واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: نخستین کنفرانس ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات بهمنماه 1393 با حضور بزرگان فناوری اطلاعات و ارتباطات در محورهای متنوع و با هدف تعامل میان بخش علمی و صنعتی کشور، در مرکز همایشهای بینالمللی شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.
نخستین کنفرانس ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات بهمنماه ۱۳۹۳ با حضور بزرگان فناوری اطلاعات و ارتباطات در محورهای متنوع و با هدف تعامل میان بخش علمی و صنعتی کشور، در مرکز همایشهای بینالمللی شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، در اولین نشست خبری این کنفرانس که روز شنبه سیزدهم دیماه ۹۳ در پردیس شمالی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر داریوش نوروزی، دبیر کنفرانس، دکتر سید علیرضا درخشان، دبیر علمی کنفرانس، دکتر سعید فرخی و کیوان نقرهکار اعضای هیات علمی کنفرانس بهاتفاق دبیران اجرایی آن به تشریح اهداف و برنامههای این همایش پرداخته و به سؤالات خبرنگاران حاضر در نشست پاسخ دادند.
این کنفرانس با محورهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت، تجارت الکترونیکی، امنیت در فناوری اطلاعات، مخابرات و ارتباطات، موبایل، وب و نرمافزارهای کاربردی، تکنولوژی آموزشی (آموزش الکترونیک)، هوش مصنوعی، شبکه ارتباطی و حسگر و سیستمهای اطلاعاتی مباحث گسترده و متنوعی را تحت پوشش خود قرار میدهد.
برگزارکنندگان این کنفرانس، این تنوع محورها و موضوعات را تفاوت عمده کنفرانس مزبور با کنفرانسهای دیگر اعلام کردند. این محورها پس از انجام یک نیازسنجی و بررسی دقیق میدانی تدوین شدند و هدف از آن را باز شدن یک پرونده علمی برای این موضوعات و پرداختن به آنها در کنفرانسهای علمی جداگانهای در آینده است.
تقویت جایگاه مدیریت فاوا، اشتراک دانش و مهارتهای تخصصی کارشناسان حوزه فاوا، شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفتها در زمینه فاوا، ارائه توانمندیهای فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکتهای ایرانی ارائهدهنده تجهیزات و خدمات، بررسی چالشها و موانع فراروی توسعه بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در سازمانها، آشنایی با مزیتهای اقتصادی، تجاری و رقابتی صنعت با بهکارگیری دانش و فناوریهای مبتنی بر فاوا از جمله اهداف این نشست علمی خواهد بود.
دکتر درخشان هدف دیگری که این کنفرانس را از دیگر کنفرانسها متفاوت میکند، دریافت و بررسی نیازهای اعلام شده از سوی برخی سازمانها و ارائه اطلاعات و حتی راهکارهایی در قالب مقاله به این مجموعهها در طی این همایش خواند تا از این طریق مسائل و دغدغههای این سازمانها با کمترین هزینه و بهصورت علمی رفع شود و در واقع هدف این است که از فرصت بهدستآمده برای عملی کردن نقطهنظرهای ارزشمند علمی فعالان و متخصصان حوزه آیتی کشور استفاده بهینه به عمل آید.
وی مقالات ارسالی تاکنون را حدود ۲۲۰ اثر خواند که حدود ۱۱۹ مقاله از این میان از یک فیلتر رد شدهاند و مقالات ارسالی همچنان توسط یک هیات علمی زبده و متخصص در دست بررسی و مطالعه است و سازمانهایی که موضوعات خود را با کنفرانس مطرح کردهاند، مقالات مرتبط با آن را پس از همایش دریافت کرده و میتوانند با نویسندگان آثار نیز ارتباط مستقیم برقرار کنند.
در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره ضمانت اجرایی این راهکارها توسط سازمانهای مربوطه، با اشاره به وجود دبیرخانه دائمی برای این کنفرانس و برنامهریزی برای چند همایش موضوعی از جمله در موضوع تجارت الکترونیک و همچنین گردشگری الکترونیک، مهندس نقرهکار اظهار کرد که سازمانهای مزبور میتوانند در دوره بعدی کنفرانس نتایج و بازخوردهای دریافتی از مقالات موردنظر خود را ارائه دهند تا اثرات این کار بر سازمان آنها بهصورت مستند و مستدل در اختیار همه قرار گیرد و با اقداماتی مشابه این میتوان روند اعمال و استفاده از مقالات ارائهشده مرتبط با سازمانهای مزبور را پیگیری کرد.
دکتر نوروزی ضمن تأکید بر اهمیت و جایگاه آموزش در همه حوزهها، حوزه اقتصاد و آیتی را نیز از این امر مبری ندانست و از برگزاری کارگاههای آموزشی متنوع در طی این کنفرانس و بهویژه کارگاهی با موضوع آموزش الکترونیکی و جایگاه معلمان در رونقبخشی و ارتقای مدارس هوشمند اشاره کرد.
دکتر فرخی نیز درباره تعامل بیشتر رسانهها برای فرهنگسازی و ایجاد پیوند مستمر و گسترده میان بخش علمی و صنعت کشور در حوزه آیتی برای رشد و اعتلای هرچه بیشتر جامعه اظهار امیدواری کرد.
لازم به ذکر است، خبرها و اطلاعات بیشتر از چگونگی برگزاری و سخنرانان این کنفرانس در آیندهای نزدیک در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت و در ضمن سایت خبری این همایش به نشانی www.ictconf.com به ارائه مطالب مربوط به نحوه برگزاری این کنفرانس میپردازد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]