تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821251862




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولين گام خوب بودن، کينه زدايي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۳۲ب.ظ)
سيد حسن خميني: اولين گام خوب بودن، کينه زدايي است يادگار امام اظهار داشت: همت کنيم و از درون وجود خودمان خوبي را شروع کنيم و در اولين گام اين مسير بايد کينه زدايي کنيم، زيرا جامعه ما ممکن است به کينه و دروغ و تهمت آميخته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام سيد حسن خميني که در نشست هفتگي شرح مثنوي مولانا در محل کتابخانه ملي حضور يافته بود، با اشاره به آغازين روز امامت و ولايت حضرت صاحب (عج)، اظهار داشت: يکي از آرزوهاي ديرينه‌ي مسلمانان و شيعيان ظهور منجي است و در سراسر جهان نيز چشم داشتن به افق مرزهاي انساني و انتظار منجي، مسبوق به سابقه است. اما شايد مهم‌ترين سؤال در اين زمينه، در خصوص علت نيامدن منجي است و احتمالاً روشن‌ترين جواب نيز چيزي است که در کلام مولانا ديده‌ايم.
وي افزود: جامعه‌اي که آمادگي ظهور ندارد، هزاران مهدي (عج) هم در آن راهگشا نيست. زيرا حضرت مهدي (عج) در نهايت مانند جدَ بزرگوارش است و اگر همه در اوج باشند، نقطه‌اي از باء اسم اللهي هستند که در کلام محمد (ص) جاري شد. لذا جامعه بشري در صورتي با حضور مهدي (عج) به تعالي مي‌رسد که پيش از آن، خودش به تعالي رسيده باشد؛ و الا آن حضرت مانند عالمي خواهد بود که در ميان جاهلان جايي ندارد يا جاهلان او را آزار مي‌دهند. لذا اين سخن مولانا درسي است که اگر منتظر هستيم، بايد از جامعه و فرد فرد خودمان شروع کنيم.
يادگار امام گفت: همان‌طور که داستان «سيمرغ» مولانا چيزي جز «مرغ»ها نيست، خوبي جامعه نيز چيزي جز خوبي تک‌تک مردم نيست. کساني که براي خوب بودن دنبال آمدن يا بودن کسي مي‌گردند، بهانه‌جويي مي‌کنند، زيرا خوبي جامعه بايد از درون افراد آغاز شود.
وي با اشاره به فراز و فرودهاي هر جامعه يادآور شد: در روايتي آمده که از امام جعفر صادق (ع) پرسيده شد انسان چقدر بايد مريض باشد تا بتواند روزه‌اش را افطار کند؟ ايشان در پاسخ، با قرائت يک آيه قرآن فرمودند که انسان (بيش از هرکسي) بر نفس خود بصير و بيناست. بنابراين ما براي خوب شدن بايد روي نفس خود گام نهيم تا بتوانيم به آن درجه برسيم.
سيد حسن خميني تصريح کرد: جامعه و انسان منتظر بايد يک گام رو به جلو بردارد؛ برخاستن و پيش نهادن پاي براي خدا، درس لازم ندارد؛ بلکه بستگي به همت دارد. اگر دريچه دل‌هايمان را بازتر کنيم، حتماً خداي سبحان هم کمک مي‌کند و در آن صورت مي‌توان منتظر منجي بود تا مدينه فاضله پديد آيد؛ و الا حضرت صاحب (ع) هم در جامعه تنها مي‌شوند.
وي ادامه داد: بنابراين همه ما همت کنيم و از درون خودمان خوبي را شروع کنيم و در اولين گام اين مسير بايد کينه زدايي کنيم، زيرا جامعه ما ممکن است به کينه، دروغ و تهمت آميخته باشد.
يادگار امام در پايان، اول ژانويه را به هم‌وطنان مسيحي و عموم مسيحيان تبريک گفت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن