تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803098161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضعیت رشد اقتصادی کشورهای درگیر ابولا


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


وضعیت رشد اقتصادی کشورهای درگیر ابولا اقتصاد > جهان - ابولا، علاوه بر همه مسائل و مشکلاتی که برای کل قاره آفریقا و خصوصاً سه کشور درگیر در آن ایجاد کرد، اثری فلج‌کننده بر اقتصاد این کشورها داشته است.

از منظر اقتصادی، این همه‌گیری باعث کاهش درآمد سرانه یا در بهترین حالت ثابت ماندن درآمد سرانه در این کشورها شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سیرالئون، لیبریا و گینه هر سه جزو کشورهای آفریقایی بوده‌اند که رشد بالایی را در سال‌های اخیر و حتی در نیمه اول سال 2014 تجربه کرده‌اند. اما رشد اقتصادی این کشورها بعد از همه‌گیری ابولا به شدت افت کرد. تا حدی که در حال حاضر پیش‌بینی‌ها در مورد رشد اقتصادی لیبریا 2.2 درصد در سال 2014 است در حالی که این رقم قبل از آغاز بحران 5.9درصد بود. در مورد سیرالئون پیش‌بینی‌ها از 11.3 به چهار درصد کاهش یافته و در مورد گینه نیز پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی 2014 تنها 0.5 درصد باشد در حالی که پیش از این رشد4.5 درصدی برای این کشور پیش‌بینی شده بود.

با توجه به اینکه اپیدمی همچنان نیز ادامه دارد، اقتصاد این کشورها مطمئناً در سال آینده نیز با مشکل روبه‌رو خواهد بود. رشد اقتصادی سال 2015 لیبریا سه درصد و سیرالئون منفی دو درصد و گینه منفی0.2 درصد پیش‌بینی می‌شود. در حال حاضر لیبریا، نسبت به دو کشور دیگر وضعیت بهتری دارد و نشانه‌هایی از شروع فعالیت‌های اقتصادی را نشان می‌دهد. این موضوع می‌تواند به علت کاهش تعداد مبتلایان جدید بیماری در این کشور باشد.

برداشته شدن وضعیت اضطراری توسط دولت نیز در این موضوع موثر بوده است. اما بررسی‌ها نشان از کاهش درآمدها در این کشور دارد. در بررسی انجام‌شده توسط بانک جهانی، در اوایل ماه اکتبر حدود 60 درصد از خانواده‌های لیبریایی اعلام کرده‌اند درآمد آنها نسبت به زمان قبل از همه‌گیری کاهش یافته است. در سیرالئون هنوز نشانه‌ای از کاهش تعداد مبتلایان جدید مشاهده نمی‌شود و همین موضوع باعث شده اقتصاد این کشور همچنان روند نزولی داشته باشد.

با توجه به اینکه رشد اقتصادی سال 2014 باید پایه فعالیت‌های اقتصادی سال 2015 کشور باشد، در نتیجه پیش‌بینی‌ها در مورد وضعیت این کشور در سال آینده میلادی نیز امیدوارکننده نیست. تولید ناخالص داخلی سیرالئون در سال 2014 بیش از 400 میلیون دلار کمتر از بدترین پیش‌بینی‌های انجام‌شده خواهد بود. کاهش کاشت در فصل کاشت بین ماه‌های ژوئن و آگوست که در سال آینده میلادی قابل برداشت خواهد بود، باعث شده پیش‌بینی‌ها در مورد میزان تولیدات کشاورزی در سال آینده کاهش یابد.

این موضوع نگرانی نهادهای بین‌المللی در مورد امنیت غذایی مردم این کشورها، خصوصاً در مناطق روستایی را به دنبال داشته است. در مورد گینه نیز در بعضی مناطق با افزایش تعداد مبتلایان جدید و در بعضی مناطق با کاهش این رقم روبه‌رو هستیم. تولید محصولات کشوری در گینه نیز از روندی مشابه سیرالئون تبعیت می‌کند. تولید برنج این کشور در سال 2014 حداقل 190 هزار تن کاهش یافته، تولید قهوه به نصف رسیده و تولید کاکائو تا یک‌سوم کاهش یافته است. این محصولات علاوه بر مصرف داخلی، بخش اعظمی از صادرات گینه را نیز تشکیل می‌داده است. در مورد گینه علاوه بر نگرانی در مورد امنیت غذایی، نگرانی شدید در مورد وضعیت درآمدی خانوارها هم وجود دارد. 3939  



چهارشنبه 3 دی 1393 - 08:51:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن