تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869051186




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشور به‌دنبال خریداری 11 رادار فرودگاهی جدید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کشور به‌دنبال خریداری 11 رادار فرودگاهی جدید
ایلخانی اعلام کرد: هم اکنون 10 دستگاه رادار در فضای کشور و 6 دستگاه‌ در فرودگاه‌ها نصب کرده‌ایم و باید 11 رادار جدید هم خریداری کنیم که این چند برابر تقاضای کشورهای جنوب خلیج فارس است.


به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌های کشور؛ محمدعلی ایلخانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با اعلام اینکه در حال حاضر 103 راه هوایی در کشورمان وجود دارد که طول آن به 61 هزار و 776 کیلومتر می‌رسد، گفت: تا چندی پیش ما در کشور 92 راه هوایی داشتیم اما توانستیم طی ماه‌های گذشته با توجه به مشکلاتی که در فضای کشور اوکراین و عراق پیش آمده بود، پروازهای عبوری از فضای کشورمان را افزایش داده و فضای امنی را برای پروازها ایجاد کنیم.

وی با اعلام اینکه هم اکنون 10 رادار، فضای کشور را پوشش می‌دهند و سرویس‌های مختلف برای عبور پروازها و ایجاد ایمنی برای آنها ارائه می‌دهند، افزود: در حال حاضر با تراکم زیاد هواپیماهای عبوری از فضای کشور مواجه هستیم که خوشبختانه متخصصان مجموعه کنترل فضای کشور با دقت و تخصص خود آنها را هدایت و راهبری می‌کنند.

ایلخانی گفت: در چند ماه گذشته شورای عالی امنیت ملی برخی راه‌های هوایی را تغییر داد، گفت: براساس این تصمیم، مدت زمان پرواز در برخی مسیرهای داخلی 11 تا 12 دقیقه کاهش یافت که این موضوع به پرواز کشورهای همسایه مانند عراق و ترکیه کمک کرده است.

وی گفت: اداره، تجهیز و نگهداری 54 فرودگاه کشور از دیگر ماموریت‌های شرکت است. هم اکنون 9 فرودگاه بین‌المللی، 25 فرودگاه مرز  هوایی(برخوردار از پروازهای منطقه‌یی)و  20 فرودگاه داخلی در اختیار شرکت فرودگاه‌های کشور است.

وی اضافه کرد: 9 فرودگاه متعلق به وزارت نفت، سه فرودگاه متعلق به مناطق آزاد تجاری(کیش و قشم و چابهار) است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور افزود: کشورهایی که تا سال گذشته حاضر به صبحت با ایران نبودند، امروزه به صورت داوطلبانه وارد ایران شدند و با نامه رسمی از کشورهایشان حاضرند تا دستگاه‌های خود را به ما بفروشند که این امکان را به ما می‌دهد تا جنس با کیفیت و بهتری را با قیمت مناسب در مناقصه بین‌المللی خریداری کنیم.

ایلخانی با تاکید بر اینکه این شرکت‌ها جزو بهترین و بزرگترین شرکت‌های دنیا هستند، گفت: یکی از این شرکت‌ها تجهیزات 35 درصد از کشورها را مدیریت می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه کشورهای غربی نمی‌توانند ایران را نادیده بگیرند، اظهارداشت: کشور امارات یک رادار دارد که در نهایت می‌تواند داخل عربستان و بخشی از کشور ما را هم ببیند اما ما 10 دستگاه رادار در فضای کشور و 6 دستگاه‌ در فرودگاه‌ها نصب کرده‌ایم و باید 11 رادار جدید هم خریداری کنیم که این چند برابر تقاضای کشورهای جنوب خلیج فارس است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور تصریح کرد: برآورد ما این است که بین 250 تا 300 میلیون دلار باید هزینه نوسازی سیستم‌های راداری کنیم؛ به دلیل اینکه رادارهایی که 10 تا 15 سال پیش از فرانسه خریداری کردیم، پاسخگوی نیاز ما نیست و باید تا 3 سال آینده سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهیم.

ایلخانی در خصوص فرودگاه امام خمینی(ره) گفت: در حال حاضر سه فرودگاه در تهران و البرز داریم که برای آنها به دنبال انتخاب مشاور بین‌المللی هستیم که هم در ساخت فاز دوم فرودگاه امام و تعریف یک شبکه اختصاصی برای اتصال مهرآباد به فرودگاه امام برنامه ارائه دهد.

وی افزود: پروژه فاز 2 فرودگاه امام خمینی(ره) به ساخت ترمینالی با 20 میلیون مسافر اختصاص دارد که حداقل 3 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، بنابراین نیاز به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی داریم تا فاز 2 فرودگاه را راه‌اندازی کنیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با اشاره به اینکه طرحی را فرانسوی‌ها و مالزی ارائه کرده که همه در قالب طرح است و برای اجرا نیاز به مشاور بین‌المللی داریم، گفت: ما امسال در بودجه عمرانی شرکت فرودگاه‌های کشور بودجه قابل ملاحظه‌یی را برای ساخت نداریم اما در سال 94 بودجه مناسبی را برای شروع عملیات اجرایی شرکت در نظر می‌گیرند.

ایلخانی در خصوص چگونگی انتخاب پیمانکار برای فرودگاه امام گفت: باید مناقصه بین‌‌المللی برای انتخاب مشاور خارجی بگذاریم تا در طراحی نظارت هم شاهد تحول در این بخش باشیم.

وی در خصوص بدهی شرکت‌های هواپیمایی به شرکت فرودگاه‌های کشور افزود: بدهی ایران ایر به تنهایی بالغ بر 100 میلیارد تومان و هواپیمای آسمان 60 میلیارد تومان است.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن