محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830184184
حل مشکل معيشتي معلمان در گرو مصوبات مجلس
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۲۹ق.ظ)
مدير کل آموزش و پرورش استان همدان مطرح کرد: حل مشکل معيشتي معلمان در گرو مصوبات مجلس مدير کل آموزش و پرورش استان با بيان اين که مشکل معلمان با نطق رفع نميشود، گفت: نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي بايد به دنبال رفع اين مشکلات باشند.
به گزارش خبرنگار موج از همدان؛ دکتر فولادوند در نشست خبري با اصحاب رسانه گفت: تلاش ميکنيم دستگاه تعليم و تربيت را از حواشي سياي دور کنيم و با استفاده از نيروهاي متخصص و کارشناس به سمت توسعه آموزش و پرورش برويم.
فولادوند با بيان اين که همدان تنها استاني است که مجلس مشورتي معلمان آن فعال است،افزود: اين مجلس نمونه عيني حضور و مشارکت معلمان در تصميم سازيها است.
وي افزود: به دليل اهميت و حساسيت کار در آموزش و پرورش، ضرورت دارد تا از نظرات کارشناسي و ديدگاههاي سازنده نخبگان، کارشناسان و معلمان استفاده شود.
مدير کل آموزش و پرورش استان نقد و نقادي در آموزش و پرورش را در پيشبرد امور موثر دانست و تصريح کرد: رسانهها در اين زمينه نقش کليدي دارند.
فولادوند افزود: در اين راستا از نظرات متخصصان امر و نقد رسانهها و فرهنگيان نيز استفاده ميکنيم چراکه نقد را براي پيشرفت و نظارت بر امور انجام شده در آموزش و پرورش ضروري ميدانيم و از اين راه است که ميتوانيم به امنيت فرهنگي برسيم.
فولادوند در خصوص معيشت معلمان نيز تصريح کرد: نبايد معيشت فرهنگيان که در هر دولتي مطرح ميشود، ابزاري براي رسيدن به مطامع سياسي و شخصي شود.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان با تأکيد براينکه فرهنگيان و معلمان نياز به مصوبه معيشتي دارند، اظهار داشت: با توجه به درخواست اين قشر، ما از نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي ميخواهيم که در راستاي رفع مشکلات فرهنگيان تلاش کنند و در اعتبارات و بودجههاي دولت حق معلمان را در نظر بگيرند.
فولادوند با بيان اين که نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي بايد به دنبال رفع اين مشکلات باشند، تصريح کرد: نمايندگان ما همواره مشکلات را در مجلس مطرح کردهاند اما راهکاريي در اين زمينه ارائه ندادهاند در صورتي که انتظار فرهنگيان بررسي مشکلات و رفع آن است.
وي آزاد بودن فرهنگيان در انتقاد از وضعيت آموزش و پرورش را از نان شب هم مهمتر دانست و در عين حال گفت: آموزش و پرورش به عنوان يک نهاد فرهنگي اهل سياسي کاري و سياست بازي نيست و نبايد اجازه داد که عدهاي به دنبال استفاده ابزاري از آن باشند.
وي با بيان اين که در دولت تدبير و اميد حرمت معلم رعايت شده است، افزود: در اين دولت اجازه داده نشد که سرمايههاي آموزش و پرورش صرفا به خاطر داشتن سليقه سياسي متفاوت، به گوشه خانهها فرستاده شوند.
فولادوند وزراي آموزش و پرورش در دوره هاي گذشته را صاحب نظران آموزش و پرورش دانست که بايد حرفهاي آنان را گوش کرد و در عين حال گفت: انتظار اين است که آنان بر اشتباهات خود تاکيد نداشته باشند.
وي با اشاره به برخوردهاي نادرست با معلمان در گذشته، گفت: معلمان سالهايي را که کسي جرات انتقاد نداشت و فرهنگيان به جرم اظهار نظر مورد پيگرد قرار ميگرفتند و تبعيد مي شدند، فراموش نکردهاند.
وي در همين زمينه گفت: آموزش و پرورش آن زمان به يک شرکت سهامي تبديل شده بود که مديريت آن را يک طيف خاص عهدهدار بود و اين ها دوباره دنبال آن هستند که به قدرت بازگردند.
مديرکل آموزش و پرورش استان با بيان اين که اکنون عدهاي به دنبال موج سواري هستند، اجازه نخواهيم داد دوباره آموزش و پرورش به سمت چالش کشيده شود.
فولادوند در خصوص انتصابها نيز گفت: ما با ارزيابي عملکردها در کميتهاي به نام کميته انتصابات و سپس استعلام از وزارت اطلاعات به تعيين و به کارگيري معاونان و مديران پرداختيم.
وي افزود: به منتقدها اجازه حرفزدن داديم و آنهايي را که به واقع کار کرده بودند در پستهايشان باقي گذاشتيم، چنانچه از 19 منطقه آموزشي مديران 11 منطقه جابجا شدند.
وي با بيان اين که آموزش و پرورش کارهاي بنيادين ميخواهد گفت: در دوره هاي قبل کارها عمدتا سطحي و ويتريني انجام ميشد، اما با اين وجود فعاليتهاي خوبي نيز صورت گرفت که نبايد ناديده گرفته شود.
بحث ديگر اين جلسه اعتبار آموزش و پرورش بود که فولادوند در اين زمينه نيز گفت: 97 تا 99 درصد اعتبارات صرف حقوق و يک تا 3 درصد صرف امور عمراني ميشود.
فولادوند در پاسخ به سوالي درخصوص نظام 3-3-6 نيز گفت: هر طرحي که اجرا ميشود در ابتدا با مشکلاتي همراه است. وزارت آموزش و پرورش در دولت تدبير و اميد با هدف حل مشکلات اين طرح را ادامه ميدهد.
وي افزود: مختلط بودن دانشآموزان در پايه ي ششم مشکلساز شده است و به طور قطع مشکل تربيتي به دنبال دارد و ما به دنبال حل مشکل در سطح وزارتخانه هستيم.
مديرکل آموزشوپرورش اشارهاي هم به بودجه عمراني آموزش و پرورش داشت و دراين زمينه اظهار کرد: ميانگين اعتبارات عمراني کشور 2/12 درصد است که در استان البرز اين رقم 21/0 درصد است اما در همدان 8 درصد است که البته با رايزنيهاي انجام شده وعدههايي داده شده است.
فولاوند در خصوص تدابير آموزش و پرورش براي حل مشکل کتابهاي درسي گفت: براي رفع مشکل نظرات کارشناسان و معلمان را جويا شديم. راهکار ما کيفيتبخشي به آموزش است، لذا کلاسهاي آموزشي توسط مؤلفان را ترتيب دادهايم.
مديرکل آموزش و پرورش در خصوص مدارس راهدور و مديريت اين مدارس با بيان اين که در دولت نهم و دهم اين مدارس از مدار آموزش خارج شدند، افزود: افزايش کارايي کيفي اين مدارس در دستور کار است.
فولادوند در ادامه از عملکرد مثبت آموزش و پرورش در حوزههاي مختلف و کسب رتبه در بين 2 تا 3 استان برتر کشور خبر داد و گفت: آنچه امروز بيش از هر چيز هدف آموزش و پرورش است حرکت اعتدالي با محوريت منافع ملي پرهيز از افراط، مصلحت نظام و منويات مقام معظم رهبري است و امروز ما افتخار ميکنيم که در فضاي استان فرهنگيان انتقادها و پيشنهادهاي خود را ميتوانند به صراحت اعلام کنند و ما هم از نظر کارشناسان در مسائل آموزشي استفاده کنيم.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان با بيان اينکه يادواره شهداي دانشآموز استان متفاوت از ديگر يادوارهها برگزار خواهد شد، يادآور شد: اين يادواره به طور معمول براي خانوادههاي شهدا و با حضور آنها برگزار ميشود اما تلاش ما بر اين بوده که اين يادواره را با حضور جمع زيادي از دانشآموزان و با هدف آشنايي آنها با راه و افکار شهدا برگزار کنيم که به طور يقين به عنوان الگو در کشور مطرح خواهد شد.
وي با اشاره به ارائه طرح استفاده از فضاهاي بلا استفاده آموزش و پرورش درجهت درآمدزايي و اجراي طرحهاي تجاري در شوراي آموزش و پرورش استان، اظهار داشت: با توجه به نياز به تأمين منابع مالي در آموزش و پرورش ما اين طرح را در شوراي استان ارائه داديم و قرار بر اين شد مجوزهايي جهت تبديل اين فضاها به فضاي تجاري و سودآوري براي مجموعه آموزش و پرورش صادر شود.
فولادوند با اشاره به راه اندازي گنجينه آموزش و پرورش استان در دبيرستان ابن سينا همدان، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر اين بوده که اين دبيرستان به عنوان موزه يا نمايشگاهي دائمي از اسناد آموزشي استان همدان مطرح شود که در اين راستا 32 هزار برگ سند آموزشي در بين 300 هزار برگ را که پالايش و به کتابخانه ملي غرب کشور منتقل شده است.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به فعاليت 24مدرسه قرآني در استان، گفت: برخي اين موضوع را مطرح ميکنند که آموزش و پرورش توجهي به اين مدارس ندارد اما يکي از برنامههاي ما تقويت مدارس قرآني است و در انتظار شرح وظايف جديد جهت تقويت اين مدارس هستيم و در اين راستا تمام تلاش خود را به کار خواهيم گرفت.
وي همچنين تصريح کرد: بسياري از مدارس ما به نمازخانه مجهز هستند و به اعتقاد ما نمازخانهها ابزاري براي نماز خوان شدن دانش آموزان به شمار ميرود و با توجه به اينکه هدف و برنامه ما افزايش نمازخوانها و گسترش نمازخواني است نه نمازخانهها، در اين زمينه گام بر ميداريم و خوشبختانه مدارسي که در آنها نماز جماعت برگزار ميشود از 400 مدرسه به بيش از 900 مدرسه افزايش يافته است.
فولادوند با اشاره به تعهد آموزش و پرورش جهت استانداردسازي سيستم گرمايشي مدارس استان در سال جاري، خاطرنشان کرد: در سال جاري يک هزار و 300 کلاس بايد به سيستم گرمايشي مجهز شود که با اختصاص 40 درصدي اعتبارات، از اين تعداد استانداردسازي يک هزار کلاس انجام شده و تجهيز کلاس هاي باقي مانده نيز در صورت تأمين اعتبار در مرحله دوم اجرايي ميشود.
فولادوند به محتواي کتابهاي درسي نيز اشاره کرد و افزود: در طول چندسال گذشته با تغيير مقاطع تحصيلي کتابهاي جديدي منتشر شده که مشکلاتي را نيز به دنبال داشته که رفع آن در طول سال تحصيلي ممکن نيست و بايد اصلاحاتي در اين زمينه صورت بگيرد و يا در راستاي کيفيت بخشي آموزشي دورههاي آموزشي ضمن خدمت براي معلمان برگزار شود که نوعي راهکار مقطعي است.
وي بابيان اين که در استخدامهاي آموزش و پرورش در دولت قبل تشريفات قانوني رعايت نشده است، خاطرنشان کرد: اين مسأله توسط مراجع ذيصلاح در حال بررسي و پيگيري است.
فولادوند با بيان اين که مدارس از اولين مکانهاي در معرض آسيب هاي اجتماعي هستند، خاطرنشان کرد: دانش آموزان ما اولين کساني هستند که در معرض آسيبها قرار ميگيرند که با توجه به اين موضوع هماهنگيهايي با ديگر دستگاهها جهت شناسايي آسيبها و پيشگيري از ايجاد و يا رواج آن صورت گرفته است.
وي در ادامه با بيان اين که 240 هزار نفر از دانش آموزان استان تحت پوشش طرح توزيع شير رايگان به مدارس هستند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه اعتبارات در اين زمينه از دو ميليارد و 500 ميليون تومان به هفت ميليارد تومان افزايش يافته است.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان با تأکيد بر تلاش اين دستگاه جهت تک شيفته کردن مدارس، يادآور شد: سياست ما در آموزش و پرورش کيفيت بخشي است و معتقديم هرچه کلاسها خلوتتر باشد آموزش بازدهي بيشتري خواهد داشت، لذا تلاش ما بر کاهش تعداد مدارس دو شيفت است و خوشبختانه در حال حاضر نيز تعداد مدارس دو شيفت ما جز در مناطق پرتراکم جمعيتي محدود است.
فولادوند با اشاره به وضعيت بيمه طلايي فرهنگيان، گفت: اجراي اين طرح همچنان ادامه دارد اما با خدمات درماني که در راستاي اجراي طرح تحول نظام سلامت ارائه ميشود، تحت الشعاع قرار گرفته است.
وي به اجراي طرح بسته حمايتي آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: ميانگين هزينه هر دانش آموز در طول سال تحصيلي براي آموزش و پرورش يک ميليون و 200 هزار تومان است اما اگر اين دانش آموزان تحت پوشش مدارس غير دولتي قرار بگيرند براي هر دانش آموز 500 هزار تومان صرفه جويي ميشود که فلسفه وجودي بسته حمايتي اين موضوع است.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان يادآور شد: خوشبختانه در اين راستا 97 کلاس درس در مدارس غير دولتي ايجاد شده و از اين راه اشتغال 97 نفر نيز تأمين شده است.
وي در پايان گفت: با کاهش ساعات اضافه تدريس از 19 هزار نفر ساعت در هفته به 13 هزار نفر ساعت هزينهها نيز کاهش يافته و به نوعي صرفه جويي صورت گرفته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
حل مشکل معیشتی معلمان در گرو مصوبات مجلس
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خبر داد حل مشکل معیشتی معلمان در گرو مصوبات مجلس خبرگزاری پانا مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان این که مشکل معلمان با نطق رفع نمی شود گفت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید به دنبال رفع این مشکلات باشند ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ دي ساعت 11 30 بنماینده مردم شهرستانهای کنگان، دیر، جم و عسلویه درمجلس شورای اسلامی خبر داد تشکیل 2 کارگروه ویژه برای رفع مشک
نماینده مردم شهرستانهای کنگان دیر جم و عسلویه درمجلس شورای اسلامی خبر دادتشکیل 2 کارگروه ویژه برای رفع مشکل اراضی مردم کنگاننماینده مردم شهرستانهای کنگان دیر جم و عسلویه درمجلس شورای اسلامی از تشکیل 2 کارگروه ویژه برای رفع مشکل اراضی مردم کنگان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارئیس کارگروه اشتغال و مسکن وزارت جوانان در گفتوگو با فارس: بودجههای قطرهچکانی مشکل جوانان را حل نمیکند/ را
رئیس کارگروه اشتغال و مسکن وزارت جوانان در گفتوگو با فارس بودجههای قطرهچکانی مشکل جوانان را حل نمیکند راهاندازی شبکه مجازی اشتغال جوانانرئیس کارگروه اشتغال و مسکن وزارت ورزش و جوانان گفت مشکلات زیادی بر سر راه حوزه جوانان وجود دارد که از آن میان میتوان به بودجههای محدودعضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با فارس: عدم حرکت متناسب با تحولات جامعه مشکل اساسی آموزش و پرورش است
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با فارس عدم حرکت متناسب با تحولات جامعه مشکل اساسی آموزش و پرورش استعضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت مشکل اساسی آموزش و پرورش این است که نظام آموزش ما پا به پای تحولاتی که در جامعه اتفاق میافتد حرکت نمیکند محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اجتماعضو مجلس خبرگان رهبری: نهادینه کردن فرهنگ نماز و نیایش در گرو برنامهریزی بلند مدت در جامعه است
عضو مجلس خبرگان رهبری نهادینه کردن فرهنگ نماز و نیایش در گرو برنامهریزی بلند مدت در جامعه استعضو مجلس خبرگان رهبری گفت برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ نماز و نیایش در جامعه برنامهریزی بلند مدت و نگاه عمیق به این مسئله ضرورت دارد آیتالله حسن ممدوحی امروز در گفتوگو با خبرنگارگزارش خبرنگار اعزامی فارس از سوریه -۱۵ دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با نمایندگان گروههای فلسطینی
گزارش خبرنگار اعزامی فارس از سوریه -۱۵دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با نمایندگان گروههای فلسطینیرئیس مجلس شورای اسلامی با نمایندگان گروههای فلسطینی در دمشق دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به سوریه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امشب یکشنبه در جدبیر کمیسیون اصل 90 مجلس: راهآهن اردبیل با حرکت لاکپشتی به جایی نمیرسد/رتبهبندی معلمان سال آینده اجرایی می
دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس راهآهن اردبیل با حرکت لاکپشتی به جایی نمیرسد رتبهبندی معلمان سال آینده اجرایی میشوددبیر کمیسیون اصل 90 مجلس گفت راهآهن اردبیل با حرکت لاکپشتی به جایی نمیرسد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل مصطفی افضلیفر پیش از ظهر در دومین گردهمایی معتمدان وبزن بزن گروهی در مجلس گرجستان
بزن بزن گروهی در مجلس گرجستان درگیری میان نمایندگان موافق و مخالف دولت گرجستان نشست مجلس را به تعطیلی کشاند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر درگیری میان نمایندگان پس از آن رخ داد که نمایندگان حزب حاکم با نمایندگان مخالف دولت بر سر ترکیب و میزان افراد شرکت کنندهلاریجانی در دیدار با رئیس مجلس عراق: لایروبی اروندرود زودتر انجام شود/ گروه دوستی فعالتر باشد
لاریجانی در دیدار با رئیس مجلس عراق لایروبی اروندرود زودتر انجام شود گروه دوستی فعالتر باشد سیاست > دیپلماسی - علی لاریجانی در دیدار با رئیس مجلس عراق با بیان اینکه دورنمای وضعیت عراق مثبت است گفت قطعاً اینگونه سختیها تمرینی است برای شناختن دوستان واقعی منطقهساماندهی کارگروههای مد و لباس مشکل عفاف و حجاب را در جامعه حل میکند -
سرابی ساماندهی کارگروههای مد و لباس مشکل عفاف و حجاب را در جامعه حل میکند شناسهٔ خبر 2449027 پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۸ استانها > خراسان رضوی مشهد - مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی اسلامی خراسان رضوی گفت اگر کارگروههای مد و لباس به درستی طراحی و کاربردی شوند مشکل عفاف و حجاب دگزارش تصویری - دیدار رییس مجلس با گروه های مختلف فلسطینی و نشست خبری با رسانه های لبنانی
دیدار رییس مجلس با گروه های مختلف فلسطینی و نشست خبری با رسانه های لبنانی عکس امیر پورمند-ایسنا سهشنبه ۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۶دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با نمایندگان گروههای فلسطینی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با نمایندگان گروههای فلسطینی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور سوریه با نمایندگان گروههای فلسطینی دیدار و گفتوگو کرد به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امشب یکشنبه در جریان سفر یک روزه خود بنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: برگزاری سمینار مشکل فساد در کشور را حل نمیکند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برگزاری سمینار مشکل فساد در کشور را حل نمیکندنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت با شعار نمیشود با فساد مبارزه کرد و برگزاری سمینارهای مختلف در این مورد چیزی را حل نمیکند علیرضا زاکانی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارسمصوبات کارگروه طرح کاهش آلودگی هوا جدی تلقی شود
پنجشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۴ استاندار مرکزی تاکید کرد زمانی یک شهر تمیز و پاک و بدون آلودگی خواهیم داشت که مصوبات کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر جدی تلقی شود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی محمدحسین مقیمی در کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی همجرم بودن یا نبودن مرتضوی در گرو اظهارنظر مجلس است
یکشنبه ۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۸ جلسه شعبه 15 بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برای رسیدگی به اتهامات سعید مرتضوی در دوران تصدیاش در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مصطفی ترک همدانی در پایان جلسه بازپرسی رسیدگی به اتهامات سعید مرتضویتشکیل کارگروه مشترک مجلس و دولت به منظور بررسی احداث جاده در جنگل ابر
رجایی به باشگاه خبرنگاران خبر داد تشکیل کارگروه مشترک مجلس و دولت به منظور بررسی احداث جاده در جنگل ابر رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی با بیان اینکه به منظور بررسی احداث جاده در جنگل ابر کارگروه مشترک مجلس و دولت تشکیل شده است گفت این کارگروه هفته آینده به این منطقه سفرنماینده مردم لنگرود در مجلس خبر داد احداث پایگاه امداد هوایی شرق گیلان در لنگرود
نماینده مردم لنگرود در مجلس خبر داداحداث پایگاه امداد هوایی شرق گیلان در لنگرودنماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی از احداث پایگاه امداد هوایی شرق گیلان در این شهرستان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود مهرداد لاهوتی عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه بخشداران سابق و-
گوناگون
پربازدیدترینها