تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833775925
خيز بلند سعید جليلي براي صندلي لاريجاني /گمانهزني رسانهيي درباره كانديداي ويژه جبهه پايداري در قم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: خيز بلند سعید جليلي براي صندلي لاريجاني /گمانهزني رسانهيي درباره كانديداي ويژه جبهه پايداري در قم
لاريجاني در اين سالها همواره از موانع پيش روي برنامههاي سياسي اينان بوده و برهمين اساس عبور از لاريجاني يكي ديگر از اضلاع راهبرد جديد اين جريان سياسي است.
به گزارش نامه نیوز، روزنامه اعتماد نوشت؛
راستهاي گلخانهيي نميخواهند قيام و قعود و رفت و آمدشان در بازار سياست را از دست بدهند. هم و غمشان اين است كه تاثيرگذار باشند و قرائتشان از جمهوريت و اسلاميت را بر تمامي قرائتهاي موجود غالب و قالب كنند. خودشان را اصولگرايان ناب و درجه يك ميدانند كه ديگر همكيشان و هملباسان سياسيشان بايد، بازيگر بازي آنان باشند. برايشان، هدف مهم است. گرچه عده و عدهيي ندارند اما از بعد لجستيكي، رقيب و همتايي ندارند و چنين است كه صدايشان بلندتر از ديگران است. از فرداي پيروزي روحاني، نشان دادند كه سر سازگاري با دولت ندارند. به گونهيي به تقابل با دولت و رييس دولت برخاستند كه گويا پيام ٢٤ خرداد را نشنيدهاند. جدال با وزرا و چوب لاي چرخ دولت گذاشتن يك سوي دغدغههاي رهبران و مديران اين جريان سياسي است و سوي ديگرش، ماندگاري در بنگاههاي سياسي انتخاباتي همچون پارلمان.
اينان اگرچه بي پروا ميگويند كه راي مردم اصالتي ندارد اما خوب ميدانند كه سازوكار نظام سياسي و حضور در متن قدرت چگونه است، پس با وجود چنين نگاهي، راهي جز تن دادن به اين سازوكار ندارند. در انتخابات رياستجمهوري، بيواهمه، جهانبيني سياسيشان را در معرض انتخابات قرار دادند و بازي بزرگ را به حسن روحاني و حاميانش واگذار كردند. موقعيتشان در افكار عمومي رو به تضعيف است. ميدانند كه چهرههايشان، دگر جذابيتي ندارند همين است كه در كنار تخريب دولت، تضعيف ديگر رقباي مهم و اثرگذار خود را هدف گرفتهاند. فرقي هم نميكند كه اين رقبا، قباي اصولگرايي به دوش كشيده يا تنپوش اصلاحات پوشيدهاند، مهم زير سوال بردن اينان و خوب جلوه دادن خودشان است. براي عملياتي كردن اين تخريب و تضعيف، هر نسخهيي را ميآزمايند.
بر همين اساس اين جريان بنيادگراي سياسي براي مجلس گويا در حال تنطيم يك راهبرد جديد به همراه تاكتيكهاي نوين است. مركز ثقل و مولفه محوري اين راهبرد بي ترديد آيتالله مصباحيزدي است. مديران اين جريان با تقرب به ايشان و جنس ارتباطات رييس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني به دنبال يارگيري از دل جناح راست محافظهكار همچون موتلفه هستند تا هم از قدرت همزاد سياسي خود بكاهند و هم آنكه موقعيت دفاع از اتهام تندروي و افراطيگري را در اين يارگيري از مخالفان و منتقدانشان بگيرند. همنشيني با سران موتلفه و نشستهاي محرمانهشان با نبي حبيبي، دبير كل حزب موتلفه ميتواند از نمايههاي موفقيت اين برنامهريزي باشد.
از سوي ديگر آنها جداي از اصلاحطلبان، مخالفان جدي و قدرتمندي همچون علي لاريجاني را در اردوگاه اصولگرايان پيش روي خود دارند. لاريجاني در اين سالها همواره از موانع پيش روي برنامههاي سياسي اينان بوده و برهمين اساس عبور از لاريجاني يكي ديگر از اضلاع راهبرد جديد اين جريان سياسي است. اگرچه مديران جريان فوق، يك بار با برهم زدن سخنراني علي لاريجاني در قم، عمق اختلاف خود را با او نشان داده و ميزان قدرت و محبوبيت رييس اصولگراي مجلس را در ميان افكار عمومي، نخبگان سياسي و مقامات نظام محك زدند، محكي كه گرچه ظاهرش، اغتشاش در سخنراني رييس مجلس بود و اما باطنش، خبر از يك بازي ادامهدار داشت.
تغيير آرايش اصولگرايان
حالا به نظر ميرسد كه زمان نهايي كردن اين بازي رسيده است. جايي كه علي لاريجاني با توجه به برهم ريختگيهاي موجود ميان اصولگرايان نيت كرده سرنوشت خود را از اصولگرايان جدا كند و با همين نگاه، صدور فرمان تاسيس حزب رهروان ولايت را صادر ميكند. تلاش براي راهاندازي حزب از سوي لاريجاني، گويا منجر به نگراني جريان سياسي تندروي اصولگرا شده است تا آنان راهبردشان در قبال لاريجاني را سزارين كنند، راهبردي كه يك پرده بيشتر ندارد؛ رقيب سازي براي لاريجاني در انتخابات مجلس دهم و چه كسي بهتر از سعيد جليلي براي اين رقابت؟
اين همان خبري است كه روز گذشته نقل شبكههاي مجازي و برخي سايتهاي خبري بود. تا جايي كه سايت خبري انتخاب اقدام به قراردادن اين خبر بر روي خروجي سايت خود شد. انتخاب ديروز نوشته بود: «شنيدههاي «انتخاب» حكايت از آن دارد كه جبهه پايداري درصدد است سعيد جليلي را براي كانديداتوري در انتخابات مجلس از شهرستان قم، قانع كند. بنابراخبار رسيده به «انتخاب»، جبهه پايداري، علي لاريجاني، رييس مجلس شوراي اسلامي را يكي از موانع مهم و اصلي خود در مجلس دانسته و معتقد است حذف وي از مجلس، پيروزي مهمي براي آنان محسوب ميشود. اين جبهه به اين نتيجه رسيده كه براي رسيدن به اين مقصود، نياز است رقيبي قابل توجه براي لاريجاني در قم بتراشد تا مانع پيروزي وي در انتخابات و حضور مجددش بر صندلي رياست مجلس شوراي اسلامي شود. اعضاي ارشد جبهه «پايداري» در جلسات متعدد انتخاباتي خود، به اين جمع بندي رسيدهاند كه سعيد جليلي را براي كانديداتوري در قم آماده كنند، هرچند وي تا اين لحظه به اين درخواست «پايداري» پاسخ منفي داده، اما موثرين اين جبهه درصددند با پادرمياني آيتالله مصباح، ورود وي به انتخابات مجلس از شهرستان قم را تضمين كنند. قابل ذكر است، سعيد جليلي، دبير پيشين شوراي عالي امنيت ملي در انتخابات رياستجمهوري پيشين، با حمايت آيتالله مصباح و جبهه پايداري كانديدا شده بود.»
خبر كانديداتوري سعيد جليلي از قم براي رقابت با علي لاريجاني اگرچه داراي قيد «احتمالي» است اما به دليل فعل و انفعالات موجود اصولگرايان (همنشيني موتلفه با ايثارگران و پايداري، پايان سكوت احمدينژاد، تشديد اظهارات سياسي آيتالله مصباح و...) پر اهميت است چرا كه موقعيت گروههاي سياسياي همچون پايداري، ايثارگران، رهپويان و احمدينژاديها در ميان تودههاي اجتماعي و حتي هواداران خودشان ضعيفتر از هر زمان ديگري است و اينان ميخواهند كه در قالب يك ائتلاف سياسي به رقابت با منتقدان و مخالفان خود بپردازند. اگرچه در اين ميان، گوشه چشمي هم به موتلفهييها دارند تا در سايه همنشيني موتلفهييها با خود، از ضريب انتقادات و گلايه ديگر اصولگرايان بكاهند. اما آنان بهتر از هر كسي ميدانند كه ائتلاف سياسي تنها پل پيروزي در انتخابات مجلس و ماندگاري در قدرت نيست و بايد هر چه سريعتر به جذب چهرههاي سياسي نزديك به بينش فكري- سياسي خود براي جلوگيري از ريزش راي خود در ميان جريان مذهبي كشور و رقابت با چهرههاي قدرتمند و موقعيتداري همچون علي لاريجاني اقدام كنند. سعيد جليلي به عنوان سياستمدار اصلح ناميده شده از سوي آيتالله مصباحيزدي از نگاه اين جريان سياسي شايد بهترين گزينه براي رقابت با لاريجاني در انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابيه استان قم باشد اما به واقع دبير شوراي عالي امنيت ملي در دولت محمود احمدينژاد قابليت رقابت با علي لاريجاني را دارد؟
براي پاسخ به اين پرسش ابتدا بايد جوابي براي اين پرسشها يافت كه ميزان محبوبيت سعيد جليلي در قم چگونه است؟ موانع پيش روي او در قم چيست؟ رابطه لاريجاني با مراجع بهتر است يا جليلي؟ راي علي لاريجاني در انتخابات مجلس نهم در قم بيشتر بود يا راي سعيد جليلي در انتخابات رياستجمهوري ٩٢؟حمايت گروههاي سياسي تندرو اصولگرا از سعيد جليلي چه تاثيراتي بر راي او در انتخابات مجلس خواهد گذاشت؟نقاط قوت و ضعف سعيد جليلي چيست؟ آيتالله مصباحيزدي چه نقشي را براي كانديداتوري سعيد جليلي ايفا خواهد كرد؟ حضور محتمل جليلي چه همگراييها و واگراييهاي در فضاي سياسي كشور به دنبال خواهد داشت؟
راي لاريجاني بيشتر است يا جليلي؟
علي لاريجاني در نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي ۲۷۰ هزار و ۳۸۲ راي كسب كرد و نفر اول شد. اين در حالي است كه راي سعيد جليلي از استان قم در انتخابات رياستجمهوري ١٢١هزار راي بود. ١٥٠هزار راي اختلافي نشان ميدهد كه علي لاريجاني در قم محبوبتر از سعيد جليلي است. از سوي ديگر با نيم نگاهي به ديدارها و حمايتهاي مراجع تقليد از علي لاريجاني، او موقعيت بهتري را نسبت به سعيد جليلي دارد.
نقاط ضعف و قوت سعيد جليلي
سعيد جليلي شايد از لحاظ بنيانهاي فكري و سياسي شباهتها و قرابتهايي به گروههاي سياسي مورد حمايت آيتالله مصباحيزدي داشته باشد اما از لحاظ شخصي، تفاوتهاي عمدهيي با كنشگران و بازيگران اين گروههاي سياسي دارد. علاقه يا تلاشي خاص از سوي او معمولا براي كانديداتوري مشاهده نميشود و برخلاف بعضي از كانديداها كه ميكوشيدند خود را به يگانه هدف اصولگرايان مبدل كنند او براي كسب اين هدف، حركتي خاص را در انتخابات رياستجمهوري انجام نداد. اگرچه سعيد جليلي در انتخابات رياستجمهوري با اصرار اين گروهها و آيتالله مصباحيزدي پذيرفت در انتخابات رياستجمهوري حضور پيدا كند اما نيمنگاهي به مجموعه رفتاري جليلي در آن مقطع، نشان از رضايت جايگاه و موقعيت فعلي او ميتواند داشته باشد. از سوي ديگر سابقه اجرايي سعيد جليلي با علي لاريجاني قابل مقايسه نيست چنانچه حضور چند ساله در وزارت خارجه و نهايتا دبيري شوراي عالي امنيت ملي و حالا حضور در مجمع تشخيص مصلحت نظام، جديترين سمتهايي است كه جليلي مديريت آن را بر عهده داشته است و اين سوابق به هيچ عنوان از لحاظ كميت با مجموعههايي كه علي لاريجاني در آنها حضور داشته و مديريت كرده قابل قياس نيست. البته ساده زيستي و نبود تصور منفي نيز از نقاط قوت سعيد جليلي به شمار ميآيد.
با توجه به موقعيت فعلي علي لاريجاني در مجلس، رويكرد نسبتا مثبت اصلاحطلبان به وي، محبوبيتش در قم به نظر ميآيد كه شايد تلاشهايي از سوي پايداريها و احمدينژاديها براي حضور جليلي جهت رقابت با لاريجاني صورت بگيرد اما بيترديد سعيد جليلي نشان داده كه با وجود احترامي كه براي اين گروههاي سياسي و آيتالله مصباح دارد، حرف شنوي مطلقي از سوي اينان ندارد و از موقعيت فعلي خود در شوراي عالي امنيت ملي و مجمع تشخيص مصلحت نظام رضايت دارد و اگر هم بخواهد روزي دوباره همچون انتخابات مجلس ششم پا به عرصه بگذارد از قم نميآيد. جليلي ميداند كه پايداريها و احمدينژاديها براي ادامه حيات سياسي خود به او نياز دارند اما بي ترديد اين را هم ميداند كه دليلي ندارد تا ماموريت جنگ تسويه با لاريجاني به او محول شود.
خبر «انتخاب» قطعي است
مصطفي فقيهي، مدير مسوول سايت انتخاب
من شخصا در مورد رايزنيهاي جبهه پايداري با آقاي جليلي براي كانديداتوري از حوزه انتخابيه قم اطلاع پيدا كردم و تكذيب اين خبر از سوي جريان جبهه پايداري هم به هر حال طبيعي است چون نميتوانند زير بار خبري شدن موضوعي بروند كه تازه پيشنهاد دادهاند و در مورد آن به جمعبندي رسيدهاند اما طبق اطلاعات موثقي كه ما به دست آورديم اين خروجي جلسات جبهه پايداري در مورد انتخابات است. از آن جا كه جبهه پايداري علي لاريجاني را به عنوان فردي ميداند كه در مجلس براي اين جريان موانعي را ايجاد ميكند و طبعا اين موانع باعث ميشود كه نتوانند فشارهايي را به دولت وارد كنند به دنبال كانديداي جديد و رقيب تراشي براي علي لاريجاني در قم هستند. اين طور كه من كسب اطلاع كردهام آنها درصدد هستند تا از تاثيرات آقاي مصباح استفاده كنند اما همچنان جليلي زير بار نرفته است و مصرانه جواب منفي داده است. به هر حال آقاي جليلي هم آنقدر هوشمندي دارد كه با توجه به فضاي قم كه عمدتا در اختيار جريان اعتدال و اصلاحات است از اين حوزه كانديد نشود اما به هر حال فشارهاي زيادي براي حضور ايشان وجود دارد. اما با وجود اينكه جليلي همچنان راضي نشده است كه از قم كانديد شود احتمال دارد مثل ماجراي انتخابات رياستجمهوري با درخواست و فشار آيتالله مصباح اين اتفاق بيفتد كه به نظر من چندان هم دور از انتظار نيست. البته بايد توجه كرد كه اين دو نفر نه به لحاظ سابقه چه در مسائل اجرايي و چه در حوزه سياسي و نه به لحاظ وزن سياسي قابل مقايسه نيستند ضمن اينكه آقاي لاريجاني به لحاظ علمي هم جايگاه ويژهيي دارد. در مورد آقاي جليلي هم بايد به نكته افتراق ايشان با جبهه پايداري اشاره كنم. ايشان هم راي و هم نظر با جبهه پايداري هستند اما از نظر اخلاقي كاملا با اين جريان متفاوت هستند و افراطيگريهاي ويژه پايداريها كمتر در آقاي جليلي ديده ميشود با توجه به اين مشخصه احتمال اينكه جليلي رسما زير بار پيشنهاد جبهه پايداري برود، كم است.
مجيد متقيفر دبير جبهه پايداري استان تهران
من به عنوان مسوول استان تهران جبهه پايداري از اين موضوع بياطلاع هستم اگر چنين رايزنيهايي صورت گرفته بود قطعا من در جريان بودم بنابراين، اين موضوع را كاملا تكذيب ميكنم و اصلا چنين جلساتي نداشتهايم. جبهه پايداري همه دغدغهاش فعلا نگرانيهاي نظام است نه جبهه و كانديداهاي انتخابات مجلس. ضمن اينكه صحبت كردن و تصميمگيري براي انتخابات از نظرما زودهنگام است. كساني از حالا به اين امور ميپردازند كه دغدغههاي نظام را ندارند. در حال حاضر براي ما موضوع مذاكرات و مسائل اقتصادي در اولويت است و نگراني جبهه پايداري است. بيش از يك سال به انتخابات باقي مانده است شش ماه قبل از انتخابات صحبتها و پرداختن به انتخابات شروع ميشود.
علياكبرجوانفكر ، مشاور رسانهيي محمود احمدينژاد
من در مورد اين موضوع صحبت نميكنم و از ارتباط بين آقايان جليلي و احمدينژاد و برنامههاي انتخاباتيشان هم بياطلاع هستم.
۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
خيز جليلي براي صندلي لاريجاني |اخبار ایران و جهان
خيز جليلي براي صندلي لاريجاني اين جبهه به اين نتيجه رسيده كه براي رسيدن به اين مقصود نياز است رقيبي قابل توجه براي لاريجاني در قم بتراشد تا مانع پيروزي وي در انتخابات و حضور مجددش بر صندلي رياست مجلس شوراي اسلامي شود کد خبر ۴۶۳۴۰۲ تاریخ انتشار ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۰ - 04 Januaryآقاتهرانی به فارس خبر داد دبیرکل جبهه پایداری با آیتالله موحدیکرمانی دیدار کرد/ بحث درباره وحدت اصولگرایان
آقاتهرانی به فارس خبر داددبیرکل جبهه پایداری با آیتالله موحدیکرمانی دیدار کرد بحث درباره وحدت اصولگرایاندبیرکل جبهه پایداری از دیدار خود با آیتالله موحدیکرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با رویکرد وحدت اصولگرایی خبر داد حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری دسعید حجاریان: اصلاحطلبان به دنبال سهم خواهی از دولت نیستند/ جبهه پایداری در مجلس حضور پیدا نکند ترکیب مجلس به
سعید حجاریان اصلاحطلبان به دنبال سهم خواهی از دولت نیستند جبهه پایداری در مجلس حضور پیدا نکند ترکیب مجلس بهتر خواهد شدسعید حجاریان گفت اگر برخی افراد ازجمله اعضای جبهه پایداری در مجلس نباشند ترکیب پارلمان بهتر خواهد شد روزنامه آرمان گفت و گویی با سعید حجاریان انجام داده استطیف «جبهه پایداری» صدا و سیما علیه لاریجانی و ناطق نوری؟! |اخبار ایران و جهان
طیف جبهه پایداری صدا و سیما علیه لاریجانی و ناطق نوری پس از اینکه حجت الاسلام ناطق در یکی از معدود حضورهای سیاسی خود در کنار رئیس کنونی مجلس نشست در یکی از بخش های خبری از این حضور انتقاد شد این گمانه تقویت خواهد شد که هواداران جبهه پایداری و طیف های مشابه آنان در معاونت سیاسهمنوایی عضو جبهه پایداری با نظر مصباح یزدی درباره مردم و رهبری
همنوایی عضو جبهه پایداری با نظر مصباح یزدی درباره مردم و رهبری نمایند تهران گفت ساختارشکنان و هنجارشکنان لیاقت مقام معظم رهبری را ندارند اکثریت قریب به اتفاق مردم رهبری را چون نگین انگشتری میدانند و همواره با ایشان همراه هستند آفتاب طبیب زاده نماینده تهران در مجلس شورای اسلام«سعید جلیلی» رقیب «علی لاریجانی» می شود؟
سعید جلیلی رقیب علی لاریجانی می شود جبهه پایداری به این نتیجه رسیده که برای رسیدن به این مقصود نیاز است رقیبی قابل توجه برای لاریجانی در قم بتراشد تا مانع پیروزی وی در انتخابات و حضور مجددش بر صندلی ریاست مجلس شورای اسلامی شود به گزارش آخرین نیوز شنیده های خبرنگار انتخابتشکیل جبهه رهروان به موازات جبهه پایداری/تشکل جدیدتحت الحمایه لاریجانی -
نعیمی رز با مهر تشریح کرد تشکیل جبهه رهروان به موازات جبهه پایداری تشکل جدیدتحت الحمایه لاریجانی شناسهٔ خبر 2454780 شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۶ سیاست > مجلس سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی از تمایل اعضای فراکسیون برای تشکیل جبهه رهروان در موازات جبهه پایداری خبر دیک «نه» بزرگ دیگر در انتظار آیت الله مصباح یزدی/ رویای آیتالله جبهه پایداری برای لنکرانی و جلیلی
یک نه بزرگ دیگر در انتظار آیت الله مصباح یزدی رویای آیتالله جبهه پایداری برای لنکرانی و جلیلی آیتالله مصباح یزدی به دنبال تبیین استراتژی تازه خود در فضای سیاسی کشور یعنی تشکیل مجلس اسلامی است مصطفی داننده این روزها در بلوار جمهوری قم و در یک موسسه علمی مهرههای شطرنج آیتجبهه پایداری: ۹ دی ترسیم خطی بود که صف خودیها را از غیرخودیها جدا کرد
جبهه پایداری ۹ دی ترسیم خطی بود که صف خودیها را از غیرخودیها جدا کرد جبهه پایداری انقلاب اسلامی همزمان با فرارسیدن سالروز قیام مردم انقلابی در نهم دیماه ضمن انتشار بیانیهای اعلام کرد ۹ دی ترسیم خطی بود که صف خودی را از غیر خودی جدا کرد به گزارش نامه نیوز جبهه پایداری انقلجلیلی در نطق میان دستور: سهم 2 درصد مناطق محروم و نفتخیز در بودجه 94 لحاظ نشده است
جلیلی در نطق میان دستور سهم 2 درصد مناطق محروم و نفتخیز در بودجه 94 لحاظ نشده استنماینده مسجد سلیمان در مجلس با تشکر از رئیس جمهور در ارائه به موقع لایحه بودجه سال 94 گفت انتظار میرفت سهم 2 درصد مناطق محروم و نفتخیز در بودجه 94 لحاظ شود به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فاعضو جبهه پایداری: انکار فتنه توسط برخی مسئولان با ادبیات طنزآلود
عضو جبهه پایداری انکار فتنه توسط برخی مسئولان با ادبیات طنزآلودنماینده ادوار هفتم و هشتم مجلس و عضو جبهه پایداری گفت امیرالمومنین ع را با شعار اعتدال کنار گذاشتند به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج بعدازظهر امروز و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج مراسم یومالله 9 دی بااصولگرایان،احمدی نژاد را قبول ندارند،چه با مشایی چه بی مشایی/جبهه پایداری هم قبولش ندارد
اصولگرایان احمدی نژاد را قبول ندارند چه با مشایی چه بی مشایی جبهه پایداری هم قبولش ندارد سیاست > احزاب و شخصیتها - سایت فردا مصاحبه زیر را با بیژن نوباوه منتشر کرد آقای نوباوه بازگشت آقای احمدی نژاد به عرصه سیاست را تا چه حد محتمل می دانید بازگتسهیلات ویژه برای دانشجویان علوم قضایی/ درخواست از آملی لاریجانی -
تسهیلات ویژه برای دانشجویان علوم قضایی درخواست از آملی لاریجانی شناسهٔ خبر 2444404 سهشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۹ جامعه > قضایی رئیس دانشگاه علوم قضایی تسهیلات ویژه برای دانشجویان این دانشگاه را اعلام کرد به گزارش خبرنگار مهر محمدجواد شریعتباقری در مراسمی که با حضور رییس قوهتوافقات جدید آب و برقی ایران-ارمنستان/ تصمیمات ویژه درباره پروژه مرزی -
چیتچیان تشریح کرد توافقات جدید آب و برقی ایران-ارمنستان تصمیمات ویژه درباره پروژه مرزی شناسهٔ خبر 2444893 سهشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۷ اقتصاد > انرژی وزیر نیرو از توافق ایران و ارمنستان برای اجرای نیروگاههای برق آبی و بادی خبر داد و گفت کمیته ای ویژه به منظور پیگیری احدااظهارنظر سعید نعمتالله درباره تغییر مدیران تلویزیون
اظهارنظر سعید نعمتالله درباره تغییر مدیران تلویزیونسعید نعمت الله نویسنده درباره تغییر مدیران تلویزیون اعلام نظر کرد به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس سعید نعمت الله یاداشتی را درباره تغییر مدیران شبکهها در اختیار خبرگزاری فارس قرار داد که متن آن را در ادامعکسهای مراسم اکران ویژه فیلم «آنچه مردان درباره زنان نمیدانند»
عکسهای مراسم اکران ویژه فیلم آنچه مردان درباره زنان نمیدانند اکران ویژه فیلم آنچه مردان درباره زنان نمیدانند مراسم اکران ویژه فیلم آنچه مردان درباره زنان نمیدانند اخبار مرتبط سیاوش خیرابی در حال زنجیرزنی عکسعکس های پشت صحنه فیلم سینمایی آنچه مردان درباره زنان نميدان«صندلیب 75/1» به صحنه می رود/ اجرای «دوئل» ویژه هنرمندان -
2 خبر از تئاتر صندلیب 75 1 به صحنه می رود اجرای دوئل ویژه هنرمندان شناسهٔ خبر 2451824 دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۴ هنر > تئاتر آغاز اجرای نمایش صندلیب 75 1 در تماشاخانه آو و روی صحنه رفتن نمایش دوئل ویژه هنرمندان 2 خبر در حوزه تئاتر هستند به گزارش خبرگزاری مهر از تاریخ-
سیاسی
پربازدیدترینها