پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849534247
زنها قوی تر از مردانند!
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
توصیه های پیر فرزانه ما راجع به مودت و همکاری در خانه؛
زنها قوی تر از مردانند!
منظور از کمک بیشتر کمک روحی است...
پیامبر اکرم صلی الله علیه واله فرمودند:هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگى کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا مى کند. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، دو جوان عزیز ما با هدف مشترکِ تکامل مادّی و معنوی و با سرمایه عشق خدادادی، برای آغاز زندگی جدید خویش مهیا میشوند. خداوندِ حکیم، زن و شوهر را مکمّل یکدیگر قرار داده است و متناسب با نیازهای گوناگونِ میدان زندگی، متفاوت آفریده است. در شکل گیری یک خانوادهی بالنده و موفّق و یک زندگی شیرین، « هنرِ تقسیم کار»، از اهمیّت بالایی برخوردار است. هر یک باری را متناسب با توانایی خویش بردارند، و ضمن اهمیّت دادن به نقش خویش به اهمیّت و حسّاسیّت نقش طرفِ مقابل هم ایمان داشته باشند و کاری را که به عهده میگیرند، با تمام توانِ خود و با سلیقه فراوان انجام دهند و هم زمان با همتای خود در تحقق نقش خاص او همفکری و همکاری نمایند.
در نحوهی تقسیم کار و نقش مخصوص بانویِ خانه در ادارهی امور داخلی و درجه اهمیّت آن و نیز فعالیّت و کار بیرون منزل دیدگاههای متفاوت و سئوالات فراوانی وجود دارد.
« مرشد حکیم» ما در این باره نیز نکتههایی نغز و راهگشا دارند:
تقسیم کارها
وقتی دو نفر در کنار هم قرار میگیرند و همسر میشوند، بعضی از وظایف وجود دارد که بین اینها مشترک است. مانند کشیدن بارهای خانواده، همکاریهای گوناگونی که در راه بردن خانواده مؤثر است. اینها باید با هم همکاری کنند. این کارها بین زن و مرد مشترک است. حداکثر این است که تقسیم کار شود. گاهی تقسیم کار هم نمیکنند امّا بهترش این است که تقسیم کار هم بشود. بخشی از کارها را زن انجام میدهد، بخشی از کارها را مرد انجام میدهد. مثل همهی همکاریهایی که وجود دارد؛ مثل همهی همسنگریها.
در محیط خانواده، زن و شوهر با هم همکاری کنند. اگر شوهر یک مشکلی یا مضیقهای دارد، زن با او بسازد، اگر زن داخل خانه یا در محیط کار یا هر جور که هست، دشواری دارد، شوهر باید به او کمک کند. خود را در سرنوشت همسر باید شریک بدانند، هر دوی آنها این را برای خاطر خدا انجام دهند.
به هم روحیّه بدهید
همکاری و کمک گاهی به این نیست که وارد حجم کار یکدیگر بشوند، نه. بلکه یکدیگر را روحاً تدارک کنند. مردها معمولاً با مسائل مشکلتری در جامعه برخورد دارند، زنها میتوانند به آنها روحیّه بدهند. میتوانند خستگیِ آنها را از تنشان بیرون کنند. به آنها تبسّم کنند و به آنها دلخوشی دهند. اگر چنانچه خانمها هم کاری بیرون از خانه دارند، باز مرد به آنها کمک کند و او را تقویت نماید.
مراد از همکاری، همکاریِ روحی است. اینکه زن ضرورتهای مرد را درک کند، فشار اخلاقی روی او وارد نیاورد، کاری نکند که او در امر زندگی مستأصل شود و خدای نکرده به راههای نادرست متوسّل بشود. او را به ایستادگی و مقاومت در میدانهای زندگی تشویق کند و تحریص نماید. اگر چنانچه کار او مستلزم این است که یک مقداری به وضع خانوادگی مثلاً رسیدگی کافی نداشته باشد، این را به رُخ او نکشد، اینها مهم است. اینها وظیفههایی است از طرف زن، از طرف مرد هم وظیفه است که ضرورتهای زن را درک کند، احساسات او را بفهمد و نسبت به حال او غافل نباشد.
زمینه سازی برای موفقیت
پسر اگر میبیند دختر در راه انجام تکالیف اسلامیِ خودش، یک قدم خیری میخواهد بردارد، وسایل را برایش فراهم بکند و مانع تراشی نکند. بعضی دخترها هستند میخواهند فرض کنید ادامه تحصیل بدهند، درس دین بخوانند، با قرآن آشنا بشوند، کارهای خیر بکنند و در بعضی از امور خیریه شرکت داشته باشند. شوهرانشان گاهی نسبت به اینها بداخلاقی میکنند که ما حوصله این کارها را نداریم! ما زن گرفتهایم که زندگی کنیم. نمیگذارند این دختر به کار خیر برسد. به عکس بعضی از مردها میخواهند صدقات جاریه بدهند، میخواهند شرکت در مسائل گوناگون داشته باشند دختر مانع میشود.
شرط مهمِّ فعالیّت اجتماعی خانمها
بعضیها از ما میپرسند: شما موافقید زنها بروند کار کنند؟ ما میگوییم: البته، ما با بیکاری خانمها مخالفیم؛ زن اصلاً باید کار کند. البته کار دو جور است: یکی کارِ داخل خانه و یکی کار بیرون خانه، هر دو کار است؛ اگر کسی استعداد دارد در کارهای مربوط به بیرون منزل، باید انجام بدهد، خیلی هم خوب است. منتها یک شرط دارد، باید جوری باشد که این اشتغال ـ حتی در داخل خانه ـ به پیوند زن و شوهر لطمهای نزند. بعضی از خانمها هستند که خودشان را از صبح تا شب میکشند بعد که مرد به خانه میآید، حوصله یک لبخند زدن به او را هم ندارد. این هم بد است. کار خانه را باید کرد اما نه آنقدری که این کارخانه به انهدام خانواده منتهی بشود.
زن اگر خواست برود کار کند، این اشکالی ندارد، اسلام هم مانع نیست. امّا این وظیفهی او نیست. این بر او واجب و لازم نیست. چیزی که بر او واجب است، عبارتست از حفظ فضای حیاتی برای مجموع این خانواده.
تشویق یکدیگر در میدان مسابقهی خیرات
در همهی احوال و اوضاع رعایت همدیگر را بکنید، به هم کمک کنید، عون و بازوی همدیگر باشید، بخصوص در راه خدا و در راه انجام وظیفه. چه پسر در راه خداست، دختر به او کمک کند. چه دختر در راه انجام وظیفه و در راه خداست، پسر به او کمک کند. هر کدام مجاهدت میکنند، آن دیگری به او کمک کند.
اگر پسر در کارِ علم و در تلاش و مجاهدت در ارگانهای جمهوری اسلامی است، آن خانم با او همکاری کند که بتواند کارش را راحت انجام بدهد. مردها و پسرها به زنهایشان فرصت بدهند تا زنها هم بتوانند در این میدانهای مسابقهی معنویت وارد شوند. اگر میخواهند تحصیلِ علم کنند، بتوانند. اگر هم میخواهند در کارهای اجتماعی وارد شوند، بتوانند. زن و شوهر کوشش کنند یکدیگر را به راه خدا هدایت کنند. یکدیگر را در راه مستقیم نگه دارند و حفظ کنند. این « تواصَوا بالحقِّ و تواصَوا بالصَّبرِ » را که خاصیّت مسلمانی است و مهمترین خصوصیت ایمان است، مدّنظر داشته باشند. هر دو به یکدیگر نسبت به دیندار بودنشان و رعایت تقوی کمک کنند. یعنی مرد کمک کند که زنش بتواند دیندار باشد و رعایت تقوی را بکند. زن هم کمک کند که مرد بتواند دیندار باشد و بتواند پاکدامن بماند و بتواند با تقوی حرکت کند. منظور از کمک فقط شستن ظرف و... نیست، البته اینها هم کمک است ولی منظور بیشتر کمک روحی است. کمک معنوی و فکری است. در راه اسلام یکدیگر را ثابت قدم بدارند، همدیگر را توصیه به تقوی و صبر و توصیه به دینداری، توصیه به عفاف، توصیه به قناعت، توصیه به ساده زیستی و ... کنند. با هم همکاری کنند تا بتوانند ان شاء الله به بهترین وجهی بگذرانند.
غمخواری، کمک واقعی
کمک واقعی به دیگری، این است که دو نفر غمها را از دل هم برطرف کنند. هر کسی در دورهی زندگیش گرفتاری پیدا میکند، غمی پیدا میکند، ابهامی پیدا میکند، تردیدی پیدا میکند. هر کدام از دو نفر، در چنین موقعیتی باید به کمک همسرش بشتابد و به او کمک کند. غم را از دل او بردارد، او را راهنمایی کند. اشتباه او را برطرف کند. اگر میبیند خطایی دارد از او سر میزند جلوی او را بگیرد.
اهمیّت فراوان مدیریت کدبانو
وظایف داخل خانهی زنان، نه اهمیّتش کمتر از وظایف بیرونی است و نه اینکه زحمتش کمتر است. شاید زحمتش بیشتر هم باشد. او هم برای اینکه این محیط را اداره کند، به تلاش و کوشش احتیاج دارد. چون مدیر داخل خانه زنان هستند. آن کسی که اداره میکند، کدبانو، یعنی آن کسی که محیط خانواده تحت اشراف اوست. تحت نظارت و تدبیر و مدیریت اوست. خیلی کار پر زحمتی است. خیلی کار ظریفی است. فقط هم ظرافتِ زنانه از عهدهی انجام این کار بر میآید. هیچ مردی امکان ندارد بتواند این ظرافتها را رعایت کند.
زن توی خانه بیکار نیست. یک عدّهای خیال میکنند زن در خانه بیکار است. نخیر، زن توی خانه، بیشترین و سختترین و ظریفترین کارها را انجام میدهد.
برخی فکر میکنند اگر زنی مثلاً کارش عبارت شد از همان کارِ خانه، این اهانت به زن است؛ نه! هیچ اهانت نیست. بلکه مهمترین کار برای زن این است که زندگی را سرِ پا نگهدارد. بچّه داری، هنر بزرگ
بعضی از کارهای خانه خیلی سخت است. بچّهداری از آن کارهای سخت است. شما هر کاری را در نظر بگیرید که خیلی دشوار باشد، در مقابلِ بچه داری در واقع آسان است. بچه داری هنرِ خیلی بزرگی است. مردها یک روز هم نمیتوانند این کار را انجام دهند. زنها با دقّت، با حوصله و با ظرافت این کارِ بزرگ را انجام میدهند. خدای متعال، در غریزهی آنها این توان را قرار داده است. ولی همین بچه داری کار سختی است که انسان را فرسوده میکند و واقعاً از پا میاندازد.
جمعِ بین کار و زندگی
جوانانی که مشغول کاری در راه خدا هستند، با گرفتن همسر، با ازدواج، نباید کارشان را متوقف کنند.
ما به مردها همیشه سفارش میکنیم وقتی کار دارند، اشتغال دارند، از خانه و زندگی قهر نکنند. بعضیها صبح اول وقت میروند بیرون تا ساعت 10 شب.
نه! ما معمولاً به کسانی که برایشان ممکن است سفارش میکنیم حتی ظهرها را بروند با زن و بچهشان باشند. در محیطِ خانوادگی، غذایشان را بخورند، یک ساعتی با هم باشند، بعد بیایند دنبال کارشان، باز حتماً در زمان مناسب، اول شب بروند بچهها را ببینند، ملاقات خانوادگیِ حقیقی داشته باشند.
زن قویتر از مرد است!
این آقایان که میبینید ماشاء الله یال و کوپالی دارند، اینها همهاش ظاهر است، جسم قوی است، امّا از لحاظ پیچیدگیِ ذهنی و در زمینههای احساسی و عاطفی، زن قویتر از مرد است، قدرت تحمّلش زیاد است، راهها را بلد است... طبیعت زن این است. اغلبِ زنها، البته ممکن است بعضی از زنها هم این طور نباشند؛ غرض اینکه خانمها بهتر میتوانند در این مصافِ دوستانه بر عواملِ سردی، فایق بیایند. با یک مقدار خوش اخلاقی کردن، با ابرازهایی که هست این کار بکنند. مرد را بکشانند به آن جایی که باید قرار بگیرد، تا ان شاء الله زندگی شیرینتر شود. به حضرت زهراسلام الله علیها بنگرید
این وضع زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها است از لحاظ سادگی مراسم ازدواج و بعد هم زندگی آن بزرگوار، آن زندگی فقیرانه و زاهدانه، آن اتاق آن چنانی، آن فرشی که لابد همه شما شنیدهاید. کار توی خانه، در مقابل تلاشهای فراوان و صبر بر شوهری مثل حضرت امیر المؤمنین علیه السلام که در تمام مدت زندگیشان، حضرت مشغول کار و فعالیت بودند. یعنی هر چه جنگ بود، علی بن ابیطالب علیه السلام جلوتر از همه بود. هر چه کار مهم بود اوّل از همه علی بن ابیطالب علیه السلام جلودار بود. حدود 10 سال هم با یکدیگر زندگی کردند. توجّه میکنید؟ در ظرف این 10 سال شما ببینید که این شوهرِ جوان چقدر توانسته به زن و بچهاش، به معنای بشری و معمولی برسد؟ بر یک چنین زندگی، صبر کردن، بر آن فقر و سختی صبر کردن، آن جهاد بزرگ را انجام دادن و آنچنان فرزندانی تربیت کردن و آن فداکاریهای عظیمی که حضرت زهرا سلام الله علیها انجام دادند و شما هم مقداری از آنها را شنیدهاید، همگی الگوست.
حالا، دختران ما باید فاطمه زهرا سلام الله علیها را الگو قرار دهند، پسرهای ما هم باید حضرت زهرا سلام الله علیها و امیر المؤمنین علیه السلام را الگو قرار دهند.
خامنه ای دات آی آر / 2009
۰۴/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
قویترین مادربزرگ جهان/پیرزن ۷۷ ساله وزنههای ۹۰ کیلویی بلند میکند
قویترین مادربزرگ جهان پیرزن ۷۷ ساله وزنههای ۹۰ کیلویی بلند میکندیک مادربزرگ 77 ساله قادر به بلند کردن وزنههای 90 کیلویی است و به تنهایی خودروی خود را پنچرگیری میکند به گزارش گروه دانستنیهای خبرگزاری فارس برای عضله ساختن و وزنه برداشتن هیچ سنی دیر نیست کافی است خودتان را-دولت مکلف به تقویت اعتبارات دفاعی شد
با موافقت نمایندگان دولت مکلف به تقویت اعتبارات دفاعی شد نمایندگان در جلسه علنی امروز دولت را مکلف کردند تا حداقل دو درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را صرف بنیه دفاعی در لوایح بودجه سالیانه کند نمایندگان در ادامه بررسی لایحه تنظیم بخشی از مقررات ماده دولت ماده الحاقیتقوی: زمان و محل اجلاس عمومی جامعه روحانیت هنوز مشخص نیست/ هدف نشست عمومی جامعه روحانیت تعامل اعضا با دبیر جدی
تقوی زمان و محل اجلاس عمومی جامعه روحانیت هنوز مشخص نیست هدف نشست عمومی جامعه روحانیت تعامل اعضا با دبیر جدید است عضو جامعه روحانیت مبارز گفت هدف اجلاس عمومی جامعه روحانیت این است که با توجه به دبیری آیتالله موحدیکرمانی تعامل بیشتری میان رأس و اعضا در تهران و دیگر نقاط کشورآیتالله صافیگلپایگانی: روابط بین ایران و مصر تقویت شود
آیتالله صافیگلپایگانی روابط بین ایران و مصر تقویت شودآیتالله صافیگلپایگانی در دیدار نماینده کشورمان در کنفرانس بزرگ الازهر مصر خواهان تقویت روابط بین ایران و مصر شد به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی دفتر آیت الله صافی گلپایگانی حجت الاسلام والمسلمین احمد مضرورت تقويت جبهه ضد تروريسم در جهان
۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۱۱ ۵۲ق ظ ظريف در ديدار نخست وزير سابق نروژ تاکيد کرد ضرورت تقويت جبهه ضد تروريسم در جهان ظريف گفت همه بايد کمک کنند تا جبهه ضد تروريسم تقويت شود و کشورهاي منطقه بايد در اين رابطه نقش فعالتري ايفاء کنند به گزارش خبرگزاري موج شل ماگنه بوندويک نخست وزير سابق نروژتلاش برخی کشورها ایجاد منطقه حائل در سوریه برای تقویت گروههای تروریستی است
شمخانی در دیدار وزیر خارجه سوریه تلاش برخی کشورها ایجاد منطقه حائل در سوریه برای تقویت گروههای تروریستی است نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با انتقاد از تلاش برخی کشورها برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع و یا حائل در مناطق مرزی سوریه این اقدام را در مسیر تقویت گروهدر تأمین و تقویت ائمه جماعت هیچ ارگان یا نهاد فرهنگی وجود ندارد
رئیس تبلیغات اسلامی فارس در تأمین و تقویت ائمه جماعت هیچ ارگان یا نهاد فرهنگی وجود ندارد خبرگزاری پانا رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس با بیان اینكه باور غلط دولتی بودن مساجد سبب كمرنگ شدن نقش مردم در این اماكن میشود بر لزوم تقویت بعد مردمی بودن مساجد تاكید كرد ۱۳۹۳ چهروحانی روزی جدید در تقویم کشور ثبت کرد
روحانی روزی جدید در تقویم کشور ثبت کرد شورای عالی انقلاب فرهنگی روز 27 آذر مصادف با هجدهم دسامبر را به مناسبت تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطی گری در مجمع عمومی ملل متحد به نام روز مبارزه با خشونت و افراطی گری تعیین و تصویب کرد پایگاه ابیانیه مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت بانک مرکزی برای مقابله با تحریمهای بانکی و تقویت
بیانیه مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعتبانک مرکزی برای مقابله با تحریمهای بانکی و تقویت تیم مذاکره کننده پیمان پولی دو جانبه را اجرا کندمرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در بیانیهای اعلام کرد بانک مرکزی برای مقابله با تحریمهای بااز برخی تیمها پرداختی بیشتر و بهتری به بازیکنانمان داشتهایم تقوی: در مورد مشکلات منصوری بزرگنمایی شده است/
از برخی تیمها پرداختی بیشتر و بهتری به بازیکنانمان داشتهایمتقوی در مورد مشکلات منصوری بزرگنمایی شده است سعی میکنم مشکل احسان زحمتکش حل شودسرپرست تیم فوتسال منصوری قرچک گفت هیچگاه به دنبال این نیستم که برای یک بازیکن شرایط بدی ایجاد شود و همه تلاشم این است که مشکل احسان زحمدولت مکلف به تقویت اعتبارات دفاعی شد
با موافقت نمایندگان دولت مکلف به تقویت اعتبارات دفاعی شد نمایندگان در جلسه علنی امروز دولت را مکلف کردند تا حداقل دو درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را صرف بنیه دفاعی در لوایح بودجه سالیانه کند به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران نمایندگان در ادامه بررسی لایحه تنظیمآوارگی ۲۰ ساله عشایر جرقویه/ دامهای گرسنه چشم انتظار اعتبار محیط زیست -
گزارش مهر آوارگی ۲۰ ساله عشایر جرقویه دامهای گرسنه چشم انتظار اعتبار محیط زیست شناسهٔ خبر 2440932 چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۰ استانها > اصفهان اصفهان – عشایر عرب جرقویه از ۲۰ سال گذشته تاکنون و پس از اخراج از پارک ملی کلاه قاضی همچنان سرگردان هستند که این امر نیازمند توجهطبق مصوبه مجلس صورت گرفت اختصاص 2 درصد از اعتبارات عمومی سالانه کشور برای تقویت بنیه دفاعی دائمی
طبق مصوبه مجلس صورت گرفتاختصاص 2 درصد از اعتبارات عمومی سالانه کشور برای تقویت بنیه دفاعی دائمیمجلس دولت را مکلف کرد حداقل 2 درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را برای برنامههای تقویت بنیه دفاعی در لوایح بودجه سالانه منظور کند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نمایندگانمدیر آموزش و پرورش محمودآباد: تقویت تشکلهای دانشآموزی،مهمترین کار آموزش و پرورش است
مدیر آموزش و پرورش محمودآباد تقویت تشکلهای دانشآموزی مهمترین کار آموزش و پرورش استمدیر آموزش و پرورش محمودآباد تقویت تشکلهای دانشآموزی را مهمترین کار آموزش و پرورش عنوان کرد به گزارش خبرگزاری فارس از محمودآباد محمد رضایی ظهر امروز در انتخابات اعضای مجمع مرکزی شورای دانشتقويت ناوگان امدادي و تجهيزاتي/خوزستان مي تواند جزو جمعيت هاي برتر کشور باشد
۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۱۵ ۶ب ظ تقويت ناوگان امدادي و تجهيزاتي خوزستان مي تواند جزو جمعيت هاي برتر کشور باشد دبير کل جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران با بيان اين که استان خوزستان استان ممتاز کشور است و همه کشور به لحاظ انرژي وابسته به اين استان است گفت بسياري از ذخاير ما در استان خوزدر آیندهای نزدیک صورت میگرفت ثبت مسابقات بینالمللی اسکواش جام امیرکبیر استان مرکزی در تقویم فدراسیون
در آیندهای نزدیک صورت میگرفتثبت مسابقات بینالمللی اسکواش جام امیرکبیر استان مرکزی در تقویم فدراسیونرئیس فدراسیون اسکواش از ثبت مسابقات بینالمللی اسکواش جام امیرکبیر استان مرکزی در تقویم فدراسیون در آیندهای نزدیک خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اراک مسعود سلیمانی ظهر امروزتقويت رسانه هاي محلي رويکرد دولت يازدهم است
۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۱۶ ۶ب ظ معاون مطبوعاتي و اطلاع رساني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تقويت رسانه هاي محلي رويکرد دولت يازدهم است حسين انتظامي در نشست صميمانه با اصحاب رسانه استان اصفهان اظهار داشت تقويت رسانه هاي محلي رويکرد دولت يازدهم است که در اين راستا فعاليت هايي صورت گرفته تا اي-