واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۷ب.ظ)
کيومرث هاشمي: کشتي براي موفقيت در المپيک 2016 بايد حمايت ويژه شود/ المپيک ميدان متفاوتي از جهاني و آسيايي است رئيس کميته ملي المپيک گفت: نگاه اصلي ما به کشتي به عنوان رشته اول در بازي هاي المپيک است و بايد از اين ورزش حمايت ويژه شود.
به گزارش خبرگزاري موج، کيومرث هاشمي رئيس کميته ملي المپيک در نشست دوجانبه با مسؤولان فدراسيون کشتي در مورد حضور موفق در المپيک ريودوژانيرو 2016 گفت: کشتي ما امسال در سه رويداد جهاني، بازيهاي آسيايي و بازيهاي ساحلي آسيا عملکرد موفقيتآميزي داشت و اين امر حاکي از مديريت و برنامهريزي مناسب است.
وي ادامه داد: ويترين ورزش ما در جهان حضور در المپيکها است و ما در اين راستا دو موضوع را دنبال ميکنيم، اول به دنبال کسب سهميه حضور در المپيک هستيم و به دنبال آن بايد نسبت به دوره قبل سهميه و مدال بيشتري در المپيک 2016 کسب کنيم.
هاشمي تصريح کرد: استنباط من اين است که ما ميتوانيم مشروط به حمايتهاي همهجانبه از فدراسيونهاي مدالآور به اين هدف برسيم و کميته المپيک وظيفه خود ميداند که از اين رشتهها حمايت کند.
وي تأکيد کرد: ما رشتههاي ورزش خود در المپيک را به سه گروه تقسيم کردهايم، گروه اول رشتههاي مدالآوري مانند کشتي، تکواندو، وزنهبرداري و يکرشته در دوميداني، گروه دوم رشتههايي که اگر توجه شود شانس کسب مدال را دارند و سوم رشتههايي است که فقط هدف حضور است و هر رشتهاي که سهميه کسب کند راهي برزيل ميشود.
هاشمي، خاطرنشان کرد: بيشترين سهم و توجه به کمکهاي مالي از طرف کميته ملي المپيک به گروه اول تعلق ميگيرد چون اين رشتهها ويترين ما هستند و در همين راستا نيز برگزاري نشستهايي با اين فدراسيونها در محل فدراسيون را برگزار ميکنيم و در اين ميان ميدانيم که فدراسيون کشتي بار سنگيني در المپيک 2016 بر دوش دارد.
وي با اشاره به اقدامات بسيار خوبصورت گرفته در فدراسيون کشتي اظهار داشت: فدراسيون در چند ماه گذشته مسابقات متعددي همچون جام باشگاههاي جهان در جويبار و آبادان برگزار کرده است و اينها حاصل تلاش، زحمت و ايده بوده است و شايد درگذشته اين مسائل در حد حرف بود ولي الان عملي شده است.
هاشمي گفت: برگزاري رقابتهاي عمومي به مناسبت گراميداشت دهه فجر در همدان با حضور 3 هزار کشتيگير و 15 تخته تشک براي اتحاديه جهاني کشتي يک فرصت است که ميخواهد اين ظرفيت و توانايي خود را به IOC نشان دهد و ايران بهزودي به يکي از قطبهاي کشتي اتحاديه جهاني تبديل ميشود.
وي با اشاره به اينکه اين موضوع مايه مباهات است و اميدوارم از اين رشته حمايت ويژه شود افزود: رفتار ما با فدراسيونها صادقانه است و خودمان را در کنار فدراسيونها ميبينيم و نگاه ما اين است که تعامل هرچه بيشتر باشد اگر کمبودها هم مطرح شود ما ميتوانيم بهتر مسائل را مديريت کنيم.
هاشمي تصريح کرد: نگاه اصلي ما به کشتي بهعنوان رشته اول دربازيهاي المپيک است و اين رشته ميتواند به شرطي که حمايت ويژه شود شانس کسب مدالهاي خوشرنگ در هر دو رشته در المپيک ريودوژانيرو را داشته باشد و اين رشته بايد حمايت همهجانبه شود.
وي با اشاره به اينکه اين جلسهها براي مباحث مالي نيست افزود: طبيعي است که سياست ما بيشترين توجه مالي به کشتي بهعنوان يکرشته مدالآور است.
هاشمي ايجاد چند بستر حمايتي در کنار کمکهاي مالي براي حمايت از ورزشکاران و کادر فني از سال آينده را از اولويتهاي کميته براي رقابتهاي المپيک 2016 افزود: برنامه ما اين است که از حداقل نفرات بيشترين حمايت را با فدراسيون انجام دهيم.
وي گفت: حضور در المپيک کار سختي است و قطعاً المپيک با مسابقات جهاني متفاوت است و اميدوارم کشتي با يک تيم خوب و کامل پس از کسب سهميه حضور موفقيتآميزي در المپيک داشته باشد و البته اين موضوع مستلزم حمايت ويژه است.
هاشمي در پايان افزود: با توجه به حساسيتهايي که بر روي کشتي ما از سوي برخي کشورها در مورد دوپينگ وجود دارد بايد تلاش کنيم اين موضوع را از سوي تمامي دستگاههاي ذيربط به شکل مناسب مديريت شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]