تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815646660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فوايد قصـــــه گفتــــــن و قصه شنيدن


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فوايد قصـــــه گفتــــــن و قصه شنيدن
داستان مي تواند به عنوان يک رسانه ما را کنار هم جمع کند. داستان گفتن و يا شنيدن چه از اعضاي خانواده و چه از راديو اين فرصت را به ما مي دهد که همديگر را ببينيم و به بهانه داستان در کنار هم باشيم.
به گزارش نامه نیوز،  قصه و داستان، ابزار ارزشمندي است که نقش بسيار مهمي در تکوين شخصيت افراد ايفا مي کند. وقتي ما قصه اي را مي گوييم يا مي  شنويم جدا از شيريني و لذتي که به همراه دارد در ناخودآگاه ما هم تاثير بسياري مي گذارد؛ تأثيري که مي توان از آن به عنوان مزاياي ناخودآگاه شنيدن و يا خواندن داستان نام برد.

ارتقاي هوش

وقتي ما با داستان و يا قصه اي در ارتباط هستيم هوش تصويري ما با تصور شخصيت ها، اجسام و اتفاقات قصه ها به طور مداوم درگير است و يا هوش عاطفي و هيجاني مان از طريق ارتباطات افراد و چگونگي تعاملات شان تغذيه مي شود. گذشته از اين خود شنيدن، خواندن و يا تعريف قصه مهارت ما را در سخنوري و استفاده بهتر از زبان که همان هوش زبان شناختي است افزايش مي دهد. جالب است بدانيد قصه خواندن و يا شنيدن يک عمل بسيار پيچيده  است که چند نقطه مختلف از مغز را درگير مي کند. شواهد نشان مي دهد  که اتصال هاي مفيد مغزي چند روز بعد از شنيدن و يا تمام شدن حتي يک داستان يا کتاب ساده باقي مي ماند.

افزايش قدرت تخيل

هنگام شنيدن داستان و ياخواندن آن، جدا از تصور شخصيت ها، ما به دنبال پيش بيني ادامه ماجرا هستيم. حتي اين پيش بيني، ما را به پيگيري ادامه داستان ترغيب مي کند. اين پيش بيني تاثير زيادي بر رشد قوه تخيل و همين طور خلاقيت دارد. چنين تحليل هايي حتي باعث افزايش خودآگاهي و درک عميق تر از خود و ارتباط ما با ديگران مي شود.

براي همين، روان شناسان براي تاثير بيشتر داستان بر کودکان از والدين مي خواهند، از آن ها بپرسند، ادامه داستان را چگونه پيش بيني مي کنند.

هر قصه؛ يک تجربه

هر قصه يک تجربه است. ما با شخصيت هاي داستان به طور غيرمستقيم در تعامل هستيم و از طريق رويدادهاي داستان با اطلاعاتي روبه‌رو مي شويم که ممکن است در هيچ  جاي ديگر با آن ها برخورد نکنيم. از طرفي مفاهيم و ارزش هاي موجود در داستان، موجب مي شود شنونده و يا خواننده، مفاهيم و نظرات شخصي خود را با آن ها مقايسه کند و در صورت تضاد، آن ها را برون سازي کند. از طرفي ارزش هاي اخلاقي، هسته مرکزي داستان ها و قصه ها هستند و از اين طريق بعضي از ارزش ها در ما نهادينه مي شود.

فرصت کنار هم بودن

گذشته از تمام مزاياي گفته شده، داستان مي تواند به عنوان يک رسانه ما را کنار هم جمع کند. داستان گفتن و يا شنيدن چه از اعضاي خانواده و چه از راديو اين فرصت را به ما مي دهد که همديگر را ببينيم و به بهانه داستان در کنار هم باشيم./


منبع: روزنامه خراسان


۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن