تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830276753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم توجه به زیرساخت‌ها در ارتقای کیفیت اینترنت کشور


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: به نظر برخی کارشناسان اینترنتی، استاندارد کیفیت اینترنت در ایران تفاوت چندانی با اینترنت سایر کشورها ندارد و رسیدگی به برخی مشکلات زیرساختی نظیر سیم‌های فرسوده و نظارت رگولاتوری در استفاده سرویس‌دهندگان از ابزار امنیتی مناسب بر این ارتقای کیفیت، موثر است.




لزوم توجه به زیرساخت‌ها در ارتقای کیفیت اینترنت کشور


 


 

به نظر برخی کارشناسان اینترنتی، استاندارد کیفیت اینترنت در ایران تفاوت چندانی با اینترنت سایر کشورها ندارد و رسیدگی به برخی مشکلات زیرساختی نظیر سیم‌های فرسوده و نظارت رگولاتوری در استفاده سرویس‌دهندگان از ابزار امنیتی مناسب بر این ارتقای کیفیت، موثر است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، به عقیده برخی صاحبنظران و فعالان این حوزه، اینترنت بی‌سیم در ایران قابلیت ارائه سرعت از یک تا چهار مگابایت را داشته و در حال حاضر اینترنت بی‌سیم مثل وایمکس از یک تا دو مگابایت  عرضه می‌شود کهاین میزان از نظر جهانی، سرعت استاندارد است. با ورود تکنولوژی ۳G و ۴G که دارای فن‌آوری بالاتری هستند، امکان بالا رفتن بیشتر سرعت اینترنت نیز وجود دارد. 

اینترنت ADSL نیز در کشور از چهار تا ۱۰ مگابایت سرعت دارد که میزان پهنای باند آن در خارج از کشور نیز به همین میزان بوده و تنها تفاوت اینترنت در ایران با سایر کشورها بحث حجمی فروخته شدن اینترنت در مورد خدمات سیمی است که  در هیچ جای جهان رایج نیست اما این امر در مورد اینترنت موبایل و بی‌سیم در همه کشورها وجود دارد.

شرکت‌های اینترنتی باید برای پیشگیری از دزدیده شدن حجم اینترنت از طریق هکرها، دارای تجهیزاتی باشند که بتواند مصرف غیر نرمال یک کاربر را تشخیص داده و سپس پورتش را قطع کند اما متاسفانه تعدادی شرکت‌های سرویس‌دهنده مجهز به این تجهیزات امنیتی نیستند و در این زمینه رگولاتوری باید اپراتورها را ملزم کند که تجهیزات مربوط به امنیت اینترنت و جلوگیری از هکرها را داشته باشد.

از زمانی که سرویس‌دهنده یک سرویس را به مشترک ارائه می‌دهد، این احتمال هست که در بخش‌های مختلفی این امکان قطعی وجود داشته باشد که باید در هر مورد به صورت جداگانه بررسی شود. گاهی اوقات قطع شدن اینترنت مساله‌ای نیست که مربوط به مشکل اپراتور باشد بلکه این مشکلات گاهی از شرکت زیرساخت است. تا زمانی که  ارتباطات اینترنتی، توسط سازمان‌هایی ارائه می‌شود که ممکن است SLA یا توافق‌نامه سطح خدمات خوبی نداشته باشند، به وجود آمدن این قطعی‌ها امری رایج است. علاوه بر آن زیرساخت‌های ارتباطی سیمی کشور نیز فرسوده است و همین امر نیز می‌تواند موجب قطعی اینترنت ‌شود.

به نظر فعالان شرکت‌های اینترنتی، شرکت زیرساخت اینترنت را با قیمت بالا به این شرکت‌های ارائه می‌کند و این در حالی است که هزینه‌های یک شرکت اینترنتی بزرگ شامل هزینه مربوط به لایسنس، ایجاد شبکه، ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی و ارتباطات بین استانی بوده که هزینه اینترنت خریداری شده از شرکت زیرساخت تنها ۱۰ درصد این هزینه‌ها را شامل می‌شود؛ بنابراین اگر شرکت ارتباطات زیرساخت در میزان هزینه فروش اینترنت شرکت‌ها ۲۵ درصد نیز تخفیف دهد، تغییر محسوسی در هزینه‌های نهایی شرکت ایجاد نمی‌شود و اگر شرکت زیرساخت، هزینه‌های انتقال اینترنت را نیز کاهش دهد، شرکت‌ها می‌توانند تخفیف خوبی به مشتریان بدهند و بر این اساس تاکنون تاثیرات تخفیف شرکت زیرساخت در سازمان احساس نشده است.

قیمت عادلانه اینترنت باید براساس هزینه‌هایی تعیین شود که شرکت‌های اینترنتی در مقابل آن می پردازند و اگر این هزینه به صورت عادلانه تعیین شود باید مشتریان در ایران هر گیگ اینترنت را از ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان خریداری کنند. متوسط قیمت اینترنت بی‌سیم برای هر گیگ در خارج از کشور نیز حدود ۸ تا ۱۰ دلار است که تقریبا مساوی با هزینه‌ای است که مشترکان در ایران می‌پردازند. 

در شرایطی که تکنولوژی و تجهیزات اینترنت در کشور از خارج وارد می‌شود و هزینه انتقال آن نیز گران‌تر از خارج کشواست، باید دید که  اپراتور ایرانی چطور می‌تواند قیمت اینترنت را پایین‌تر از کشورهای خارجی عرضه کند.

مرجع : خبرگزاری ايسنا

تاریخ انتشار : يکشنبه ۷ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن