واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: باهنر: اينكه ميگويند بايد فتنه ۸۸ را فراموش كنيم ، غلط است
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري معتقد است داستان فتنه از بعد از انتخابات آغاز شد كه ميخواستند شكست انتخاباتي خود را با يسلكشي در خيابانها جبران كنند كه از آن زمان حادثه تغيير كرد اما ۹ دي معادلهها را برهم زد و درآمد كشور از فتنه ۸۸ شد.
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري معتقد است داستان فتنه از بعد از انتخابات آغاز شد كه ميخواستند شكست انتخاباتي خود را با يسلكشي در خيابانها جبران كنند كه از آن زمان حادثه تغيير كرد اما ۹ دي معادلهها را برهم زد و درآمد كشور از فتنه ۸۸ شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا باهنر دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به حماسه نهم دي ماه گفت: مسئله فتنه سال 88 يك اتفاق بزرگ بود و قاعدتاً در اين اتفاق نظام، مردم و جريانات سياسي يك داده و يك ستاده داشتند و در واقع نوعي بده بستان بود، اين امر بستگي به اين دارد كه شخصيتهاي حقيقي و حقوقي كه در اين زمينه نقشآفريني ميكردند كجاي قضيه ايستاده بودند و چگونه رفتار كردند. آن زمان منافع و مضار هر گروه و فرد به آن نقطهاي كه ايستاده است، برميگردد.
وي افزود: اين اتفاق بزرگ كه با فتنه آغاز و به 9دي ختم شد، تعابير مختلفي در اين باره وجود داشت. در فتنه 88 چنانچه نخواهيم به ريشههاي آن هم بازگرديم يك نوع زيادهخواهي از طرف يك عده خاص بود و دنبال تكرار برخي از حوادث و جرياناتي بودند كه در منطقه اتفاق افتاده بود و فكر ميكردند ميتوان آن را مثل يك فيلمنامه يا تئاتر هر از چند گاهي در كشور اجرا كرد و احساس كردند اين بار نيز نوبت ايران است و با شلوغبازي و چند اطلاعيه دادن و اعلام جنگ ميتوانند مشكل جمهوري اسلامي را به زعم خودشان يك شبه حل كنند. براي اينكه زوايا و ريشهها و آيندهنگريهاي فتنه 88 به درستي تعبير شود و بصيرت از اين حادثه كه شايد يك امر سمبليك بود به دست بيايد به مدتي نياز داشت كه به رشد و پختگي كامل برسد و 9 دي همان نقطه بود. يعني برخي معتقد بودند و الان هم هستند كه چرا از 22 خرداد تا 9 دي معطل كرديد و شما ميتوانستيد 30 خرداد راهپيمايي 9 دي را برگزار كنيد.
دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: اگر بخواهم ساده بگويم داستان انتخابات و فتنه حتماً بايد روز قدس، شعارهايي همچون نه غزه نه لبنان، 13 آبان با شعارهايي كه بخواهد مرگ بر امريكا را تقسيم كند و شوروي و برخي كشورهاي اروپايي را در آن دخيل كنند و نهايتاً بايد روز عاشورا را پشتسر ميگذاشت تا 9 دي بتواند بارور شده و كل كشور از جا كنده شود.
باهنر با اشاره به اينكه برخي به دنبال ناديده گرفتن فتنه سال 88 هستند، گفت: برخي سادهانگارانه ميگويند فتنه تمام شد و حالا يك كسي غلطي مرتكب شده و حالا دست و دهان خود را بشوييم و برگذشته صلوات بفرستيم در حالي كه اصلاً نبايد اين اتفاق رخ دهد، حتماً حادثه فتنه و 9 دي بايد مرتب تكرار، بازگو، بحث و تحليل شود تا در آينده دچار اين هزينه نشويم. غفلتي كه در گذشته اتفاق افتاد و به آن توجه نشد حادثه سال 78 بود. البته در آن سال اتفاق ضعيفتري از سال 88 به وجود آمد كه مسئله جمع شد و برخي فكر كردند همه چيز تمام شده است و آن را فراموش كردند تا اينكه 88 آن قضايا تكرار شد.
وي افزود:برخي نقد ميكنند چرا دائم نقد فتنه را ميكنيد؛ در حالي كه برخي معتقدند كه نبايد در اين قضيه افراط صورت گيرد چراكه روزهاي اول برخي ميخواستند آراي 40 ميليوني كشور را تقسيم بر دو كنند و بگويند 25 ميليون خوب و 13 ميليون ديگر بد هستند. در حالي كه رهبر معظم انقلاب هيچ زماني اين تقسيمبندي را انجام ندادند و ايشان همواره تأكيد داشتند كه 40 ميليون از مردم در انتخابات شركت كردند كه همه آنها طرفدار نظام هستند لذا ما معتقديم فتنهگران تعداد معدودي بودند اما برخي نيز ميخواستند ذرهبين بردارند و ببينند چه كسي به كدام كانديدا رأي داده است. در زمان انتخابات هر كس ميتوانست به ستاد هر نامزدي برود و فعاليت كند و هيچ اشكالي هم وجود نداشت اما داستان از بعد از انتخابات آغاز شد كه ميخواستند شكست انتخاباتي و دموكراتيك خود را با «يسل» كشي و اردوكشي در خيابانها جبران كنند كه از آن زمان حادثه تغيير كرد. من فكر ميكنم 9 دي را به همين دليل بايد زنده نگاه داشت و در آن يادآوري اشتباهات، خيانتها و زيادهخواهيهاي عدهاي مرتب تكرار شود تا نظام و آينده آن بيمه شود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]