پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851862318
مناظره بذرپاش و کواکبیان درباره پرونده هسته ای
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مناظره بذرپاش و کواکبیان درباره پرونده هسته ای
مناظره درباره مذاکرات هستهای، میان مهرداد بذرپاش و مصطفی کواکبیان برگزار شد.«چند مقام غربی گفتند حکومت ایران، مشروعیت ندارد و حتی آن قدر گستاخ شدند که گفتند، تا مردم ایران در خیابانها هستند باید کار حکومت را از طریق فشار معیشتی و تحریم یکسره کرد.»
مناظرهای به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) دوشنبه شب (دیشب)، میانبین مهرداد بذرپاش نماینده مجلس و مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری برگزار شد، البته مهمانان این جلسه بیشتر پاسخگوی سوالات دانشجویان در زمینههای مختلف بودند.
کواکبیان در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از سیاستهای دولت یازدهم درباره مذاکرات هستهای چیست، گفت: تا قبل از روی کارآمدن دولت یازدهم عملا مذاکرات دچار بنبست شده بود. یعنی ما به مذاکره میرفتیم تا درباره تاریخ بعدی مذاکره صحبت کنیم. اما با روی کارآمدن دولت فعلی چند اتفاق افتاد. اول اینکه موضوع هستهای به جای اینکه فقط در شورای عالی امنیت ملی حل و فصل شود، به وزارت امور خارجه سپرده شد و به جای نگاه صرف امنیتی، یک نگاه دیپلماتیک به این مسئله صورت گرفت. دوم آنکه محور مباحث شعارهایی که روحانی مطرح کرده بود، این بود که ما باید به سمت حل مسئله هستهای و به خصوص لغو تحریمهای ظالمانه کشورهای غربی برویم و بحث غنیسازی در داخل توسط غربیها به رسمیت شناخته شود. سوم آنکه نوعی اعتمادسازی در روابط ما و غرب صورت گیرد. چون به هر علتی که وجود داشت، یک چهرهی بسیار نامطلوبی از ایران و مسئولان در افکار عمومی جهان ایجاد شده بود.
به گفته وی، با این سه هدف، دولت پیگیر دستاوردی بود که آن هم گشایش اقتصادی در وضع مردم بود. چون اگر مذاکرات به نتیجه میرسید و از نظر اقتصادی اتفاق خاصی نمیافتاد، فایده ای نداشت. تصور من این است که ما با رویکرد تازه خود به جز مسئله لغو تحریمها تا حد زیادی به اهدافمان رسیدیم. ما در مجلس هشتم که بودیم خیلی فریاد زدیم که این قطعنامهها علیه ایران مشکل ساز خواهد شد اما بعضیها میگفتند کاغذ پاره است و آن قدر قطعنامه صادر کنند تا فلان و فلان شوند. اگر به داخل کشور بازگردیم میشد پیش از این هم بعضی کارها صورت نگیرد تا این تحریمها انجام نشود. البته عمده تحریمها زورمندانه بوده و هست که به ایران تحمیل کردند و رئیس دولت دهم هم اواخر کارش متوجه شده بود که تحریمها اثر دارد.
بذرپاش نیز در ارزیابی از عملکرد سیاست خارجی دولت یازدهم گفت: سیاست خارجی دولت یازدهم بر مبنای تحریمها رقم خورده بود؛ آن هم تحریمهایی که دوستان این دولت در سال 88 باعث ایجاد آن شده بودند. ما بعد از انقلاب، سه نسل تحریم داشتیم؛ یکی «داماتو»؛ دومی تحریمهای معروف به «تحریم جامع ایران و لیبی» و سومی همین «تحریمهایی که بیشتر آن از سال 88 به بعد صورت گرفت». قطعنامه 1929 در سال 89 و پس از اتفاقات 88 رقم خورد و کسانی که از داخل به خارج رفتند و دریوزگی تحریم کردند تا خواستههای جنبش سبز را مطرح کنند به آن دامن زدند. وگرنه مذاکرات در سال 87 تقریبا به سمت نتیجه گرفتن پیش میرفت. اما طرف مقابل پس از آنکه مذاکرات را به پس از انتخابات 88 موکول کرد و بعد از آن نیز اتفاقاتی که دیدیم آقایان به وجود آوردند، کسانی مثل اوباما، صدر اعظم آلمان و چند مقام دیگر غربی، گفتند حکومت ایران، مشروعیت ندارد و حتی آن قدر گستاخ شدند که گفتند، تا مردم ایران در خیابانها هستند باید کار حکومت را از طریق فشار معیشتی و تحریم یکسره کنیم.
وی معتقد است که بعضی از این وطن فروشها، مثل مخملباف و دیگران نیز بارها می گفتند که چه نشسته اید که اگر حکومت ایران را تحریم کنید، در مقابل خواستههای جنبش سرد تسلیم خواهد شد.
به گفته وی، تحریم علیه یک کشور با یک کاغذ پاره خواندن توسط یک نفر اتفاق نمیافتد. ما پیش از آن، 30 سال تحریم بودیم؛ اما این قدری که پس از سال 88 تحریمها اثر گذاشت، در آن 30 سال اثر نداشت و علت آن را میتوان عده ای وطنفروش دانست که کلی از اطلاعات کشور را به خارجی ها دادند تا سازمان تحریم ها شکل بگیرد. چطور آمریکا الان حاضر نیست بخشی از تحریمها را قطع کند چون میداند اگر تحریمها را بردارد، این سازمان تحریمی که شکل گرفته به هم میخورد و برای شکل دادن دوباره آن زمان زیادی لازم است.
وی افزود: اگر مذاکرهکنندگان ما بتوانند همه تحریمها را بردارند، که با شواهد کنونی تقریبا محال است، ما تازه به سال 88 برمیگردیم. عدهای میخواهند فتنه را به دعوای بین احمدینژاد وموسوی تقلیل دهند و میگویند که یکدیگر را ماچ کنید تا تمام بشود و برود. نخیر. فتنه یعنی 230 هزار میلیارد تا 240 هزار میلیارد تومان که تا الان به زیان ممکلت کار صورت گرفته. فتنه یعنی کاهش رتبهی ایران در اقتصاد بینالملل. در سال 88 فتنهای اتفاق افتاد و یک عده هم ساکت بودند. از جمله کلی از این خوبهای دولتی فعلی که حالا جلو فریاد میزنند آی دزد که یادشان برود خودشان باعث و بانی فتنه بودند و باعث شدند که تحریمها شکل بگیرد. حالا اینکه میگویند شخصی گفت تحریمها کاغذ پاره است یا تیم مذاکره کننده در دولت قبلی فقط میرفت تا بیانیه بخواند. در حالی که در آلماتی 2، توافقی بهتر از توافق ژنو 1 در حال شکل گرفتن بود. اما برخی ها نگذاشتند.
این نماینده مجلس گفت: دولت کنونی بر مبنای تحریمی که بسیاری از رفقا و دوستداران خودش باعث و بانی آن شدند، آمد و رای گرفت و گفتند که کشور تحریم است و بر اثر بیعرضگی، این طور شده است و تحریم ها فقط 20 درصد اثر دارد؛ اما زمانی که خودشان روی کار آمدند، گفتند که تحریمها اثر صددرصدی دارد. آقایان با روشهای تبلیغاتی و اینکه سانتریفیوژها باید بچرخند و چرخ زندگی مردم هم باید بچرخد، رای گرفتند و ته مذاکراتشان به توافق ژنو 1 رسید که با همان هم میخواهند سیاست داخلی را تنظیم کنند و در انتخابات های بعدی هم استفاده آن را ببرند. حالا کاسب تحریم ماییم یا رفقایی که از تحریم استفاده کردند و با شرطی کردن جامعه نسبت به تحریم ها رای گرفتند و گفتند گلستان می سازیم.
کواکبیان در پاسخ به سوالی درخصوص واکنش وزارت امور خارجه به تحریمهای جدید گفت: شکی نیست که همه تحریمها ظالمانه است؛ البته غربیها مدعی اند که اینها تحریم جدیدی نیست و در ادامه تحریمهای قبلی است، اما ما که باور نمیکنیم و معقتدیم اینها ادامه ظلم قدرت های استکباری به حساب می آید. موافقم که تحریمها ظلم است و به هر حال باید به رخ غربیها کشیده شود و روی میز باشد. این مساله را هم منکر نیستم که قدرتهای سلطهگر غربی از اتفاقات سال 88 نهایت سوءاستفاده را کردند. شاید اگر وضعیت عادیتر بود آنها نمیتوانستند این گونه عمل کنند. اما اگر در داخل هم تدبیری صورت میگرفت شاید کار به اینجا نمیرسید.
به گفته وی، بهتر بود حوادث همان موقع جمع و جور میشد، اما کسی به فکر نبود که دشمنان در حال سوءاستفاده اند. در سال 88 اشتباه های زیادی صورت گرفت. مثلا همان جشن پیروزی که آقای احمدینژاد در میدان ولیعصر گرفت و آقای بذرپاش هم در آن حضور داشت، اگر در آنجا احمدینژاد میگفت که انتخابات تمام شد و ما بیاییم دست به دست هم بدهیم و مسائل کشور را حل کنیم، بهتر بود یا اینکه مردم را به الفاظی ملقب کند؟ در واقع بیتدبیری اینجاست. من در تلویزیون هم گفتم که 9 دی خیلی تاثیرگذاشت تا این حوادث جمع شود. اما میشد همان اول هم حوادث را جمع و جور کرد تا به آنجا نکشد.
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: خود من چند بار نزد آیتالله مهدوی کنی رفتم و طرحی را که داشتیم، ارائه کردم. طرحی بود با عنوان «لوئی جرگه ایرانی»، که گفتیم با دعوت آیتالله مهدوی کنی در مجلس اجلاسی برگزار شود و تمام کسانی که در قضیه 88 هستند، بیایند؛ اولا انتخابات به رسمیت شناخته شود و همه آن را قبول کنند. ثانیا همه تخلفاتی که در انتخابات صورت گرفته، پیگیری شود و ثالثا اولویتهای اصلی قانون اساسی را تعیین کنیم تا همه همکاری کنند تا به آن اولویتها دست یابیم. بحث آزادی زندانیان سیاسی خسارتهای مالی که به وجود آورده بود و دیگر مسائل نیز مطرح بود. اما برخی از دوستان این حرف را مسخره میکردند و میگفتند حالا بیاییم و از افغان ها یاد بگیریم که چه کار کنیم؟ البته در همین انتخابات اخیر افغانستان دیدیم که گویا افغانی ها بهتر از ما عمل کردند.
وی افزود: من خودم هم معتقدم که از اتفاقات 88، سوء استفادههایی صورت گرفته. روند هم همین طور است که وقتی دشمنان میبینند مسئولان و بزرگان یک کشور، به جان هم افتادند، از این مسئله، سوء استفاده می کنند؛ اما مهم این است که دولتی که بر سر کار است، طوری عمل کند که آنها که میخواهند سوء استفاده کنند نتوانند به اهداف خود برسند. ما نمیگوییم که یک جمله «کاغذپاره است»اثر گذاشته بلکه این نوع نگاهی که میگفتند تحریمها اثر ندارد باعث چنین مسائلی میشود.
سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
مناظره بذرپاش و کواکبیان برگزار شد
سهشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۴ مناظره دربارهی مذاکرات هستهای بین مهرداد بذرپاش و مصطفی کواکبیان برگزار شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مناظرهای به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع شب گذشته دوشنبه بین مهرداد بذرپاش نماینده مجلس و مصطفی کواکبیان دبیر کمناظره دلواپسیم یا دل آرامیم با حضور بذرپاش و کواکبیان در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار میشود
امروز به همت بسیج دانشجویی مناظره دلواپسیم یا دل آرامیم با حضور بذرپاش و کواکبیان در دانشگاه امام صادق ع برگزار میشود هاشمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع از برگزاری مناظره تحت عنوان دلواپسیم یا دل آرامیم در این دانشگاه خبر داد به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای بباوند در میزگرد «درباره یک توافق» در دانشگاه تهران: ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برآیند
باوند در میزگرد درباره یک توافق در دانشگاه تهران ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برآیند نگاه احمدینژاد به شرق بودیک کارشناس مسائل بینالملل گفت استراتژی احمدینژاد نگاه به شرق بود و برآیند این رفتار ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای حکام و پس از آن شورای امنیت شدمتن مناظره بذرپاش و کواکبیان
متن مناظره بذرپاش و کواکبیان کواکبیان در ادامه تاکید کرد این که دوستان آمار میدهند که چقدر خسارت وارد شده را از کجا آوردهاند آن زمان هم وزیر اطلاعات وقت گفته بود که 17 میلیارد دلار به سران فتنه کمک مالی شده است ما در مجلس هشتم از ایشان سوال کردیم که مستنداتش چیست تا تکلیف قضکواکبیان در مناظره با بذرپاش: روش دولت برای رابطه با آمریکا را قبول ندارم/مردم در 9 دی اعلام کردند که نظام و ر
کواکبیان در مناظره با بذرپاش روش دولت برای رابطه با آمریکا را قبول ندارم مردم در 9 دی اعلام کردند که نظام و رهبری خود را دوست دارنددبیرکل حزب مردمسالاری با بیان اینکه دولت از طریق مذاکرات هستهای میخواهد به رابطه با آمریکا برسد گفت باید برای این موضوع پرونده ویژهای در وزارت خمتن مناظره صادق زیباکلام و بذرپاش درباره 9 دی
متن مناظره صادق زیباکلام و بذرپاش درباره 9 دی صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران گفت بهترین تعریف برای ۹ دی سمبلی است که ما بزرگش کرده ایم تا اسطوره ای باشد و آن را باد کرده ایم تا واقعیت های جامعه را فراموش کنیم به گزارش مهر روز گذشته مناظره صادق زیباکلام و مهرداد بذرپاش بابذرپاش در مناظره با کواکبیان: لغو تمامی تحریمها ما را به ابتدای سال 88 میرساند/ کاهش قیمت نفت نتیجه نگاه ساد
بذرپاش در مناظره با کواکبیان لغو تمامی تحریمها ما را به ابتدای سال 88 میرساند کاهش قیمت نفت نتیجه نگاه سادهلوحانه عدهای به آمریکا و سردمداران آن در منطقه استعضو هیآترئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آنان که به شعار لغو تحریمها رای آوردند کاسب تحریم هستند گفت اگر تیم مهشدار کنعانیمقدم درباره «فتنه هستهای» |اخبار ایران و جهان
هشدار کنعانیمقدم درباره فتنه هستهای کنعانیمقدم گفت خروج از سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب میتواند زمینهساز فتنه هستهای شود کد خبر ۴۶۳۲۶۸ تاریخ انتشار ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۹ - 03 January 2015 کنعانیمقدم گفت خروج از سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب میتواند زمینهساز فتنه ههشدار کره شمالی درباره تقویت توان هسته ای خود -
هشدار کره شمالی درباره تقویت توان هسته ای خود شناسهٔ خبر 2446942 شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۱ بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه همزمان با افزایش تنش ها میان واشنگتن و پیونگ یانگ کره شمالی درباره تقویت توان هسته ای خود هشدار داد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ کره شمالیروسیه، آمریکا را تهدید به قطع همکاری در مورد پرونده هستهای ایران کرد
روسیه آمریکا را تهدید به قطع همکاری در مورد پرونده هستهای ایران کردبخش خارجی الف 10 دی 93تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ ۱۳ روزنامه لس آنجلس تایمز نوشت روسیه هشدار داد به تلافی تحریم های آمریکا همکاری خود را با این کشور در مورد ایران و سوریه متوقف می کند به گزارش بشریعتمداری در گفت و گو با فارس: اظهارات مدعیان اصلاحات درباره برنامه هسته ای تشویق دولت به خیانت است
شریعتمداری در گفت و گو با فارس اظهارات مدعیان اصلاحات درباره برنامه هسته ای تشویق دولت به خیانت استحسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهارات اخیر شیرزاد و زیباکلام در دانشگاه تهران علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران را تلاش مدعیان اصلاحات برای تشویق دولت به خیانت دانست بهوجاهت حقوقی و وضعیت بحران و عدم بحران در پرونده هستهای ایران
وجاهت حقوقی و وضعیت بحران و عدم بحران در پرونده هستهای ایران دانشجوی دکترای روابط بینالملل دانشگاه علامه نوشت وجاهت حقوقی فعالیت هستهای ایران ناشی از اسناد حقوق بین الملل از جمله مفاد ان پی تی و اساسنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی بر مشروعیت برخورداری ایران از فناوری صلح آاعلام مواضع چین درباره ادامه مذاکرات هستهای پکن: برای دستیابی به توافق جامع هستهای نباید زمان را از دست بدهی
اعلام مواضع چین درباره ادامه مذاکرات هستهایپکن برای دستیابی به توافق جامع هستهای نباید زمان را از دست بدهیمخبرگزاری رسمی چین مواضع رسمی این کشور درباره ادامه مذاکرات هستهای ایران را در پایان سال ۲۰۱۴ منتشر کرد به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس خبرگزاری شینهوا موضعگزارش آمانو درباره وضعیت برنامه هستهای ایران |اخبار ایران و جهان
گزارش آمانو درباره وضعیت برنامه هستهای ایران دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارشی درباره وضعیت برنامه هسته ای ایران در ارتباط با طرح مشترک اقدام منتشر کرد کد خبر ۴۵۹۹۲۶ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۲۹ - 20 December 2014 دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارشی درباره وجزئیات تازه از بازداشت خبرنگار نیویورک تایمز در خصوص پرونده هستهای ایران
جزئیات تازه از بازداشت خبرنگار نیویورک تایمز در خصوص پرونده هستهای ایران بین الملل > آمریکا - ایرنا نوشت یک قاضی فدرال آمریکا «جیمز رایزن» خبرنگار نیویورک تایمز را به دادگاه احضار کرده تا در مورد درز کردن موضوع شکست عملیات سیا برای انتقال اطلاعاتتوضیحات محسنیاژهای درباره پرونده ˝پدیده شاندیز˝
گزارش پانا از نشست سخنگوی قوه قضائیه توضیحات محسنیاژهای درباره پرونده ˝پدیده شاندیز˝ خبرگزاری پانا سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی را در رابطه با پرونده پدیده شاندیز ارائه کرد و گفت هنوز کسی در این پرونده بازداشت نشده است ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ دي ساعت 14 24 به گزارش خبرگزاری پانا حجت&متن مناظره سلیمینمین و کواکبیان در آنتن زنده
متن مناظره سلیمینمین و کواکبیان در آنتن زنده سلیمی نمین گفت من خودم احمدی نژاد را به عنوان یکی از مقصرین قضیه می دانم دیگران تنش را در کشور ایجاد کردند اما احمدی نژاد با عدم تابعیت از رهبری بر این تنش افزود دبیر کل حزب مردم سالاری گفت مردم در هر جایی که احساس کردند برای حفظ-