تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870851816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمپین آسمان آبی و زمین پاک تجلی اراده ملی برای حفاظت از محیط زیست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شاعری عنوان کرد:
کمپین آسمان آبی و زمین پاک تجلی اراده ملی برای حفاظت از محیط زیست
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: کمپین آسمان آبی و زمین پاک کانونی برای جلب مشارکت همه دوستداران طبیعت است و نشانه ای از تجلی اراده ملی برای حفاظت از محیط زیست به شمار می رود.


به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، علی محمد شاعری رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: کمپین آسمان آبی و زمین پاک با هدف کاهش آلودگی هوا ،مدیریت پسماند به ویژه تفکیک زباله از مبدا ، کمک به کاهش زباله و کنترل آلودگی منابع حیاتی آب و خاک و هوا راه اندازی شد.  
 
وی در ادامه گفت: در حال حاضر آلاینده هایی چون مصرف انرژی در منازل، مصرف سوخت در خودروها و فعالیت های صنعتی آلاینده در تهران و اطراف شهرکهتحتتاثیرمنابعثابتقرار دارند، مهم ترین منابع آلودگی در تهران به شمار می روند.در واقع، منشاء بسیاری از آلاینده های موجود در هوا، آب و خاک رفتارهای ما شهروندان و عدم توجه و سیاست گذاری اشتباه مسئولان است.  
 
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دغدغه و اولویت اصلی مردم در تهران موضوع آلودگی، ترافیک و حفظ محیط زیست است، بیان کرد: برای حل این معضلات نیازمند کمک دولت و مشارکت مردم هستیم. بر همین اساس، کمپین آسمان آبی و زمین پاک تجلی حرکت اجتماعی است تا اعلام کنیم که به آلودگی های موجود اعتراض داریم و می خواهیم هوای پاک، زمین پاک و محیط زیست پاک داشته باشیم. برای رسیدن به این هدف نیز باید از روش های جایگزین و مناسب استفاده کنیم.   
 
شاعری با اشاره به اینکه برگزاری کمپین آسمان آبی و زمین پاک فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و کنترل منابع آلاینده ها و مسئولیت پذیری شهروندان در نگهداشت محیط زیست است، خاطر نشان کرد: به باور من، ضروری است تا دولت، مردم و شهرداری برای حل مشکلات محیط زیست با یکدیگر مشارکت سازنده ای داشته باشند تا در چارچوب یک مدیریت واحد تعریف شده تمام عناصر در کنار هم قرار بگیرند.
 
وی افزود: حل مشکلات محیط زیستی در تهران باید تحت رهبری دولت به عنوان نهاد مقتدر که مسئولیت های تصدی گری و اجرایی مقابله با آلودگی هوا را دارد،صورت پذیرد. ضمن اینکه، سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان دستگاه نظارتی وظیفه نظارت و شهرداری ها به عنوان دستگاه اجرایی وظیفه حفاظت و حراست از محیط زیست را بر عهده دارند. 

شاعری در ادامه با تاکید بر اینکه شهرداری تهران طی سال های اخیر نشان داد که از توان اجرایی بالا، ساز و کار و نیروی متخصص و مدیریت قوی برای امور پیچیده و سختی چون آلودگی هوا و پسماندبرخوردار است، گفت: بحث پسماند در تهران موضوع اساسی بود که شهرداری توانست با مدیریت یکپارچه این پدیده را به درستی هدایت کند.این در حالی است که در حال حاضر، 15 دستگاه مسئول آلودگی هوای تهران هستند و این معضل نیازمند متولی مقتدری همچون شهرداری ها است تا تمامی اختیارات و مسئولیت ها را بر عهده بگیرد و  دولت تنها نقش نظارتی داشته باشد. در واقع، همان گونه که رئیس جمهور هم اعلام کرده دولت در این عرصه نباید وظیفه اجرایی و تصدی گری را بر عهده بگیرد و ضروری است تا در این مورد مردم و شهرداری ها به نیابت از مردم باید وارد عمل شوند.
 

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن