واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۱۲ب.ظ)
استاندار مرکزي: معضلات آلودگي با تصميم هاي هدفمند و نظارت درست رفع مي شود استاندار مرکزي بيان کرد: آلودگي هوا معضلي چند وجهي و پيچيده است که براي مديريت و پيشرفت مؤثر در اين حوزه بايستي با شناخت علمي، تصميمهاي هدفمند و نظارتهاي درست اين مسائل را با صبر، حوصله پيش برد و معضلات را رفع کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدحسين مقيمي در شانزدهمين جلسه کارگروه طرح جامع کاهش آلودگي هواي شهر اراک در استانداري افزود: سلامت مردم از اولويتهاي مهم مديريت ارشد استان است و هرگز منافع و سودآوري در بخشهاي توليدي نبايد عامل تهديد سلامت و بيماري شهروندان شود.
وي اظهار کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه، هر اقدام توليدي به عنوان تکليف زيربنايي رونق اقتصادي و اشتغالزايي بايد با مطالعات زيست محيطي انجام شود و کارآفرينان و صاحبان صنعت و توليد اين مهم را بايد سرلوحه کار خود قرار دهند.
استاندار استان مرکزي گفت: کارگاه هاي ضايعات آهن و ديگر فلزات بخش مهمي از آلودگي اراک را شامل ميشوند و بايد با برنامه اي هدفمند ترتيبي اتخاذ شود تا اين واحدها از محدوده حريم مسکوني شهر خارج شده و با جانمايي مناسب و تغييرات لازم در حوزه سوخت آلايندگي آنها به حداقل برسد.
مقيمي افزود: ضايعات در صورت مديريت صحيح و تفکيک و جداسازي مناسب ميتواند بدون آلودگي به منبعي براي درآمد زايي نيز تبديل شود.
مقيمي توضيح داد: يکي از معضلات کشور ما کمبود آهن قراضه (ذوبي) به عنوان ماده اصلي واحدهاي توليدي است که در صورت استفاده صحيح ميتواند توليد ثروت براي صاحبان اين حرفه داشته باشد.
مقيمي ادامه داد: بهرهوري بالا از مواد زايد يکي از اهداف تاکيد شده در اقتصاد مقاومتي است و بايد در اين خصوص بهترين راهکار مؤثر با بيشترين بهره براي استان به کار گرفته شود.
استاندار مرکزي به وجود بطريهاي آب و نوشابه اشاره کرد و افزود: پراکنش و حجم اين مواد براي کشور مشکل شده بود که با مديريت مطلوب و استفاده از راهکار مناسب اکنون اين مواد ضايعاتي ماده اصلي واحدهاي توليدي نساجي، موکت و الياف شده است.
وي همچنين به آلايندگي شرکت ايرالکو اشاره کرد و ادامه داد: در بازديد از اين مجموعه از نزديک با روند فعاليت کارخانه آشنا و از مشکلات زيست محيطي آن در آلودگي هوا آگاه شديم.
مقيمي گفت: آلودگي هوا معضلي چند وجهي و پيچيده است که براي مديريت و پيشرفت مؤثر در اين حوزه بايستي با شناخت علمي، تصميمهاي هدفمند و نظارتهاي درست اين مسائل را با صبر، حوصله پيش برد و معضلات را رفع کرد.
وي افزود: نمونه موفق تکيه بر تدبير و برنامه محوري در مديريت آلودگي هوا را ميتوان در پيگيري و اقدامات پالايشگاه شازند در کاهش آلودگي ديد.
مقيمي خاطرنشان کرد: سامان آلودگي هوا نياز به تخصص و مهارت در تصميم سازي به هنگام دارد و بايد با حداقل امکانات بيشترين بهرهوري را در مهار مشکلات داشته باشيم.
در اين نشست همچنين شيوه نامه کميته علمي کارگروه کاهش آلودگي هواي کلانشهر اراک به تصويب رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]