تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867147006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنر وامدار ادبیات است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل فرهنگ وارشادفارس : هنر وامدار ادبیات است خبرگزاری پانا: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس خبرداد: فروردین ماه 94 فراخوان دوازدهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی امام رضا (ع) منتشرمی شود.
۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي ساعت 16:20

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، بهزادمریدی با ابراز امیدواری از انتشار فراخوان جشنواره ملی هنرهای تجسمی امام رضا(ع) در فروردین ماه 94، گفت: ادبیات و هنر بازگو کننده ی اساطیر و حماسه های ملی، ارزش ها، دین و تاریخ تمدن هر قوم است. مدیرکل فرهنگ وارشاداسلامی فارس  با اشاره به اینکه آثار هنری بویژه هنرهای تجسمی، علاوه بر ارتباط ذهنی هنرمند با جهان واقعیت، همواره گویای اساطیر هر قوم و ملتی بوده است و امروزه بهترین ابزار انتقال فرهنگ رضوی به شمار می آید، افزود: از دیگر سو، اسطوره و نماد، نقشی انکارناپذیر در شکل گیری فولکلور در هر جامعه داشته و دارد و امیدواریم امسال آثار تجسمی کاران در جشنواره ملی هنرهای تجسمی امام رضا (ع) بیشتر هرسال رخ نمایی کند. مدیرکل فرهنگ وارشاداسلامی فارس با تاکیدبراینکه ادبیات و هنر بازگو کننده اساطیر و حماسه های ملی، ارزش ها، دین و تاریخ تمدن هر قوم است، تصریح کرد: در تمام اعصار، هنر در اختیار ادبیات قرار می گیرد و به گونه ای وامدار ادبیات است، چرا که ریشه ی اصلی تمدن و فرهنگ بویژه فرهنگ رضوی با ادبیات محکم و استوار و باهنر به زیباترین شیوه ی ممکن می تواند در آثار نقاشان و دیگر هنرمندان رشته های هنری بیان شود؛ بنابراین ادبیات از هنر قابل تفکیک نیست. او ادامه داد: بسیار دیده می شود که عالی ترین هنرها، ادیبانه ترین سخن ها، زیباترین صنایع به طور کلی، «ترین» های هر جامعه مانند راه و روش ائمه اصهار و در دوران کنونی فرهنگ رضوی در خدمت فرهنگ و رسومی قرار می گیرد که سینه به سینه و نسل به نسل منتقل شده اند . وی اظهارداشت: زمانی که هنر در اختیار فرهنگ و ادبیات قرار می گیرد، جایگاه هنری آن به درونی ترین لایه های زندگی انسان رسوخ می کند و گاه بسته به شرایط، تغییر شکل داده، ساده یا پیچیده تر می شود و آشکار است که از هنرهای ملموسی چون نقاشی، خوشنویسی، پیکرتراشی، نقش برجسته و ...نقاشی، اثرگذارترین هنر نسبت به سایر آثار هنری می باشد که آنهم در جشنواره هنرهای تجسمی حضرت امام رضا(ع) رخ می نماید. مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی فارس، وسعت کارکرد هنر نقاشی در اقشار مختلف جامعه رابه گونه ای دانست که می توان از کهن ترین دوران تاریخ تا کنون به بررسی پیشینه ی آن پرداخت و بیان کرد: برای مثال از ظروف و سفالینه های دوره ی باستان، نقش و نگار کتیبه ها، چشمه ها و گرمابه ها، حرمسرا، شاه نشین، معابد، کلیسا، مساجد، محراب، بقعه های تاریخی و زیارتگاه ها، کاروانسراها، قهوه خانه ها، قالی ها، پرده ها و ...اسنادی تاریخی وجود دارد که حاکی از نفوذ و تأثیر هنر نقاشی بر فرهنگ عام و خاص و است و با بیان فرهنگ رضوی در آثار هنرمندان نیز می تواند با قدرت کامل از این هنرها بهره برد. گفتنی است، دوازدهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی امام رضا (ع) هر ساله در راستای جشنواره بین المللی رضوی برگزارمی شود و هر استانی در سراسر کشور یکی از رشته های فرهنگی هنری را در منطقه خود اجرا می کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن