واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی:
شهادت والاترین هنر است
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی، شهادت را والاترین هنرها دانست و گفت: شهدا هنرمندان واقعی هستند که با هنر شهادت از اسلام و جان و مال مردم دفاع کردند.
![خبرگزاری فارس: شهادت والاترین هنر است خبرگزاری فارس: شهادت والاترین هنر است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/11/20/13911120000131_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار مهدی صدیقی عصر امروز در اولین کنگره شهدای هنرمند استان مرکزی، اظهار داشت: شهدا با استفاده از هنر ایثارگری توانستند با خون خود بهترین هنر یعنی شهادت را در صفحه روزگار نقاشی کنند. وی بیان کرد: شهدا با هنر شهادت درس ایثارگری و شهامت را برای هنرمندان الگوسازی کردند و به عنوان مروجان فرهنگ شهادت برای همیشه در تاریخ ایران اسلامی باقی ماندند. صدیقی ادامه داد: هنر باید در خدمت ارتقای انسانها و به کمال به رساندن آنها باشد نه آنکه انسانها را از تعالی دور کند. فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی با بیان اینکه اگر هنرمند نتواند به شایستگی هنرش را بروز دهد دیگر هنرمند نخواهد بود، گفت: هنرمندان باید با مطالعه زندگی هنرمندان شهید، هنرشان را در خدمت ارتقای کمال بشریت قرار دهند و هنر ایثارگری، شهامت و شجاعت را در جامعه ترویج و تعمیم دهند. وی یکی از وظایف افراد جامعه در حال حاضر را مطالعه زندگی شهدا عنوان کرد و ادامه داد: تمامی افراد جامعه باید با مطالعه زندگی شهدا به شناخت دقیقی از هنر برسند. صدیقی تصریح کرد: هنر یعنی آن که بتواند انسانها را به سمت و سوی کمال الهی سوق دهد و آنها را با زیباترین آثار خلقت آشنا کند و شهادت، ایثارگری و خدمت به بشریت را که ارکان عشق به معبود است را ترسیم کند. وی افزود: در زمان حاکمیت قبل از انقلاب اسلامی حکام کشور هنر را به درستی به مردم نیاموخته بودند و از هنر در راستای تحقق اهداف ظالمانه خود بهره میجستند. فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی افزود: بعد از انقلاب اسلامی رزمندگان اسلام با توکل به خدا و حضور در صحنههای نبرد حق علیه باطل توانستند مفهوم واقعی هنر که همانا رسیدن به کمال مطلوب است را در جامعه نهادینه کنند. وی با اشاره به شهدای هنرمند استان مرکزی اظهار کرد: هنرمندان بسیاری در زمینههای مختلف شعر، ادبیات، خوشنویسی و نقاشی در استان حضور داشتند که در زمان جنگ تحمیلی هنرمندانه خونشان را در راه اسلام و دفاع از مرزهای ایران اسلامی اهدا کردند. صدیقی یادآور شد: هنرمندان به گونهای در به تصویر کشیدن هنرهایشان دقت کنند تا بتوانند مردم را به کمال مطلوب یعنی قرب الهی سوق دهند. رئیس مرکز بررسیهای دکترینال اندیشکده یقین هم در این کنگره با بیان اینکه هنرمندان حال حاضر دنیا میخواهند با تلقین فرهنگی مبتنی بر اندیشه غرب جوانان را از هنر اصلی ایرانی اسلامی که همانا شهادت، ایثارگری و انسان دوستی است دور کنند، گفت: هنرمند واقعی کسی است که بتواند اعتقادات مردم را با محوریت ایمان به خدا قویتر کرده و آنها را از آنچه موجب غفلت و دوری آنها از انسان دوستی و ایمان به خدا میشود دور نگه دارد. دکتر حسن عباسی اظهار کرد: نخبگان و مسئولان باید با همکاری یکدیگر در جامعه بتوانند هنر اصلی یعنی عدل و داد را ترویج دهند و مردم را به سمت و سوی معامله با خدا سوق دهند. وی بیهنری را در گرفتن تعهد از انسانها دانست و یادآور شد: امروزه در دنیای هنر و در بخشهای مختلف چون سینما و شبکههای تلویزیونی دشمن و دنیای استکبار سعی دارد تعهد را از انسانها گرفته و آنها را به سوی فروش نفسهایشان بکشاند. انتهای پیام/87001/ذ40
93/09/29 - 15:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]