واضح آرشیو وب فارسی:کورد نیوز: تاریخ انتشار : 11:48:51 , 1393/10/02
معاون استاندار كردستان:
سهم كردستان از منابع بانكي كشور به يك درصد نمي رسد
معاون برنامهریزی استاندار کردستان عنوان کرد: 8 دهم درصد منابع بانکی کشور در این استان وجود دارد.
ارسلان ازهاري در نخستين جلسه مبارزه با مفاسد اداري و ترويج سلامت اداري ويژه بانکها و بيمههاي استان کردستان که در سالن جلسات بانک ملي ايران در سنندج تشکيل شد، گفت: ايجاد اشتغال و سرمايهگذاري در استان از والاترين معروفات است. وي عنوان کرد: هرگونه غفلت و سهل انگاري در زمينه ايجاد اشتغال و سرمايه گذاري منجر به گسترش بيکاري و افزايش آسيب هاي اجتماعي خواهد شد.
وي از افزايش 21 درصدي منابع بانک هاي استان در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته خبرداد وبيان کرد: بر اساس آخرين آمار مربوط به گردش مالي بانکهاي استان تا پايان شهريور امسال ميزان منابع بانکها 3 هزار و 600 ميليون تومان بوده که نسبت به سال 92 با افزايش 21 درصدي همراه بوده است.
معاون برنامهريزي و توسعه استاندار کردستان با بيان اينکه 3 0 درصد سپردههاي بانکها را سپردههاي جاري تشکيل ميدهند، افزود: ميزان اعتبار استان در رابطه با مصارف و مانده تسهيلات اعطايي هم بيش از 3 هزار ميليارد تومان بوده است که اين ميزان هم نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته 22 درصد افزايش داشته است.
ازهاري اظهارداشت: بانک کشاورزي و بانک مسکن به ترتيب با 25 درصد کل تسهيلات و 15 درصد بيشترين تسهيلات را پرداخت کردهاند. معاون برنامهريزي و توسعه استاندار کردستان ميزان مصارف منابع بانکهاي استان در سال جاري را 84 درصد ذکر کرد و گفت: نسبت به پرداخت 96 درصدي تسهيلات در سال 92 ميتوان گفت که متاسفانه 12 درصد در ميزان پرداخت تسهيلات کاهش داشته ايم.
وي عنوان کرد: حدود هشت درصد منابع بانکي کشور در استان کردستان وجود دارد و استان نياز به منابع بيشتري از اين مقدار است. وي ادامه داد: علارغم اين منابع محدود کردستان جزو استانهايي است که کمترين مطالبات معوق را در سيستم بانکي دارد. معاون برنامهريزي و توسعه استاندار کردستان بر مشارکت بانک هاي خصوصي در روند توسعه استان تاکيد کرد و گفت: متاسفانه بانک هاي خصوصي منابع مردم را جمع آوري مي کنند ولي در توسعه سرمايه گذاري حوزه توليد و صنعت مشارکت و نقشي ندارند.
ازهاري اعلام کرد: در قانون بودجه امسال 10 درصد منابع صندوق توسعه ملي به صنعت و گردشگري و 10 درصد نيز به بخش کشاورزي اختصاص يافته است و انتظار ميرود بانکهاي عامل استان در اين خصوص تمام توان خويش را براي فعالکردن واحدهاي توليدي و صنعتي و پاسخگويي به موقع به طرحهاي ارائه شده انجام دهند.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر 216 واحد صنعتي و توليدي غير فعال و 96 واحد در حال ساخت در استان وجود دارد، اظهارداشت: در کل 20 درصد واحدهاي توليدي و صنعتي استان راکد هستند که تأمين منابع مالي و ارائه تسهيلات بانکي ميتواند بسياري از اين واحدها را از رکود خارج کند.
11:48:51 , 1393/10/02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کورد نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]