واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ دي ۱۳۹۳ (۹:۱۲ق.ظ)
قائم مقام وزير کشور: روحانيون هيچگونه وابستگي دولتي ندارند قائم مقام وزير کشور با بيان اينکه روحانيون هيچگونه وابستگي دولتي ندارند افزود: به همين دليل، حوزه ي علميه داوري و قضاوت جانبدارانه نسبت به مسائل مختلف روز ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسينعلي اميري در اجلاس سراسري مشاوران امور روحانيت استانداران که در تالار امام رضا (ع) استانداري قم برگزار شد، با بيان اينکه استانداران نماينده عالي دولت در هر استان محسوب ميشوند اظهار کرد: تمام برنامههاي راهبردي، سياسي و اقتصادي در استانها بر عهده استانداران است.
وي با اشاره به اينکه در مجموعه دولت، افرادي از ميان اصولگرايان، اعتدالگرايان و اصلاحطلبان حضور دارند و اين رويه در استانداريها هم وجود دارد افزود: اداره کشور با يک گرايش سياسي امکانپذير نيست.
قائم مقام وزير کشور تصريح کرد: اين رويکرد در دولت وجود دارد که بايد از همه سلايق استفاده شود و بر همين اساس، استانداران نيز بايد همه شخصيتها، فرهيختگان، مراکز فرهنگي، حوزههاي علميه، مراجع تقليد و علما و ائمه جمعه و جماعات را استفاده کنند.
قائم مقام وزير کشور با بيان اينکه روحانيون هيچگونه وابستگي دولتي ندارند افزود: به همين دليل، حوزه ي علميه داوري و قضاوت جانبدارانه نسبت به مسائل مختلف روز ندارد.
اميري جمهوريت و اسلاميت را به عنوان راهبرد اصلي و اساسي نظام مورد توجه قرار داد و با بيان اينکه امام راحل نيز اوايل انقلاب بر «جمهوري اسلامي» تاکيد ميکرد افزود: بخش مربوط به اسلاميت نظام بايد توسط حوزههاي علميه شکل بگيرد و تقويت شود.
وي با بيان اينکه اگر استانداريها نتوانند ارتباطي دو سويه با نهاد روحانيت برقرار کنند ضرر خواهند کرد، گفت: روحانيت سرمايهاي بزرگ براي ملت و دولت ايران محسوب ميشود و به تجربه ثابت شده روحانيون در مسائل ريز و درشت مردم طرف مشاوره هستند.
اميري با تاکيد بر تحکيم اسلاميت و معنويت در جامعه ايران به عنوان يکي از وظايف روحانيون خاطرنشان کرد: بر همين اساس، وزير کشور دستور انتخاب مشاوران امور روحانيت توسط استانداران را صادر کرد.
اميري با تاکيد بر مبارزه نرم با افراط گراييهاي سياسي گفت: اين امر منافع کشور را از بين ميبرد و سرمايههاي کشور صرف اين نوع افراط گراييها در منابع انساني و ثروتها ميشوند.
قائم مقام وزير کشور با بيان اينکه افراط گراييهاي سياسي برخي نيروهاي انساني جامعه را به حاشيه رانده است، تصريح کرد: ترويج فرهنگ خود کنترلي، رعايت اخلاق و ادب در جامعه، امنيت انتظامي و اجتماعي به عنوان اصول مهم کشورداري و مواردي از اين دست از جمله مسائلي هستند که روحانيت معظم ميتواند در تامين آنها نقشي اساسي داشته باشد.
وي افزود: کانون جوشش قدرت اجتماعي و محور آرامش اجتماعي در حوزههاي ديني قرار دارد و به همين دليل ضرورت پيوستگي با روحانيت در اظهارات مقامات دولتي وجود دارد و تعقيب ميشود.
اميري با تاکيد بر حفظ جايگاه و شرافت مشاوران امور روحانيت استانداران گفت: رعايت بي قيد و شرط قانون و مقررات بايد در تصميمگيريها مد نظر قرار گيرد.
وي بيان کرد: برخوردهاي عاطفي و مذهبي بر روي همه افراد تاثير ميگذارد و نبايد نگاه سياسي داشت؛ رازداري و صداقت در برخورد با همه مسئولان و مردم و همچنين پرهيز از سياسيکاري امري ضروري است که بايد مشاوران امور روحانيت استانداران رعايت کنند.
اميري ميانهروي، اعتدالگرايي و دورانديشي را يکي از ضرورتهاي فعاليت در همه استانها دانست و گفت: مشاوران امور روحانيت استانداران بايد ضمن حفظ انسجام سازماني، تلاش کنند مسائل فردي در حوزههاي فرهنگي به مسائل اساسي تبديل نشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]