واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سند تدبیر توسعه شهرستان بستان آباد در چهار هسته کلیدی به تصویب رسید خبرگزاری پانا: سند تدبیر توسعه شهرستان بستان آباد با موافقت اعضای شورای برنامه ریزی در چهار هسته کلیدی به تصویب رسید.
۱۳۹۳ شنبه ۶ دي ساعت 11:42
به گزارش خبرگزاری پانا، داود بهبودی معاون برنامهریزی استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه در خصوص سند تدبیر توسعه شهرستان بستان آباد گفت:وجود جاذبه های گردشگری و طبیعی، وجود سدهای در حال بهره برداری و سد در دست اجرای کلقان، نزدیکی به مرکز استان، قرار گرفتن در مسیر جاده ابریشم و جاده ترانزیت، بالا بودن تعداد معادن و معادن فعال با میزان استخراج قابل توجه، وجود سه شهرک و یک ناحیه صنعتی با کارگاه های بزرگ، دسترسی به راه آهن در دست احداث تبریز-تهران و مجوز ایجاد منطقه ویژه اقتصادی از جمله قابلیتهای شهرستان بستان آباد و نبود امکانات رفاهی و فرهنگی، کاهش آب قوری گل در اثر خشکسالی، کمبود صنایع تبدیلی و بسته بندی، تغییر کاربری های غیر قانونی زمین های زراعی به سایر کاربری ها و روند کند اجرای راه بستان آباد- سراب(چهاربانده کردن) از جمله تنگناهای این شهرستان هستند.
بهبودی گفت: بر اساس این قابلیتها و تنگناها، چهار هسته کلیدی شامل "راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی بستان آباد"، توسعه گردشگری شهرستان بستان آباد"، "انتقال آب سد کلقان برای شرب، صنعت و کشاورزی" و "توسعه فعالیت های صنایع معدنی و تبدیلی" در سند تدبیر توسعه این شهرستان تعریف شده است.
وی افزود: برای تحقق راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی بستان آباد اعتباری بالغ بر 1500 میلیارد ریال،توسعه گردشگری شهرستان بستان آباد 555 میلیارد ریال، انتقال آب سد کلقان برای شرب، صنعت و کشاورزی اعتبار 900 میلیارد ریال و توسعه فعالیت های صنایع معدنی و تبدیلی اعتبار 160 میلیارد ریالی نیاز است.
معاون برنامهریزی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: برای دست یابی به تحقق اهداف سند تدبیر توسعه شهرستان از توان بخش خصوصی استفاده خواهد شد.
وی با بیان این که سند تدبیر توسعه بستان آباد دهمین سند به تصویب رسیده در استان است، اظهار داشت:بعد از تدوین سند تمامی شهرستان ها نشست هم اندیشی در ماه های آتی برای در معرض افکار عمومی قرار گرفتن سند برگزار خواهد شد.
بهبودی با بیان این که فقط 69/21درصد جمعیت شهرستان بستان آباد شهرنشین هستند، اظهار اشت: استفاده حداكثر از ظرفیتها و توانهای محیطهای روستایی در حفظ و نگهداشت جمعیت در این محیط ها با متنوع سازی فعالیتها در محیطهای روستایی، ایجاد اشتغال و افزایش نقش فعالیتهای صنعتی و خدمات قابل استقرار در محیطهای روستایی مورد تاکید است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]