واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ دي ۱۳۹۳ (۱۸:۳۴ب.ظ)
طي روز جاري انجام شد ديدار وزير اقتصاد کشورمان با امير کويت علي طيب نيا وزير اقتصاد کشورمان با جابر المبارک الحمد الصباح امير کويت ديدار و گفت و گو کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين ديدار که شيخ خالد محمد خالد، قائم مقام معاون امور محلي دفتر نخست وزيري کويت و محمد خزاعي معاون وزير و رئيس کل سازمان سرمايه گذاري و کمک هاي اقتصادي و فني ايران نيز حضور داشتند، علي طيب نيا پيام شفاهي حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني رييس جمهور ايران را به امير کويت تقديم کرد.
وزير اقتصاد با توجه به پيام رياست جمهوري کشورمان، مبني بر ضرورت گسترش روابط دو کشور در زمينه هاي مختلف سياسي و اقتصادي و همکاي هاي دو جانبه و منطقه اي، بر عزم جدي ايران براي تامين و تقويت روزافزون روابط دوجانبه ايران و کويت تاکيد کرد.
وي با اشاره به سفر اخير امير کويت به تهران اظهار داشت: سفر جنابعالي به جمهوري اسلامي ايران، نقطه عطفي در گسترش روابط دو کشور است و بدون شک درايت شما، پشتوانه اصلي تلاش دو دولت براي برداشتن گام هاي جديد در راستاي تعميق هر چه بيشتر روابط دو جانبه محسوب مي شود.
طيب نيا که به اتفاق هيات همراه از روز سه شنبه هفته جاري به کويت سفر کرده است، با تشکر از زحمات "انس خالد الصالح" وزير دارايي کويت جهت هماهنگي و برنامه ريزي اين سفر، اظهار داشت: خوشبختانه در دوره اخير، روابط ايران و کويت وارد فاز جديدي از همکاري هاي مشترک و متقابل شده که اميدواريم روند جديد منشاء برکات و نعمات فراواني براي ملت هاي دو کشور باشد.
وزير اقتصاد کشورمان با بيان اينکه ما به ظرفيت هاي کويت براي بسترسازي به منظور تقويت همکاري هاي جمهوري اسلامي ايران و شوراي همکاري خليج فارس وقوف داشته و به نوعي انتظار چنين امري را نيز داريم، افزود: با توجه به ظرفيت هاي موجود در بخش هاي اقتصادي جمهوري اسلامي ايران آمادگي داريم با همکاري کشور دوست و برادر، کويت پروژه هاي مشترکي را در بخش هاي مختلف به اجرا درآوريم.
طيب نيا خطاب به امير کويت با يادآوري اينکه ما به اتفاق هياتي عالي رتبه از دستگاه هاي اقتصادي کشور ايران بدنبال اجرايي نمودن توافقات جنابعالي و رياست جمهوري اسلامي ايران هستيم، تصريح کرد: ما با توجه به ترکيب گسترده هيات همراه آماده هستيم با همکاران مان در دولت شما در زمينه هاي سرمايه گذاري، مناطق آزاد، بيمه اي، بانکي، گردشگري و ساخت مسکن اقدام کنيم.
وي افزود: تعاملات اقتصادي مي تواند نقش موثرتري در ايجاد فضاي مناسب براي گسترش روابط و همکاري هاي منطقه اي و بين المللي ايفا نمايد، زيرا اگر عوامل اقتصادي فعال باشند، ديگر بخش ها نيز فعال خواهند شد و روابط دو کشور در مسير مناسب و با سرعت بيشتري ارتقاء خواهد يافت.
طيب نيا با تاکيد بر لزوم همکاري براي حل و فصل مشکلات و موانع همکاري هاي بانکي به منظور گسترش روابط تجاري و سرمايه گذاري طرفين، اظهار داشت: تلاش ما براي تحکيم مناسبات دوستانه با کشورهاي جهان و منطقه است و در اين چارچوب دست همکاري همه کشورهاي دوست در منطقه را براي تحقق اين سياست و نيز توسعه و شکوفايي اين منطقه مهم به نحوي که مردم از منافع آن بهره مند گردند به گرمي مي فشاريم.
وزير اقتصاد کشورمان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اعمال گروه هاي تکفيري که کشورهاي منطقه و حتي شمال آفريقا را با ناامني و بحران مواجه نموده اند، ادامه داد: بايد با تشويق به اعتدال، جلوي تندروهايي که باعث اختلاف مذهبي در جهان اسلام مي شوند را بگيريم و از اين منظر ضرورت دارد کشورهاي منطقه مواضع مشترک و واحدي در قبال گروه هاي افراطي اتخاذ کنند.
وي با اشاره به مذاکرات و گفتگوهاي ايران با کشورهاي عضو 1+5 و موفقيت آميز خواندن روند اين مذاکرات، اظهار داشت: اميدواريم با رفع سوء نيت ها و سوء برداشت ها از اقدامات صلح آميز هسته اي ايران، همکاري منطقه اي و بين المللي توسعه و گسترش يابد.
بنا بر اين گزارش، "جابر المبارک الحمد الصباح" امير کويت نيز طي سخناني در اين ديدار، ضمن ابراز علاقه به دولت و ملت ايران و تشکر از پيام محبت آميز دکتر روحاني رئيس جمهور ايران، آمادگي خود و دولت کويت را براي همکاري هاي بين دو کشور و رفع موانع موجود اعلام کرد.
در اين ملاقات همچنين امير کويت اظهار اميدواري کرد که بتواند در آينده نزديک پذيراي رييس جمهور اسلامي ايران در کشور متبوع خود باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]