محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842944775
ساختار بانکها براساس اقتصاد مقاومتی اصلاح نشده است
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مرکز پژوهشهای مجلس
ساختار بانکها براساس اقتصاد مقاومتی اصلاح نشده است
مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به افزایش سرمایه بانکهای دولتی معتقد است، پس از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی شواهد روشنی مبنی بر اصلاح ساختاری در بانکهای دولتی وجود ندارد.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به موضوع افزایش سرمایه بانکهای دولتی در لایحه بودجه 94 کشور پرداخته است.
در این گزارش آمده است: افزایش سرمایه بانکهای دولتی یکی از راهبردهای دولت در لایحه بودجه سال 1394 کل کشور برای تقویت توان اعتباردهی این بانکهای جهت تأمین مالی بنگاههای تولیدی است. در این لایحه منابع مختلفی برای افزایش سرمایههای بانکهای دولتی در نظر گرفته شده است که از جمله آنها میتوان به مازاد درآمدهای نفتی، وجوه حاصل از واگذاری سهام دولت، وجوه برگشتی از تسهیلات حساب ذخیره ارزی وجوه اداره شده، اشاره کرد. در این گزارش تلاش شده علاوه بر بررسی اقتصادی افزایش سرمایه از محل منابع مذکور و تطبیق آنها با سیاستهای کلی، راهبردهایی برای بهبود احکام بودجهای ارائه شود. بر اساس نتایج این گزارش افزایش سرمایه بانکهای دولتی هنگامی میتواند اثربخشی لازم را ایفا کند که با اصلاحات ساختاری و عملکردی در بانکهای دولتی همراه باشد. از آنجایی که انجام این اصلاحات فرآیندی زمانبر بوده و در محدوده یک ساله امکان اجرای آن وجود ندارد. در این گزارش پیشنهاد اولویت اول آن است که افزایش سرمایه بانکهای دولتی از لایحه بودجه، حذف و در لوایح دیگر که محدوده زمانی ندارند مورد توجه قرار گیرد. اولویت دوم پیشنهادی نیز انجام اصلاحات در بندهای مرتبط با افزایش سرمایه بانکهای دولتی است که در متن گزارش مورد اشاره قرار گرفته است.
به نظر میرسد آنچه در سیاستهای کلی به خصوص سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، در حوزه نظام مالی مورد تأکید قرار گرفته است توجه به دو نکته میباشد. اول اصلاح ساختار نظام مالی و دوم گسترش کمی و کیفی آن به عنوان مثال در بند «9» سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مصوب 1392 بر «اصلاح و تقویت همهجانبه نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصادی ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی» تأکید شده است. همچنین در بند «22» سیاستهای کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی مصوب 1391 آمده است:
«گسترش منابع مالی و کارآمدسازی مدیریت آن در جهت افزایش ظرفیت تولید ملی و کاهش هزینههای تأمین مالی مورد نیاز به ویژه با ساماندهی، گسترش و حمایت از نهادهای مالی توسعهای و بیمهای».
از سوی دیگر در بند «23» سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه «اصلاح ساختار نظام بانکی با اجرای کامل و روزآمد قانون بانکداری بدون ربا و نهادینه کردن نظامهای قرضالحسنه، تأمین اعتبارات خرد و اعتبارات لازم برای سرمایهگذاریهای بزرگ» مورد تأکید قرار گرفته است.
این در حالی است که افزایش سرمایه بانکها اگر چه موجب تقویت و گسترش منابع مالی جهت حمایت از بخش واقعی میگردد اما طی چند سال اخیر و به خصوص پس از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری شواهد روشنی مبنی بر اصلاح ساختاری در بانکهای دولتی وجود ندارد. بنابراین تقویت سرمایه بدون اصلاح، خصوصاً در وضعیت فعلی بانکهای کشور ممکن است به نتایجی متفاوت از اهداف اولیه و موردنظر دولت ختم شود. در نتیجه از آنجایی که افزایش سرمایه بانکهای دولتی با استفاده از روشهای فوقالذکر به نوعی هدیه و کمک بلاعوض به این بانکها محسوب میشود. لازم است افزایش سرمایه بانکهای دولتی با تشکیل کمیتهای مرکب از بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دیوان محاسبات به صورت گام به گام و همراه با اصلاحات ساختاری در بانکهای دولتی انجام شود.
3. نکاتی کلی درباره بندهای افزایش سرمایه بانکهای دولتی در لایحه بودجه سال 1394
افزایش سرمایه بانکهای دولتی فرآیندی زمانبر است. علاوه بر اصلاح ساختاری نظام بانکی نیز امری است که در یک سال اتفاق نمیافتد. در نتیجه نمیتوان توقع داشت که در یک سال چند بار شاخصهای عملکردی بانکهای دولتی بهبود یافته و سرمایه این بانکها نیز به صورت گام به گام و متناسب با بهبود عملکرد آنها در همان سال افزایش یابد. از سوی دیگر افزایش سرمایه بانکهای دولتی بدون اصلاح ساختاری و بهبود شاخصهای عملکردی آنها، اگر چه در نگاه اول امری مطلوب به نظر میرسد، اما با ادامه وضعیت فعلی ساختار نظام بانکی، احتمال انحراف منابع بانکی به سمت فعالیتهای غیرمولد، وجود داشته و افزایش مییابد و ممکن است در عمل، افزایش سرمایه بانکهای دولتی و به تبع آن افزایش توان اعتباردهی آنها نه تنها اهداف دولت جهت تأمین مالی و حمایت از تولید ملی را محقق نسازد بلکه در جهت عکس عمل نماید.
با توجه به مطالب فوقالذکر به نظر میرسد افزایش سرمایه بانکهای دولتی برای حمایت اثربخش از تولید ملی نباید در قوانین سالیانه مورد توجه قرار گیرد. به اضافه اینکه در لایحه رفع موانع تولید که از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است، افزایش سرمایه بانکهای دولتی به صورت مفصل مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین پیشنهاد میشود که بندهای مربوط به افزایش سرمایه بانکهای دولتی در لوایحی که محدودیت زمانی ندارند مانند لایحه رفع موانع تولید مورد توجه قرار گیرند. این امر اثربخشی قوانین مربوط و امکان نظارت بر آنها را تا حد قابل قبولی افزایش خواهد داد.
نکته دیگری که درباره افزایش سرمایه بانکهای دولتی در لایحه بودجه سال 1394 باید مورد توجه قرار گیرد آن است که میزان افزایش سرمایه هر یک از بانکهای مذکور در لایحه بودجه شفاف نبوده و لازم است مبالغ موردنظر دولت جهت افزایش سرمایه هر یک از بانکها در ردیفهای بودجه آورده شود.
4. بررسی آثار اقتصادی افزایش سرمایه بانکها و ارائه پیشنهاد
در این قسمت آثار اقتصادی افزایش سرمایه بانکهای دولتی مورد بررسی قرار میگیرد:
1-4- وجوه حاصل از واگذاری باقیمانده سهام دولت در بانکها و بیمههای مشمول واگذاری
از جمله منابعی که برای افزایش سرمایه بانکهای دولتی در لایحه بودجه سال 1394 تدارک دیده شده، وجوه حاصل از واگذاری باقیمانده سهام دولت در بانکها و بیمههای مشمول واگذاری است. در بند «ق» تبصره «3» این لایحه آمده است:
«به دولت اجازه داده میشود تا سقف 5 هزار میلیارد ریال وجوه حاصل از واگذاری باقیمانده سهام دولت در بانکها و بیمههای مشمول واگذاری مطابق با دستورالعملی که به تصویب وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران میرسد با رعایت سیاستهای کلی و قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی به افزایش سرمایه بانکهای دولتی اختصاص دهد».
نکته مهمی که در زمینه این بند وجود دارد، ابهام آن است. با واگذاری باقیمانده سهام دولت در بانکها و بیمههای مشمول واگذاری وجوهی در اختیار دولت قرار میگیرد که بناست با استفاده از آن به افزایش سرمایه بانکهای دولتی اقدام نماید. این در حالی است که به طور قطع تقسیم این وجوه بین بانکهای دولتی به صورت مساوی صورت نمیگیرد. بنابراین چگونگی و نحوه تقسیم این وجوه بین بانکهای دولتی، ابهام داشته و باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد. از سوی دیگر انتظار این است بانکهایی که شاخصهای عملکرد آنها مانند نسبت مطالبات غیرجاری، بنگاهداری و ... در وضعیت مناسبتری نسبت به بانکهای دیگر میباشند در اولویت قرار گرفته و بانکهایی که وضعیت شاخصهای عملکرد آنها نامناسب است، افزایش سرمایه آنها مشروط به بهبود وضعیت عملکرد آنها صورت پذیرد. لذا از آنجایی که قسمت عمدهای از بانکهای دولتی دارای شاخصهای عملکرد نسبتاً ضعیفی هستند، پیشنهاد میشود سرمایه این بانکهای دولتی با تشکیل کمیتهای مرکب از بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دارایی به صورت گام به گام و مشروط به بهبود این شاخصها افزایش یابد.
بر اساس آنچه گفته شد و با توجه به ماهیت بلندمدت افزایش سرمایه همراه با تغییر در ساختار و عملکرد بانکهای دولتی پیشنهاد میشود متن این بند به صورت زیر تغییر یابد:
اولویت اول: حذف بند
اولویت دوم: پیشنهاد اصلاحی
«به دولت اجازه داده میشود تا سقف 45 هزار میلیارد ریال وجوه حاصل از واگذاری باقیمانده سهام دولت در بانکها و بیمههای مشمول واگذاری، با رعایت سیاستهای کلی و قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی، به افزایش سرمایه بانکهای دولتی مشروط به بهبود شاخصهای عملکردی آنها اختصاص دهد.
نحوه تخصیص و تعیین شاخصهای عملکردی بر اساس دستورالعملی است که حداکثر ظرف دو ماه پس از تاریخ ابلاغ این قانون به تصویب شورای پول و اعتبار میرسد».
2- 4- وجوه مربوط به تسهیلات حساب ذخیره ارزی
از دیگر منابعی که در لایحه بودجه سال 1394، برای افزایش سرمایه بانکهای دولتی مورد توجه قرار گرفته، باقیمانده و وصولیهای تسهیلات حساب ذخیره ارزی در بانکهای دولتی است. در بند «ح» تبصره «5» این لایحه آمده است:
صد در صد (100%) منابعی که از حساب ذخیره ارزی به عاملیت بانکهای دولتی صرف اعطای تسهیلات به بخشهای خصوصی و تعاونی شده است، بابت تسویه بدهی دولت به این بانکها پس از تأیید سازمان حسابرسی لحاظ میگردد و مبالغ مازاد بر آن به حساب افزایش سرمایه دولت در بانکهای مربوط منظور میشود. بانکهای عامل موضوع این بند موظفند رأساً نسبت به وصول مطالبات مزبور اقدام نمایند.
نحوه تسویه مطالبات مذکور با گیرندگان تسهیلات، نحوه افزایش سرمایه، رخ تبدیل ارز به ریال، زمان استمهال، نحوه بخشودگی جریمهها و اختیارات هیئت مدیره بانکها در این زمینه بر اساس دستورالعملی است که حداکثر ظرف دو ماه پس از تاریخ ابلاغ این قانون به تصویب شورای پول و اعتبار میرسد.
وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است عملکرد این بند را طبق ماده 103 قانون محاسبات عمومی کشور در صورتحساب عملکرد بودجه درج نماید.
در مورد این بند که شبیه بند «ط» تبصره «5» قانون بودجه سال 1393 میباشد، باید توجه داشت که بانکهای دولتی در سالهای گذشته صرفاً عاملیت پرداخت تسهیلات ارزی پرداخت شده از محل حساب ذخیره ارزی را بر عهده داشتهاند و در تعیین نوع طرح و یا تخصیص منابع مسئولیت و تعهد کاملی نداشتهاند. این امر موجب شده که بانکها در گام اول، اعتبارسنجی و ارزیابی طرحهای متقاضی تسهیلات از این محل را به درستی و کامل انجام ندهند و لذا مطالبات غیرجاری ناشی از آن در سطح بالایی قرار گرفته است. لذا با عنایت به اینکه بازپرداخت اقساط تسهیلات حساب ذخیره ارزی نیز به صورت ارزی است، لذا اولاً ارزش مطالبات غیرجاری و جرایم مربوط به آن افزایش یافته و ثانیاً به دلیل افزایش نرخ ارز، ارزش ریالی آن نیز افزایش یافته است). بنابراین افزایش سرمایه از این محل باید به تدریج و به تناسب وصول مطالبات انجام شود و نه اینکه با انجام یک عملیات حسابداری صرف ارزش منابع حساب ذخیره که در اختیار بانک عامل بوده است به حساب افزایش سرمایه بانکها لحاظ شود».
همچنین در این بند آمده است «نحوه تسویه مطالبات مذکور با گیرندگان تسهیلات، نحوه افزایش سرمایه، نرخ تبدیل ارز به ریال، زمان استمهال، نحوه بخشودگی جریمهها و ... بر اساس دستورالعملی است طی زمان تعیین شده به تصویب شورای پول و اعتبار میرسد. شایان ذکر است که شورای پول و اعتبار در مهر ماه 1393 دستورالعمل مربوط به این موضوع را تهیه و ابلاغ کرده است و لذا نیازی به فراز آخر این بند نیست و بهتر است صرفاً به دستورالعمل مزبور اشاره شود»./فارس/110
۱۳/۱۰/۱۳۹۳ - ۲۳:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]
صفحات پیشنهادی
مرکز پژوهشهای مجلس ساختار بانکها براساس اقتصاد مقاومتی اصلاح نشده است/ افزایش سرمایه بانکها از لایحه بودجه
مرکز پژوهشهای مجلسساختار بانکها براساس اقتصاد مقاومتی اصلاح نشده است افزایش سرمایه بانکها از لایحه بودجه ۹۴ حذف شودمرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به افزایش سرمایه بانکهای دولتی معتقد است پس از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی شواهد روشنی مبنی بر اصلاح ساختاری در بانکهای دولتیابلاغ برنامه وزارت راهوشهرسازی برای پیشبرد اقتصاد مقاومتی
ابلاغ برنامه وزارت راهوشهرسازی برای پیشبرد اقتصاد مقاومتیبرنامههایی که وزارت راه و شهرسازی برای عملیاتیکردن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی تدوین کرده بود تصویب و ابلاغ شد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محورهای 39 برنامه عملیاتی وزارت راه و شهرسازی برای تحقق اقتصاد مماموریت جدید وزارت اقتصاد درباره بانکها
ماموریت جدید وزارت اقتصاد درباره بانکهاتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۵۷ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به لایحه رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب کردند که نظارت مستقیم بر اجرای تخلفات بانکها و موسسات اعتباری متخلف با وزابرنامه اقتصاد مقاومتی وزارت راه گزارههای کلیشهای است
روایت یک کارشناس از سیاست خطرناک مسکنی دولت برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت راه گزارههای کلیشهای است کارشناس اقتصاد مسکن با تاکید بر اینکه کوچک سازی چون در جهت کم کردن بعد خانوار عمل می کند سیاست خطرناکی برای کشور است گفت برنامه عملیاتی وزارت راه برای تحقق اقتصاد مقاومتی شام۷ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در نیر اختصاص یافت
فرماندار نیر ۷ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در نیر اختصاص یافت فرماندار شهرستان نیر گفت مبلغ ۷ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در شهرستان نیر اختصاص یافت به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز از اردبیل اکبر صمدی بعد از ظهر امروز در همایش اقتصاد مقاوکاهش قیمت نفت به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می کند
کاهش قیمت نفت به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می کند اقتصاد > اقتصاد کلان - حمایت از تولید به منظور افزایش درآمدهای مالیاتی و کاهش وابستگی به نفت مهمترین هدف در شرایط فعلی اقتصاد ایران است مصطفی صفاری کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین گفت وابساصلاحات در فرآیند آغاز به کار در اقتصادهای بزرگ دنیا
اصلاحات در فرآیند آغاز به کار در اقتصادهای بزرگ دنیا اقتصاد > جهان - هشت کشور از میان 11 کشوری که در این سال اصلاحات را اجرا کردند دارای جمعیتی بالغ بر 100 میلیون نفر بودند بر اساس ادعای برخی تحلیل گران اقتصادی ممکن است تصور شود اصلاح قوانین بازرگانی در اقتصادهای کوهمایش نقش پدافند اقتصادی در اقتصاد مقاومتی در 30 دیماه برگزار میشود
همایش نقش پدافند اقتصادی در اقتصاد مقاومتی در 30 دیماه برگزار میشودروابط عمومی قرارگاه پدافند اقتصادی کشور اعلام کرد همایش نقش پدافند اقتصادی در اقتصاد مقاومتی در تاریخ 30 دیماه برگزار خواهد شد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی قرارگاه پدافند اقتصادی کشور همایش &laالگوی اقتصاد مقاومتی و مذاکرات هستهای
یادداشت الگوی اقتصاد مقاومتی و مذاکرات هستهای موضوع الگوی اقتصاد مقاومتی با مساله مذاکرات هستهای پیوند خورده است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز الگوی اقتصاد مقاومتی در شرایط کنونی تا حدود زیادی تحت تاثیر تحولات سیاست خارجی به خصوص مذاکرات مربوط به پرونده هسته ای قرار گرفتهوزارت اقتصاد موظف به اجراي 10 برنامه عملياتي براي اجراي اقتصاد مقاومتي شد
۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۱۰ ۷ق ظ وزارت اقتصاد موظف به اجراي 10 برنامه عملياتي براي اجراي اقتصاد مقاومتي شد معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور جزئيات برنامه هاي عملياتي براي اجراي اقتصاد مقاومتي را براي دستگاه هاي کشور اعلام کرد به گزارش خبرگزاري موج شوراي اقتصاد در جلسه مورخ 19مدیرعامل بانک مهر اقتصاد در گفتوگو با فارس: نرخهای بالای سود بانکی توجیه سرمایهگذاری را از بین برده است/ با
مدیرعامل بانک مهر اقتصاد در گفتوگو با فارس نرخهای بالای سود بانکی توجیه سرمایهگذاری را از بین برده است بانکهای بزرگ بیتقصیر نبودندمدیرعامل بانک مهر اقتصاد با اشاره به افزایش نرخهای غیرقانونی نرخهای سود سپرده گفت یکی از علل مساله این است که برخی بانکها به دلیل اضافه بردفارس گزارش میدهد برنامههای اقتصاد مقاومتی دولت در نفت و یک پرسش ساده
فارس گزارش میدهدبرنامههای اقتصاد مقاومتی دولت در نفت و یک پرسش سادهگرچه نفس تلاش دولت و وزارت نفت برای تدوین برنامههای عملیاتی اقتصاد مقاومتی قابل تقدیر و مثبت است اما درباره آنچه به عنوان سیاستهای اقتصاد مقاومتی به خصوص در بخش نفت از سوی دولت و به صورت جداگانه از سوی وزارتعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس مطرح کرد انتقاد از بی توجهی به اقتصاد مقاومتی/ ضعف سیاست تج
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس مطرح کردانتقاد از بی توجهی به اقتصاد مقاومتی ضعف سیاست تجاری آهنگ موجب کندی توسعه اقتصادی شدعضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه مشکل اقتصاد ایران ضعف سیاست های تجاری است گفت در اقتصاد ایران در مورد سنگاهی به بودجه 94 از پنجره اقتصاد مقاومتی بودجه ۹۴ چقدر با سیاست های اقتصاد مقاومتی تطابق دارد؟
نگاهی به بودجه 94 از پنجره اقتصاد مقاومتیبودجه ۹۴ چقدر با سیاست های اقتصاد مقاومتی تطابق دارد دولت با کاهش در سهم صندوق توسعه ملی همچنان سهم نفت از بودجه را تقریباً ثابت در نظر گرفته و تنها میزان 8 7 درصد از این وابستگی کم کرده است این معنایی جز عدم استفاده از فرصت رفع وابستگیاقتصاد مقاومتی؛ نسخه بخش خصوصی برای خروج از رکود تورمی -
اقتصاد مقاومتی نسخه بخش خصوصی برای خروج از رکود تورمی شناسهٔ خبر 2454841 شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۱ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت رئیس کمیته اقتصاد کلان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران اقتصاد مقاومتی را نسخه شفابخشی برای خروج از رکود تورمی دانست و گفت اقتصاد ایران باید ازکاهش قیمت نفت، مخربتر از تحریمها است/ مجلس اشتباه دولت را اصلاح میکند/ نگرانی حامیان دولت از انتشار گزارش م
کاهش قیمت نفت مخربتر از تحریمها است مجلس اشتباه دولت را اصلاح میکند نگرانی حامیان دولت از انتشار گزارش مرکز آمار از رشد اقتصادیبخش اقتصادی الف 3 دی 93تاریخ انتشار چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۰۱ آرمان- تکرار طرحهای خام برای اشتغالزاییمرتضی افقه اقتصاددان در نقد سیاقاچاق بلای اقتصاد مقاومتی/ همه از قاچاق باخبر هستند
یوسفیانملا قاچاق بلای اقتصاد مقاومتی همه از قاچاق باخبر هستند عضو کمیسیون بودجه و برنامه ریزی مجلس گفت قاچاق به صورت رسمی و غیررسمی به داخل کشور سبب شده تا تحقق اقتصاد با مشکلات فراوانی روبرو شود عزت الله یوسفیان ملا افزود در بحث جلوگیری از قاچاق تا زمانی که تصمیم جدی از س-
اقتصادی
پربازدیدترینها