تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864614517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعترافات سارق دستگیرشده گلپایگان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اعترافات سارق دستگیرشده گلپایگان
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به دستگیری سارق حادثه گلپایگان و اعترافاتی که وی در این بازجویی ها داشته است، گفت: این سارق به ۱۰ فقره قتل از سال ۱۳۸۴، توسط این گروه اعتراف کرده است.
مهر: سردار حسین اشتری صبح امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران به جزئیات حادثه و دستگیری حادثه گلپایگان اشاره داشت و افزود: طبق خبری که روز شنبه هفته گذشته (ششم دیماه جاری) به نیروی انتظامی اعلام شد، ماموران نیروی انتظامی به خودرویی که با وجود ایست ماموران پلیس توقف نمی کند مشکوک می شوند و به تعقیب و گریز این خودرو می پردازند که در جریان این تعقیب سه نفر از ماموران نیروی انتظامی مجروح شدند.

وی با بیان اینکه بر همین اساس طرح مهار را برای بررسی خودروهای مشکوک در استانهای اصفهان و مرکزی به اجرا درآوردیم اظهار داشت: در این جریان به خودروی تیبا که راننده آن نیز استاد دانشگاه بود مشکوک شدیم و در حوالی ایست بازرسی گلپایگان متوقف کردیم که البته راننده این خودرو با اعلام شک خود نسبت به مسافران خودروی خود به ماموران نیروی انتظامی، ماموران از سارقان مدارک شناسی را مطالبه می کنند که متاسفانه سارقان مامور را به رگبار بسته و اقدام به فرار می کنند.

جانشین فرمانده ناجا اظهار داشت: با اعلام این جریان به تمام نیروهای منطقه دستور ایست برای این خودرو داده می شود که خودرو به این دستور بی توجهی می کند و تیراندازی از سوی آنها صورت می گیرد که در این تعقیب و گریز نیز یکی از ماموران نیروی انتظامی به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه ماموران نیروی انتظامی به دلیل واقع شدن حادثه در مکان هایی که ممکن بود مردم را به خطر بیندازد در تیراندازی ملاحظاتی به کار می بردند، ادامه داد: در این درگیری ها یک پدر و پسر به شهادت رسیدند البته یک نفر از سارقان نیز به هلاکت رسید.

اشتری اضافه کرد: با استفاده از جنازه سارق به سرنخ هایی دست یافتیم و دو سارق دیگر را شناسایی کردیم که با عملیات پلیس محل اختفای مجرمان شناسایی و فرماندهی انتظامی استان اصفهان در فولاد شهر که محل اختفای سارقان بود وارد عمل شد.

وی با اشاره به اینکه در این عملیات یک نفر از سارقان سالم دستگیر شد، ادامه داد: یکی دیگر از سارقان به دلیل مقاومت به هلاکت رسید.

جانشین فرمانده ناجا گفت: در این عملیات سه نارنجک، چهار قبضه اسلحه کلاش و هزار تیر فشنگی نیز از سارقان کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری سارق دیگر و بازجویی ماموران نیروی انتظامی از وی و اعترافاتی که وی در این بازجویی ها داشته است، افزود: این سارق به ۱۰ فقره قتل از سال ۱۳۸۴، سرقت از طلافروشی ها در شهرهای لردگان، خوراسگان، زرین شهر، برخوار و فلاورجان که منجر به سرقت در مجموع ۵۰ کیلو طلا شده بود اعتراف کرد.

اشتری ادامه داد: به جز فردی که دستگیر شده در جریان این سرقت ها افراد دیگری نیز با آنها در سرقت ها معاونت داشته اند که این افراد نیز بازداشت شده و در حال بازجویی هستند.

وی همچنین سن سارقان را بین ۳۷ تا ۴۰ سال عنوان داشت و گفت: تیم اصلی این سرقت ها سه نفر مرد هستند.




تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن