واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: قبل از شلیک، اسم افراد را می پرسیدند/ آنها داعشی نبودند
دکتر ژرار کرزاک، نخستین پزشکی که برای کمک به قربانیان تیراندازی در پاریس، وارد ساختمان شارلی ایبدو شده بود، فاش کرد که نجات یافتگان از این حادثه، معتقد بودند که مهاجمان از اعضای داعش نبوده اند.
دکتر ژرار کرزاک، نخستین پزشکی که برای کمک به قربانیان تیراندازی در پاریس، وارد ساختمان شارلی ایبدو شده بود، فاش کرد که نجات یافتگان از این حادثه، معتقد بودند که مهاجمان از اعضای داعش نبوده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر ژرار کرزاک، پزشکی که دقایقی پس از حادثه تیراندازی در ساحتمان شارلی ایبدو، در محل حاضر شده بود، گفت؛ براساس آنچه که نجات یافتگان از حادثه گفته اند، بعید است که مهاجمان، همان سه نفری باشند که پلیس فرانسه آنها را به عنوان مظنون اصلی معرفی کرده است.
دیروز نیز، پس از نشست خبری برنار کازنوف، وزیر کشور فرانسه، بسیاری از رسانه های فرانسوی نسبت به شناسایی مهاجمان ابراز تردید کرده و نوشتند؛ پذیرفتنی نیست که تروریست های حرفه ای و آموزش دیده، با آن تسلط و خونسردی بالایی که هنگام شکار تک تک قربانیانشان داشتند، کارت شناسایی خود را در چنین عملیاتی همراه برده و در خودروی سرقتی جا بگذارند.
برخی رسانه ها نیز، گزارش دادند که مظنون سوم به نام حمید مراد، پس از مشاهده اسمش در رسانه ها و برای اطلاع از علت این کار به پاسگاه مراجعه کرده است.
دکتر کرزاک نیز، با تاکید بر حرفه ای بودن تروریست ها، به لیبراسیون گفت: هیچ کس بخاطر اصابت گلوله مجروح نشده بود و آنها بخاطر سراسیمگی و فرار، در اثر برخورد با وسایل مختلف و یا شیشه های در و پنجره زخمی شده بودند.
وی افزود: هر کسی که به او شلیک شده بود، کشته شده بود و مهاجمان، با اطمینان از کشته شدن، به اهداف خود شلیک کرده بودند.
لیبراسیون به نقل از دکتر کرزاک افزود: مجروحان می گفتند که مهاجمان، می دانستند چه کسانی را باید بکشند و قصد قتل عام نداشتند. آنها بصورت رگبار شلیک نمی کردند و با هدف گیری و اطمینان، بصورت تک تیر و پس از شناسایی اهداف خود، اقدام به شلیک می کردند.
کرزاک اضافه کرد: آنها فهرستی در ذهن داشتند که پس از ورود به دفتر، با صدای بلند اسامی اشخاص مورد نظر خود را صدا زده و قبل از شلیک به هر یک از اهدافشان، اسم او را می پرسیدند.
به گفته شاهدان در صحنه، مهاجمان با خونسردی و برنامه ریزی شده رفتار می کردند و نگران بیرون ساختمان نبودند. آنها پس از ورود به دفتر، اقدام به جدا کردن مردان از زنان کردند و سپس، اسامی اشخاص مورد نظر خود را از میان مردان صدا زدند.
شبکه سی ان ان نیز، گزارش داده است که، نجات یافتگان از تیراندازی در ساختمان شارلی ایبدو، می گویند، آنچه رخ داد، یک قتل عام عمومی کور نبود، بلکه شبیه به یک برنامه اعدام محدود بود و مهاجمان فهرست قربانیان خود را آماده کرده بودند.
بر اساس اظهارات شاهدان عینی، اگر یکی از دو مامور پلیسی که در این حادثه جان خود را از دست دادند، با سلاح کمری به سمت مهاجمان شلیک نمی کرد، به احتمال زیاد هر دو آنها اکنون زنده بودند. اغلب رسانه ها، عملکرد پلیس و نیروهای امنیتی فرانسه در زمان وقوع این حادثه و به ویژه اقدامات بعدی آنها در شناسایی و دستگیری مهاجمان را به شدت ضعیف و بی هدف و همراه با دستپاچگی آشکار توصیف کرده اند. روز پنجشنبه، یک روز پس از حادثه ساختمان شارلی ایبدو، گزارش داده شد که دو عامل این حادثه، به یک جایگاه سوخت حمله کرده و پس از برداشتن مقداری خوراکی، متواری شده اند! روز جمعه نیز، رسانه ها از یک حادثه گروگانگیری در دامارتن گوئل در شرق پاریس خبر دادند که پلیس فرانسه اعلام کرد، عاملان گروگان گیری در این شهرک، همان عاملان تیراندازی در ساختمان نشریه شارلی ابدو هستند.
جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]