واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۷:۲۴ب.ظ)
معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري قم: والدين موظف به نظارت دقيق بر حضور فرزندان در شبکههاي اجتماعي هستند معاون فرهنگي، اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري قم گفت: والدين موظف به نظارت دقيق و مستمر بر محيط پيراموني فرزندان خود از جمله دوستان، مدرسه، کتابها، فيلمها، اينترنت و شبکههاي اجتماعي هستند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري قم در کارگاه آموزشي پيشگيري از وقوع جرم که با محوريت راهکارهاي فرهنگي به همت انجمن علمي و امور فرهنگي مرکز علمي ـ کاربردي فرهنگ و هنر قم برگزار شد ضمن تاکيد بر سخنان رهبر معظم انقلاب مبني بر وظيفه ساير دستگاههاي اجرايي در همراهي با قوه قضاييه در پيشگيري از جرم، بر پايگاه اجتماعي دانشگاهها و همچنين نقش مهم و کليدي دانشجويان، کارشناسان و دانشآموختگان رشته مديريت فرهنگي در اين خصوص تاکيد کرد.
وي تصريح کرد: برقراري نظم در جامعه به تعالي روح انسانهاي آن جامعه ميانجامد و همت معاونت پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه با رويکرد ديني بر آن است که در جامعه گناه و ناهنجاري اتفاق نيفتد؛ زيرا جوامعي که درگير گناه و آلودگي هستند با مشکلات فراواني مواجه هستند.
حجتالاسلام والمسلمين عبدالمجيد يزدي بر توجه به سه عنصر مجرم، قرباني و محيط در راستاي کاهش آسيبها و وقوع جرم تاکيد کرد و گفت: در اين ميان شناسايي و اصلاح جرم مهمترين قدم بوده و افزايش آگاهي و اطلاعات عموم جامعه و همچنين توجه جدي و سالم نگه داشتن عوامل محيطي از جمله خانواده، دوستان و رسانهها از عوامل ديگر کاهش آمار جرم در جامعه است.
معاون فرهنگي، اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان قم به تشريح شيوههاي ساخت شخصيت جرمستيز و جرمگريز در جامعه پرداخت و سه محور وراثت، تربيت و محيط را از مهمترين عوامل موثر در ساخت شخصيت جرمگريز و جرمستيز در جامعه برشمرد.
وي در ادامه افزود: طبق تعاليم انسان برنامهريزي براي تربيت فرزندان بايد قبل از ولادت آنان صورت پذيرد و از آنجا که وراثت قابليتهاي مهمي را در فرزندان ايجاد مي کند، بايد روي مساله پدر و مادر دقت لازم را به عمل بياوريم.
حجتالاسلام والمسلمين يزدي با اشاره به اينکه کودکان در هفت سال اول زندگي نيازمند الگوي خوب، هفت سال دوم زندگي آموزش خوب و در هفت سال سوم زندگي نيازمند مشاور خوب هستند، تصريح کرد: کودکان از لحظه ولادت آنچه را که ميبينند در روح و جان خود ذخيره ميکنند و الگوي خوب را ميبينند و ميآموزند، از اين رو است که ظاهر کودک نشاندهنده باطن پدر و مادر اوست و کودکان آن طور تربيت ميشوند که والدين عمل ميکنند، نه آن طور که والدين ميخواهند.
معاون فرهنگي، اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان قم در ادامه اين کارگاه آموزشي شيوههاي تشويقي، توجيهي، تلقيني، تکريمي و تنبيهي را به عنوان روشهاي مختلف و مناسب آموزشي در رشد و تربيت مناسب کودکان و پيشگيري از وقوع جرم و آسيبهاي اجتماعي توسط آنان در سنين بالاتر مطرح کرد.
وي تصريح کرد: فرزندان در هفت سال سوم از زندگي خود به مشاوره نيازمندند و والدين در صورت دريغ کردن مشاوره از نوجوانان آنها با خطرات بزرگي مواجه خواهند شد، از اين رو والدين علاوه بر ايفاي نقش پدر و مادر، بايد نقش دوست و مشاور را نيز براي فرزندان خود ايفا کنند.
يزدي در ادامه به بررسي آسيبهاي محيطي؛ به ويژه فضاي مجازي و گسترش ارتباطات در شبکههاي اجتماعي پرداخت و گفت: والدين موظف به نظارت دقيق و مستمر بر محيط پيراموني فرزندان خود از جمله دوستان، مدرسه، کتابها، فيلمها، اينترنت و شبکههاي اجتماعي بوده و آگاهي بخشي، آموزش فرهنگ استفاده، افزايش مهارتها و توانمنديهاي اجتماعي فرزندان نقش مهمي را در کاهش آسيبهاي اجتماعي و مراقبت از خود در برابر اين آسيبها و رفتارهاي پرخطر ايفا ميکند.
در پايان اين کارگاه، حسين حسيني تبار کريمي مدير اداره فرهنگي معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان قم ضمن پاسخ به سئوالات دانشجويان در زمينههاي اجتماعي و فرهنگي پيشگيري از وقوع جرم و آسيبهاي اجتماعي، از آمادگي اين اداره در خصوص برگزاري کارگاههاي آموزشي در دانشگاهها و ساير مراکز علمي و فرهنگي استان قم خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]