محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842073159
سرلشکر صفوی مطرح کرد باید مراقب فتنههای آینده باشیم/ملت طرفدار اسلامند نه افراد و سابقه آنها
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرلشکر صفوی مطرح کرد
باید مراقب فتنههای آینده باشیم/ملت طرفدار اسلامند نه افراد و سابقه آنها
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: باید مراقب فتنههای آینده باشیم، مبادا مسایل سیاسی موجب شود از رفع مشکلات مردم و کشور باز بمانیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، با اشاره به حوادث و اتفاقات سال 88 و تیرماه سال 78، گفت: ماجرای عبرت آموز فتنه 88 و حماسه فراموش ناشدنی حضور مردم خصوصا نسل سوم انقلاب اسلامی در 9 دی ماه 88 نیازمند تحلیل دقیق سیاسی و جامعه شناسی است.
وی گفت: جریانات پیش آمده پس از انتخابات، شبهه و ابهامی برای عده ای از مردم و برخی نخبگان سیاسی پیش آورد. در یک طرف برخی از شخصیت ها را که در یک مقطع زمانی مسئولیت هایی داشته اند می دیدند و در طرف دیگر مواضع قانونی مسئولان کشور، مانند شورای نگهبان و سران سه قوه را مشاهده می کردند. سؤال اینجاست که چگونه می توان تشخیص داد مواضع کدام گروه یا شخصیت سیاسی بر حق است؟ با نگاهی به سابقه تاریخی جنگ جمل و موضوع طلحه و زبیر و دستاوردهای فکری این جنگ، بنا به فرمایش حضرت علی (ع)، اشخاص نباید مقیاس و میزان حق و باطل قرار گیرند، بلکه حق و باطل است که باید مقیاس افراد و شخصیت آنان باشد. یعنی باید حق و باطل را شناخت و آنگاه عملکرد اشخاص و شخصیت ها را با حق مقایسه کرد، اگر با حق منطبق بود، شخصیت و سخنشان را پذیرفت.
وی افزود: اینگونه افراد تا زمانی محترمند که به حقیقت و قانون احترام بگذارند. ملت ما طرفدار اصول و ارزش های اسلامی است نه طرفدار افراد و سابقه آنها. در جایی که می بینند اصول اسلامی و حرمت عاشورا حسینی به دست همین سابقه دارها پایمال می شود، دیگر این افراد نزد ملت احترامی نخواهند داشت.
وی با اشاره به برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، بعنوان یکی از بهترین دوره های انتخابات پس از انقلاب اسلامی ، گفت: دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یکی از بهترین دوره های برگزاری انتخابات در سال های بعد از انقلاب بود که همه دنیا را متحیر ساخت. ملت ما پس از انتخابات، به خصوص پس از سخنرانی مقام معظم رهبری در نماز جمعه که فصل الخطاب بود، امیدوار بود که آرامش به جامعه بازگردد و دولت مستقر و مشغول خدمت به مردم شود، لیکن نا امنی ها و اغتشاشات پس از انتخابات، این رویداد شیرین را به کام مردم تلخ کرد. بوجود آورندگان آشوب های پس از انتخابات سه گروه بودند: قدرت طلبان، اهل نفاق و براندازی و گروه سوم کسانی بودند که آگاهانه یا نا آگاهانه بازیچه قدرت طلبان و اهل نفاق قرار گرفتند.
وی ادامه داد: قدرت طلبان در چهارچوب قانون وارد میدان رقابت شدند و تا مرحله برگزاری انتخابات پیش آمدند. آنان برای رسیدن به موضع ریاست جمهوری و بیش از آن برنامه ریزی کرده بودند که با اعلام نتیجه انتخابات، اقدام به قانون شکنی کردند و همین عمل آنان، بستر ورود اهل نفاق و انجام حرکت های براندازانه را فراهم کرد. در این ایام شعار جمهوری ایرانی سر داده شد، عکس امام (ره) را پاره کردند و در روز عاشورا قرآن را آتش زدند. پس از راهپیمایی عظیم ملت ایران و صلابتی که به نمایش درآمد، دشمن همه تلاش خود را کرد تا وضعیت کشور را بی ثبات نشان دهد.
وی با اشاره به تلاش دشمنان در برهه های مختلف حیات انقلاب اسلامی ، برای ایجاد و دامن زدن به اختلاف در لایه های مختلف جامعه ، گفت: دشمن می خواست همانند سال های 1359-1360 بحث و اختلاف را به درون خانواده ها بکشاند و از فرصت بهره برده و به نظام ضربه وارد کند. در این شرایط به بصیرت سیاسی و فهم عمیق از مسائل کشور همراه با وحدت، در همه نقاط به ویژه در شهرهای بزرگ، نیاز داشتیم . وحدت محور می خواهد و محور آن باید حول اسلام، قانون اساسی و ولایت فقیه شکل گیرد. رهبری صبور، هوشمند، دوراندیش، رئوف و بسیار حلیم داریم که توسط ایشان جلوی خیلی از تندروی های بیش از حدی که قرار بود در این مدت رخ دهد، گرفته شد مقام معظم رهبری همواره تأکیده داشته اند که به راحتی به افراد عناوینی همچون منافق و ضد ولایت فقیه چسبانده نشود. باید احترام مرجعیت و روحانیت را حفظ کرد و از آنان تبعیت کرد. ضربه زدن به ولایت فقیه و مرجعیت دینی سبب تضعیف پایه های نظام خواهد شد.
صفوی ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، انتخابات فرصت خوبی بود تا ملت ایران یک بار دیگر اقتدار خود را به رخ جهانیان بکشد. انتخابات 22 خرداد 1388 حماسه حضور مردمی در صحنه انتخابات، آن هم با حضور 85 درصدی بود که در طول 29 انتخابات برگزار شده ما شاهد این میزان حضور نبودیم. انتخابات برای اقتدار ایران و حضور قدرتمند و سیاسی ایران در صحنه بین المللی و خاورمیانه نقطه اوج بود و از سوی دیگر می توانست تأثیر بسزایی در بالا رفتن وزن ژئوپولیتکی ایران داشته باشد، ولی متأسفانه با حرکت برخی از گروه های سیاسی و شخصیت های سیاسی، شاهد یک تلخی و افت ژئوپلتیکی بودیم، چیزی که کشورهای غربی به دنبال القای آن در ایران هستند.
وی افزود: بعد از سخنان حکیمانه و روشنگرانه مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه که فصل الخطاب مسائل اخیر بود، مردم ما انتظار داشتند که همه گروه های سیاسی و شخصیت های سیاسی و کاندیداها، اگر اعتراضی هم دارند در چهارچوب قانون اساسی حرکت کنند لیکن متأسفانه برخی از کاندیداها نه تنها نتوانستند گروه های سیاسی خودشان را مدیریت کنند، بلکه این گروه های سیاسی بودند که با تحلیل غلط، آن کاندیداها را مدیریت می کردند و بیانیه ها و رفتارهای قانون شکن و ایجاد اغتشاش و نا امنی را باعث می شدند. این افراد در حق نظام و ملت ایران ظلم کردند. هر حکومتی در دنیا با قانون شکنان و کسانی که مخل امنیت و آسایش کشور می شوند و در جهت خواست دشمنان آن کشور و حکومت حرکت می کنند، مطابق ضوابط قانونی و حقوقی برخورد می کند و در ایران هم همین امر در جریان است.
صفوی با اشاره به دستورالعمل انقلاب های مخملی و علائم و نشانه های انقلاب مخملی در فتنه 88 ، گفت: اینکه برخی از علائم و دستورالعمل های انقلاب مخملی که در کتابهای نوشته شده، در اتفاقات بعد از انتخابات توسط قانون شکنان آگاهانه یا نا آگاهانه ظهور و بروز کرد و شبکه های رسانه ای دشمنان انقلاب و نظام و مسئولان سیاسی کشورها از این اغتشاشات رسما حمایت کردند، همه علائم خطری بود برای منافع ملی و مصالح نظام جمهوری اسلامی که برخی از کاندیداها آن را درست تشخیص ندادند. به نظر می رسد که آنها سقوط سیاسی کردند و اعتبار و وجاهت سیاسی گذشته خود را پیش مردم از دست دادند.
وی بااشاره به حوادث و اتفاقات روز عاشورا سال 88 ، گفت: در خصوص حوادث روز عاشورا باید بدانیم که پایه های اصلی نظام بر دوش مردم است و حضور میلیونی مردم در واکنش به بی حرمتی به صاحت امام حسین (ع) در روز عاشورا نشان داد که پایه های نظام استوار است و باید گفت که حرکات این چنینی که منجر به تضعیف موقعیت ایران در منطقه می شود، به نفع آمریکا و اسرائیل است. این را اگر گروه های سیاسی نمی فهمند لیاقت ندارند که در سطح یک کاندیدا در جامعه مطرح شوند و اگر این موضوع را درک کردند و اصرار بر ادامه آن داشتند، خیانت است.
صفوی، با اشاره به وظایف نخبگان در جامعه گفت: با توجه به سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و وظیفه ای که ایشان بر عهده خواص و نخبگان گذاشته اند، انتظار می رفت برخی گروه ها و افراد سیاسی که در وقایع اخیر به مردم و نظام ورهبر معظم انقلاب ظلم کردند و جامعه را دچار تنش کرده و از موضع و خواست سیاسی و حرف باطل خود برنگشتند؛ بازگشته و در مورد مسائل اخیر سکوت نکنند، زیرا سکوت خیانت است و بالاخره باید موضع خود را روشن ساخت که با حرمت شکنی ارزش های اسلامی و حرکات ضد انقلابی در تهران و آشوب گری و نا امنی موافق هستند یا مخالف.
وی به ریشه یابی و مقایسه فتنه سال 88 و فتنه 18 تیرماه سال 78 پرداخت و اظهار داشت: با بررسی حوادث 18 تیر و ماجرای کوی این نکته کاملا آشکار می شود که در آن جریان برخی از عناصر دولت و مجلس از حرکات ضد انقلاب حمایت می کردند و در فتنه اخیر که پس از انتخابات رخ داد، برخی از همان عناصر که در آن زمان در وزارت کشور یا مجلس یا برخی از احزاب سیاسی بودند، نقش اساسی داشتند. با این تفاوت که 18 تیر ماه محدوده اش در تهران بود، ولی فتنه اخیر مقداری گسترده تر بود و باید گفت که برخی از عناصر که حامیان فتنه 18 تیر بودند یا آن را خط دهی می کردند، همان عناصر فعال در فتنه بعد از انتخابات هستند.
وی ادامه داد: البته کار از دست آنها خارج شده بود و در فتنه روز عاشورا شاهد بودیم که ضد انقلاب دخالت مستقیم داشت و برخی از کسانی که در این روز آمدند و دست به تخریب زدند از عوامل منافقین، اراذل و اوباش و بهائیان و افراد بی دین و گمراه و بازی خورده سیاسی بودند که در این روز عزیز حرمت شکنی کردند. گروهی از نخبگان جامعه ، با جریان های قانون شکن و مخل آسایش مردم با شجاعت و صراحت همیشگی برخورد نکردند و برخی دیگر نیز به جای اینکه خود را سپر رهبری در برابر فتنه ها قرار دهند، پشت سر ایشان قرار گرفتند، اما همه آنها باید بدانند که ملاک و معیار ما در دوستی و دشمنی و حب و بغض، امام بزرگوار(ره) و مقام معظم رهبری است و هر کس با امام و رهبری دوست است، با او دوست هستیم و با دشمنان امام و رهبری دشمن هستیم. دشمنان احساس نکنند که ملت ما تغییر کرده اند، بلکه با هوشیاری و بصیرت و توأم با عشق و آمادگی جهاد در راه خدا، همه چیز را زیر نظر دارند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، با اشاره به تلاش طراحان جنگ نرم در تضعیف پایه های نظام، گفت: وحدت و انسجام ملی از عوامل پیروزی کشور است و طراحان جنگ نرم برای دستیابی به اهداف خود در جمهوری اسلامی ایران به دنبال تضعیف جایگاه رهبری و ولایت فقیه، ایجاد فاصله میان نخبگان و جامعه، کاهش محبوبیت نیروهای مسلح در میان مردم، بر هم زدن وحدت سیاسی و انسجام ملی و بی اعتماد ساختن مردم به مسئولان و رسانه های ملی هستند. از مردم و جوانان به ویژه دانشجویان می خواهیم در مقابل دسیسه های دشمنان خارجی و داخلی هوشیار باشند و به برکت ولایت فقیه، با حفظ وحدت و انسجام ملی و بهره گیری از نظرات هوشمندانه نخبگان سیاسی، فرهنگی و دانشگاهی، انقلاب اسلامی را به سر منزل مقصود برسانند.
دستیار فرماندهی معظم کل قوا در پایان با بیان اینکه دشمن دست از سر ملت ما برنخواهد داشت، افزود: باید مراقب فتنه های آینده باشیم، مبادا مسایل سیاسی موجب شود از رفع مشکلات مردم و کشور باز بمانیم، ما مردم قانعی داریم و باید در رفع مشکلات آنان گام برداریم، رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد کار از نیازهای اصلی خانواده هاست.
انتهای پیام/
93/10/07 - 13:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
سردار صفوی : بایستی مراقب فتنههای آینده باشیم
سردار صفوی بایستی مراقب فتنههای آینده باشیم دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به حوادث و اتفاقات سال 88 و تیرماه سال 78 گفت ماجرای عبرت آموز فتنه 88 و حماسه فراموش ناشدنی حضور مردم خصوصا نسل سوم انقلاب اسلامی در 9 دی ماه 88 نیازمند تحلیل دقیق سیاسی و جامعه شباید مراقب فتنههای آینده باشیم -
سرلشکر صفوی باید مراقب فتنههای آینده باشیم شناسهٔ خبر 2450757 یکشنبه ۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۰ سیاست > امنیتی و دفاعی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه در حوادث سال 88 توسط رهبر معظم انقلاب جلوی تندروی های زیادی گرفته شد گفت باید مراقب فتنه های آینده باشیم ببایستی مراقب فتنههای آینده باشیم
یکشنبه ۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۸ دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به حوادث و اتفاقات سال 88 و تیرماه سال 78 گفت ماجرای عبرت آموز فتنه 88 و حماسه فراموش ناشدنی حضور مردم خصوصا نسل سوم انقلاب اسلامی در 9 دی ماه 88 نیازمند تحلیل دقیق سیاسی و جامعه شناسی است به گزارش گروامام جمعه بادرود: پاسخ ملت به فتنههای آینده دردناکتر از فتنه 88 است
امام جمعه بادرود پاسخ ملت به فتنههای آینده دردناکتر از فتنه 88 استامام جمعه بادرود گفت اگر دشمنان داخلی و خارجی در پی ایجاد فتنهای دیگر هستند بدانند فتنه 88 دیگر تکرار نمی شود و ملت بزرگ ایران پاسخی دردناکتر از 9 دی به آنها میدهند به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز حجتالاسلدر مراسم تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران مطرح شد 9 دی روز پایبندی ملت به نظام و رهبری/ لزوم ساخت فیلم از زند
در مراسم تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران مطرح شد9 دی روز پایبندی ملت به نظام و رهبری لزوم ساخت فیلم از زندگی خانواده شهدامراسم تجلیل از خانواده معظم شهدا و ایثارگران به همراه تجلیل از کارگردان فیلم شیار 143 به همت دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان تهران برگزار شد به گزارش خبراشرفی در گفتوگو با فارس مطرح کرد مقاومت، ایستادگی و عدم فاصله بین دولت و ملت و از بین رفتن فاصله طبقاتی باعث
اشرفی در گفتوگو با فارس مطرح کردمقاومت ایستادگی و عدم فاصله بین دولت و ملت و از بین رفتن فاصله طبقاتی باعث تغییر نگاه آمریکا نسبت به کوبا شدکارشناس آمریکای لاتین با بیان اینکه مقاومت مردم و دولت کوبا و حرکت هماهنگ این دو و ایستادگی مثالزدنی آنها باعث تغییر رویکرد ایالات متحدهملتي که حافظه ندارد، آينده ندارد
۱۸ آذر ۱۳۹۳ ۹ ۲۲ق ظ ملتي که حافظه ندارد آينده ندارد معاون صنايع دستي کشور در مراسم اختتاميه هشتمين جشنواره سينما حقيقت با تاکيد بر نقش مهم سينماي مستند در حافظه فرهنگي جامعه سينما را تريبوني سترگ براي معرفي صنايع دستي ايران دانست به گزارش خبرگزاري موج هشتمين جشنواره بين المتکرار/ دستورکار هفته آینده خانه ملت طرح اختیارات وزیر دادگستری به مجلس بازگشت/ قرائت گزارش برداشت ۴.۱ میلیارد
تکرار دستورکار هفته آینده خانه ملتطرح اختیارات وزیر دادگستری به مجلس بازگشت قرائت گزارش برداشت ۴ ۱ میلیارد دلاری از صندوق توسعهمایندگان مجلس هفته آینده طرح افزایش اختیارات و وظایف وزیر دادگستری که اعاده شده از شورای نگهبان است را در صحن علنی خانه ملت بررسی میکنند به گزارش خبریک کارشناس صنعت در گفتوگو با فارس مطرح کرد کسری منابع یارانهای برای بخش تولید/سال آینده خبری از یارانه تولید
یک کارشناس صنعت در گفتوگو با فارس مطرح کردکسری منابع یارانهای برای بخش تولید سال آینده خبری از یارانه تولید نخواهد بودیک کارشناس صنعت با بیان اینکه سال آینده خبری از یارانه تولید نخواهد بود گفت طبق لایحه بودجه ۹۴ تنها ۱۰درصد منابع حاصل از هدفمندی یارانهها به بخش تولید اختصاصدر دهمین انجمن بینالمللی اسلامی در مسکو مطرح شد تعامل سازنده دولت و دین؛ کلید آینده روشن برای قرقیزستان
در دهمین انجمن بینالمللی اسلامی در مسکو مطرح شدتعامل سازنده دولت و دین کلید آینده روشن برای قرقیزستانمفتی قرقیزستان در دهمین انجمن بینالمللی اسلامی که با حضور نمایندگان 20 کشور از جمله مفتی اعظم 10 کشور حوزه اوراسیا در شهر مسکو برگزار شد تعامل سازمانهای دولتی و مذهبی را بهمدیر آموزش وپرورش صحنه مطرح کرد برگزاری آزمون آیندهسازان برای محک علمی دانشآموزان صحنهای
مدیر آموزش وپرورش صحنه مطرح کردبرگزاری آزمون آیندهسازان برای محک علمی دانشآموزان صحنهایمدیر آموزش و پرورش صحنه از برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی آیندهسازان در این شهرستان خبر داد حسن رحیمی امروز درگفتوگو با خبرنگار فارس در صحنه از برگزاری آزمون آیندهسازان در شهرستان صحنه خبرمتوسط نرخ تورم سال آینده 14 درصد است/استخدام نهایی افرادی که مراحل قانونی را طی کردهاند
نوبخت در تشریح بودجه 94 متوسط نرخ تورم سال آینده 14 درصد است استخدام نهایی افرادی که مراحل قانونی را طی کردهاند معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت متوسط نرخ تورم در سال آینده 14 درصد پیشبینی شده و بر همین اساس حقوق و مزایای کارکنان افزایش پیدا خواهدکرد به گزارشرئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران مطرح کرد کاهش اتکا به درآمد نفتی از روی اجبار و اکراه است/سهم 72 درصدی مالیا
رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران مطرح کردکاهش اتکا به درآمد نفتی از روی اجبار و اکراه است سهم 72 درصدی مالیات از درآمد دولت در سال آیندهرئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران گفت ای کاش به جای اجبار و اکراه کنونی کاهش اتکا درآمدهای دولت به نفت از روی اختیار از آن فاصله میگرفتیم بنقشه راه سند تحول در شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ماه های آینده مطرح میشود
فانی نقشه راه سند تحول در شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ماه های آینده مطرح میشود وزیر آموزش و پرورش گفت نقشه راه سند تحول در شورای عالی انقلاب فرهنگی در چند ماه آینده مطرح میشود به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در مراسم آئین بزرگوزیر بهداشت مطرح کرد وعدهها و مصوبات سفر به کردستان طی 6 ماه آینده محقق میشود
وزیر بهداشت مطرح کردوعدهها و مصوبات سفر به کردستان طی 6 ماه آینده محقق میشودوزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت وعدهها و مصوبات سفر به استان کردستان طی 6 ماه آینده محقق خواهد شد به گزارش خبرگزاری فارس از بیجار سیدحسن قاضیزاده هاشمی سهشنبه شب در جریان سفر به شهرستان بیجارمعاون استاندار خراسان شمالی مطرح کرد 10 درصد کارمندان بجنورد مجردند/سریعتر این افراد متأهل شوند
معاون استاندار خراسان شمالی مطرح کرد10 درصد کارمندان بجنورد مجردند سریعتر این افراد متأهل شوندمعاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت بر اساس بررسیهای انجام شده حدود 10 درصد کارکنان دستگاههای شهرستان بجنورد مجرد هستند که این چیز خوبی نیست به گزارش خبرگزاری فدر گفتوگو با فارس مطرح شد یازدهمین دوسالانه بینالمللی پوستر ایران به سال آینده موکول شد/ساعد مشکی همچنان دبی
در گفتوگو با فارس مطرح شدیازدهمین دوسالانه بینالمللی پوستر ایران به سال آینده موکول شد ساعد مشکی همچنان دبیرمدیر روابط عمومی دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد گفت بنابر دلایلی یازدهمین دوسالانه بینالمللی پوستر ایران سال آینده برگزار میشود مجید فروغی مدیر روابط عمومی دفتر هنرهای-
سیاسی
پربازدیدترینها