تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805377922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رشد بودجه بخش کشاورزي در سال 94


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۰ق.ظ)
رشد بودجه بخش کشاورزي در سال 94 معاون امور برنامه ريزي و اقتصادي وزارت جهاد کشاورزي از رشد 23 درصدي بودجه و تمام اعتبارات بخش کشاورزي در سال 94 نسبت به سال جاري خبر داد و گفت: اين اعتبارات براي اجراي تمام برنامه‌ها و نيازهاي بخش کشاورزي کافي نيست و انتظار مي‌رود دولت از درآمدهاي حاصل از فروش نفت و ميعانات گازي منابع ديگري را به اين بخش تخصيص دهد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان وزارت جهاد کشاورزي، عبدالمهدي بخشنده در جمع خبرنگاران افزود: امسال دولت مجبور شد بودجه سال 94 را به صورت انقباضي و با برآورد قيمت فروش هر بشکه نفت 72 دلار تنظيم کند که اين کاهش منابع درآمدي دولت بر روي تمام بخش‌هاي اقتصادي نيز تاثيرگذار خواهد بود.
وي اظهار داشت: وزارت جهادکشاورزي و وزارت نفت نخستين وزارتخانه‌هايي بودند که برنامه‌هاي خود را براي تصويب به شوراي عالي اقتصاد ارسال کردند بنابر اين تصور مي‌کرديم اين برنامه‌ها براي سال 94 منابع مالي خوب و مکفي را در اختيار بخش کشاورزي قرار دهد.
وي با بيان آنکه سهم بخش کشاورزي از بودجه و ساير اعتبارات از طريق هفت فصل تأمين مي‌شود، گفت: مجموع اين اعتبارات از فصول بخش کشاورزي و منابع طبيعي، آب، صنعت و معدن، حمل و نقل، مسکن و عمران و شهري و روستايي، بازرگاني و تعاون تأمين مي‌شود.
وي اضافه کرد: مجموع سهم بخش کشاورزي از اعتبارات تملک دارايي کل کشور در بودجه سال 94 نسبت به بودجه 93 به طور متوسط 15.8 درصد رشد داشته است.
به گفته وي، رشد اعتبارات بخش کشاورزي از سرفصل منابع طبيعي و کشاورزي بودجه سال 94 نيز 33.8 درصد نسبت به سال جاري رشد دارد.
وي به برخي از اعتبارات خارج از بودجه اشاره کرد و گفت: دولت براي کمک به بخش کشاورزي از محل صندوق توسعه ملي منابعي را به بخش کشاورزي اختصاص داده که امسال 1.5 ميليارد دلار براي 550 هزار هکتار از اراضي خوزستان و ايلام معادل (چهار هزار ميليارد تومان) براي مدت سه سال در نظر گرفته است که تخصيص اين رقم براي سال آينده نيز ادامه مي‌يابد.
وي اضافه کرد: همچنين مبلغ 500 ميليون دلار معادل يکهزار و 400 ميليارد تومان براي احياي 46 هزار هکتار دشت زابل در سيستان و بلوچستان در نظر گرفته شد که براي سال آينده و سال‌هاي آتي ادامه مي‌يابد.
معاون وزير جهادکشاورزي در خصوص شبکه‌هاي آبياري و تجهيز و نوسازي زمين‌هاي کشاورزي، گفت: همچنين براي احداث شبکه‌هاي آبياري، زهکشي و تجهيز و نوسازي 12 استان مرزي کشور هشت ميليارد دلار (معادل 20 هزار ميليارد تومان) در نظر گرفته شده که اين مبلغ مشترک بين وزارت جهاد کشاورزي و وزارت نيرو براي اجراي شبکه‌هاي اصلي يک و دو توسط وزارت نيرو و شبکه‌هاي آبياري سه و چهار توسط وزارت جهاد کشاورزي مي‌باشد.
وي اضافه کرد: اين اعتبار براي چهار سال تخصيص يافته که امسال در مرحله اول بخشي از آن تأمين و تا سال 96 نيز مابقي آن تخصيص مي‌يابد.
به گفته وي، پيش بيني مي‌شود از اين مبلغ حدود پنج ميليارد دلار به وزارت نيرو و چهار ميليارد دلار به وزارت جهاد کشاورزي اختصاص يابد.
بخشنده اضافه کرد: دولت در بودجه 94 توجه ويژه اي به بخش کشاورزي داشته به طوري که دولت 338 ميليارد تومان براي امسال به منظور اجراي عمليات آب و خاک، آبياري تحت فشار و گلخانه‌هاي حواشي درياچه اروميه تخصيص داده است.
به گفته وي، اعتبار مربوط به درياچه اروميه در اختيار وزارت جهاد کشاورزي نيست بلکه اين اعتبار در اختيار کارگروه مستقل احياي درياچه اروميه قرار مي‌گيرد اما بخشي از اين اعتبار براي تبديل سيستم‌هاي آبياري سنتي به آبياري تحت فشار در حاشيه درياچه اروميه به وزارت جهاد کشاورزي پرداخت مي‌شود.
وي به توسعه سيستم‌هاي آبياري تحت فشار و کم فشار در کشور اشاره کرد و گفت: در بودجه 93 مبلغ 240 ميليارد تومان براي آبياري تحت فشار اختصاص يافت که با رايزني‌هاي مجلس به 1300 ميليارد تومان افزايش يافت. به گفته معاون برنامه ريزي وزارت جهاد کشاورزي، در سال 94 معادل 1250 ميليارد تومان براي اجراي سيستم آبياري تحت فشار و کم فشار توسط دولت در نظر گرفته شده است و هيچگونه محدوديتي براي اجراي اين طرح در سراسر کشور نداريم. وي با بيان اينکه کشور پتانسيل اجراي سيستم آبياري تحت فشار براي چهار ميليون هکتار را دارد، گفت: تا به امروز يک و نيم ميليون هکتار آن اجرا شده و براي چهار ميليون هکتار باقي مانده نيز آمادگي داريم طي مدت 10 سال سيستم‌هاي آبياري تحت فشار را اجرا کنيم.
وي ادامه داد: در بحث اعتبارات آبخيزداري نيز با جلوگيري از روانآب ها و کاهش تبخير مي‌توانيم 500 مترمکعب در هر هکتار را ذخيره سازي کنيم که اين طرح طي دو ماه گذشته به دولت ارائه شده و هم اکنون در معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبري رياست جمهوري در دست بررسي است.
وي اضافه کرد: سازمان جنگل‌ها آمادگي دارد 11 ميليون هکتار ظرف سه سال (94، 95 و 96) سيستم آبخيزداري را در اراضي کشور اجرا کند که طبق برآوردها براي هر هکتار به طور متوسط يک ميليون تومان هزينه خواهد شد.
به گفته وي، امسال 80 ميليارد تومان کل بودجه آبخيزداري بوده که براي بودجه 94 اين مبلغ به طور 100 درصد افزايش يافته و به 160 ميليارد تومان رسيده است.
معاون برنامه ريزي وزارت جهاد کشاورزي گفت: براي سال 94 در نظر داريم سازمان اطفاي حريق و امداد هوايي جنگل‌ها را مجهز کنيم که خوشبختانه با پيگيري وزير جهادکشاورزي در قالب بند و تبصره 19 قرار است تجهيزات امداد هوايي و ناوگان اطفاي حريق جنگل‌ها به طور مشترک بين سازمان جنگل‌ها و سازمان امداد و نجات کشور از سوي دولت تأمين شود.
وي اضافه کرد: اين هلي کوپترها چند منظوره و براي اطفاي حريق جنگل‌ها به کار گرفته خواهد شد.
وي گفت: همچنين دولت در سال آينده پنج هزار و 200 ميليارد تومان يارانه براي کمک به بخش توليد در کل کشور تعيين کرده که قرار است سهم بخش کشاورزي و صنعت توسط هيات وزيران تعيين شود.
بخشنده افزود: اين در حالي است که براي سال 93، از مجموع 4800 ميليارد تومان کمک دولت به بخش توليد کل کشور مبلغ هزار ميليارد تومان براي بخش کشاورزي تخصيص مي‌يابد.
وي ادامه داد: اعتبارات سال 94 بخش کشاورزي با توجه به شرايط فعلي و پتانسيل‌هاي موجود کشور براي تحقق برنامه‌هاي اقتصاد مقاومتي در بخش‌هاي زيربنايي و آب و خاک کشاورزي کافي است اما اين منابع پاسخگوي تمام برنامه‌هاي بخش کشاورزي نيست و بايد منابع بيشتري توسط دولت تأمين شود تا به اهداف خودکفايي و استقلال کشور در توليدات بخش کشاورزي برسيم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن