حفظ می‌كنید.

دلجویی خانم‌ها و آقایان متفاوت است

در دلجویی باید بدانید شیوه دلجویی از مرد و زن به چه صورت است و به تفاوت این دو جنس بیشتر دقت كنید. درست است كه هر دو انسان هستید و شباهت‌های زیادی با هم دارید اما باید به حداقل تفاوت‌ها هم توجه كنید. از آنجا كه خانم‌ها خیلی شنیداری هستند و دوست دارند بشنوند بهتر است عبارت‌هایی مانند اینكه «من هنوز تو رو دوست دارم» و «تو برایم مهمی» و «من منظوری نداشتم» را زیاد استفاده كنید.

آنها باید پیام‌های عاطفی دریافت كنند. نیاز ذاتی خانم‌ها دوست داشته شدن و دوست داشتن است بنابراین وقتی در موضوعی قرار می‌گیرند كه آزرده‌خاطرند نیاز ذاتی‌شان دچار آسیب می‌شود و با خودشان فكر می‌كنند «من رو دوست نداره» یا «نفهمید من دوستش دارم».


آشتی‌کنان با آرام جان



نیاز ذاتی آقایان نیز قدرت و توانایی است. معمولا در بحران‌ها احساس آزاردهنده‌ آقایان بی‌كفایتی و تحقیر شدن است بنابراین باید كلماتی به كار گرفته شود كه این احساس از او گرفته و حس توانمندی به او بازگردانده شود. بیان عبارت‌هایی مانند «من می‌دونم كه تو می‌تونی» و «می‌دونم به فكر ما هستی و حواست هست» بسیار مهم است. به‌طور كلی در دلجویی كردن باید به فرهنگ كلماتی كه بین‌تان است، بیشتر توجه كنید و هر آنچه برای بهتر شدن حال طرف مقابل‌تان لازم است را انجام دهید.

برای دلجویی وقت‌شناس باشید

برای جلوگیری از سوءتفاهم باید در وقت مناسب درباره موضوع صحبت كرد. در فرآیند دلجویی ما ثابت می‌كنیم كه فرد از موضوع اهمیت بیشتری دارد. برای اینكه موضوع به درستی مورد بحث قرار بگیرد نیاز به شنونده است و اگر همسرتان حالش بد باشد این اتفاق درست نمی‌افتد. با دلجویی بی‌موقع و گفتن جملاتی مانند «خیلی خب هر چی تو می‌گی» او را از درد‌دل كردن با خودتان پشیمان می‌كنید و حتی باعث احساس گناه در او می‌شوید.

وقتی با نرمی جلو بروید به او احترام می‌گذارید و او هم انعطاف‌پذیرتر می‌شود. برای به نتیجه رسیدن عجله نكنید. خانم‌ها غالبا این كار را می‌كنند. وقتی موضوع مطرح می‌شود آقایان به اصطلاح ممكن است به غار تنهایی‌شان بروند ولی خانم‌ها می‌خواهند مدام با آنها حرف بزنند و این عجله برای محق بودن، طرف مقابل را قربانی می‌كند.

مهارت‌های پایه كدام است

 برای دلجویی تنها چند مهارت لازم است كه اگر به درستی به كار گرفته شود می‌تواند كارساز باشد. برخی از موارد عبارت است از:

-  از موضوع فاصله بگیرید.

-  به خود فرد توجه داشته باشید.

-  به تفاوت زن و مردی احترام بگذارید.

- جملات‌تان را متكلم‌وحده انتخاب نكنید و ضمیر «من» را حذف كنید.







تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن