تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870840891




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش شرکت ملی گاز ایران حفاظت از محیط زیست با تامین گاز صنایع است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تلاش شرکت ملی گاز ایران حفاظت از محیط زیست با تامین گاز صنایع است مریوان- سنندج - ایرنا- رییس روابط عمومی و سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: تلاش این شرکت تامین گاز طبیعی مورد نیاز نیروگاه ها و صنایع بزرگ در جهت حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی های ناشی از سوخت های فسیلی است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید بوجار زاده روز در حاشیه برگزاری مانور مقابله با افت فشار گاز طبیعی مریوان در جمع خبرنگاران با اشاره به مصرف 568 میلیون مترمکعبی گاز در روزهای اخیر در کشور، گفت: از این میزان 410 میلیون مترمکعب در بخش خانگی، 90 میلیون متر در بخش نیروگاهی و 70 میلیون متر مکعب در بخش صنایع کشور مصرف شده است.
وی به تلاش برای اضافه کردن 100 میلیون مترمکعب گاز به بخش توزیع در کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون 50 درصد این امر محقق شده است و مابقی نیز به تدریج محقق خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش تدریجی دمای هوا و سرمای زودرس در برخی از نقاط کشور، افزود: در فصول سرد سال 85 درصد گاز طبیعی کشور در بخش خانگی مصرف می شود و خط قرمز شرکت ملی گاز ایران نیز این بخش است.
او با اشاره به سرمای زودرس در کشور، گفت: شش روز پایانی آبان در تهران و برخی از استان های کشور، شاهد دمای صفر و زیر صفر درجه بودیم و این مساله منجر به افزایش مصرف گاز طبیعی شد.
وی ماندگاری و گستردگی سرمای هوا را منجر به افزایش میزان مصرف دانست و اظهار کرد: استان های آخر خطوط گاز در اولویت تامین گاز جهت جلوگیری از قطعی یا افت فشار گاز قرار دارند و برگزاری مانور افت فشار گاز در مریوان نیز به این دلیل است.
بوجارزاده با یادآوری افزایش مصرف گاز در کشور، گفت: باوجود افزایش مصرف گاز، جریان گاز طبیعی نیروگاه های کشور همچنان ادامه دارد و قطع نشده است.
او گفت: شرکت ملی گاز ایران به منظور حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا و همچنین کاهش هزینه های سوخت در کشور، گاز بخش نیروگاهی را تامین می کند.
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: تا پایان مرداد امسال شرکت ملی گاز ایران 7.5 میلیارد مترمکعب بیشتر گاز طبیعی به نیروگاه ها داد که موجب شد 5.5 میلیارد دلار صرفه جویی در بخش میعانات نفتی و سوخت های جایگزین عاید کشور شود.
بوجازراده به برنامه ریزی روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران و ابلاغ آن به شرکت های گاز استانی در زمینه اطلاع رسانی اشاره کرد و گفت: سالانه 100 میلیارد ریال صرف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مشترکان از طریق رسانه ها در قالب فیلم، سریال، خبر و گزارش و سایر بخش ها می شود.
وی تعداد مشترکین گاز طبیعی در کشور را 21 میلیون و 500 هزار مشترک ذکر کرد و گفت: تولید گاز در کشور در پنج سال گذشته 600 میلیون مترمکعب بوده که نشان دهنده عدم افزایش چشمگیر مصرف در بخش خانگی است و این مطلب را می رساند که سطح آگاهی مردم در ارتباط با مصرف بهینه و منطقی گاز طبیعی نیز افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه اکنون 60 هزار واحد از صنایع و 71 نیروگاه کشور مشترک گاز طبیعی هستند، گفت: تلاش شرکت ملی گاز ایران تامین گاز بخش صنایع در جهت پاک نگه داشتن محیط زیست است.
وی همچنین به 20 میلیون بخاری در کشور با بهره وری بسیار پایین اشاره کرد و از سازندگان دستگاه های گازسوز خواست دستگاه هایی با راندمان بالا در جهت جلوگیری از هدر رفت گاز به بازار عرضه کنند.
مانور آمادگی مقابله با بحران افت فشار گاز با مشارکت شرکت های گاز استان های کردستان، همدان، کرمانشاه، آذربایجان غربی و زنجان در قالب 15 گروه عملیاتی در شهر مرزی مریوان، برگزار شد.
شهر مریوان در 130 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.ک/3
7346/533


12/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن