تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843407586




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر حوزه و دانشگاه در کنار هم باشند آينده انقلاب تضمين مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۲۲:۳۱ب.ظ)
عضو محمع تشخصي مصلحت نظام: اگر حوزه و دانشگاه در کنار هم باشند آينده انقلاب تضمين مي شود رييس بنياد اميد ايرانيان گفت:اگر حوزه و دانشگاه در کنار هم باشند آينده انقلاب تضمين مي شود و تلاش دشمن اين است که اين دو به يکديگر برچسب ارتجاع و غرب گرايي بزنند.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، عضو محمع تشخصي مصلحت نظام در جمع دانشجويان دانشگاه قم ، خواستار درک شرايط کشور و همياري دولت شد و بيان داشت: نقد دولت واجب است اما بايد نقد مشفقانه با هدف اصلاح و رفع مشکل باشد و در نقد شرايط دولت را در نظر داشته باشيم که با چه مشکلاتي روبرو است.
وي ابراز داشت: در بودجه سال 93 قيمت هر بشکه نفت 100 دلار برآورد شده بود و اين رقم اکنون به زير 60 دلار رسيده است لذا مشکلاتي را در عملکرد دولت خواهيم ديد و شايد امکانات رفاهي دانشجويان نيز کاهش يابد از اين رو بايد شرايط کشور را درک کنيم اما اين امر مانع از نقد نيست.
محمد رضا عارف با اشاره به اين که دانشجو بايد دغدغه منافع ملي و نظام را داشته و نقد دانشجويي در دانشگاه ها شکل گيرد افزود: جوانان آرمان خواه مي توانند در آينده ميان مدت و دراز مدت برنامه ريزان و تصميم سازان کشور را راهنمايي کنند که مسير آينده را روشن تر پي ريزي نمايند و هر دولتي به کمک دانشجويان نياز دارد.
وي در ادامه با اشاره به مطرح شدن نامگذاري روز مقابله با خشونت و افراط گرايي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي پس از سخنان سال گذشته رييس جمهوري در سازمان ملل متحد ابراز داشت: دکتر روحاني سال گذشته در چنين روزي پيشنهاد دنياي عاري از خشونت را به عنوان نماينده يک انقلاب فرهنگي مطرح کرد و اين در حالي مي باشد که امروز دنياي اسلام از خشونت و افراط گري هزينه هاي بالايي متحمل شده است.
رييس بنياد اميد ايرانيان افزود: گروه هاي افراطي به اسم دين، دين را نابود مي کنند و اوج اين گروه هاي افراطي گروه داعش است و بهترين مکان براي ترويج فرهنگ و تبين مبارزه با افراط گري و دنياي عاري از خشونت دانشگاهها و محافل علمي است.
وي هم چنين تاکيد کرد که انقلاب اسلامي ما هيچ رابطه اي با خشونت نداشته است و همواره دوري از خشونت را ترويج مي کرده است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به 27 آذرماه سالروز شهادت دکتر مفتح اظهار داشت: او در تمام عمر علمي خود تحقق آرمان هاي انقلاب را در دانشگاه و حوزه دنبال مي کرد و سعه صدر و تحمل دانشجو و برخوردهاي تند جوانان مهمترين ويژگي آن شهيد بود.
وي با اشاره به موضوع وحدت حوزه و دانشگاه ابراز داشت: اين نگاه، نگاه اسلام است و در قرن هاي ابتدايي اسلام فعاليت هاي حوزوي و معرفتي و فعاليت هاي علمي و فيزيکي در محيط حوزه هاي علميه انجام مي شد و دانشمندان علم روز، در فقه و اصول هم سرآمد بودند و نبايد بين دوبال اصلي حوزه و دانشگاه فاصله بيفتد.
وي گفت: حوزه و دانشگاه در مشي امام راحل دو بال کشور هستند و بايد در راستاي تحقق حوزه و دانشگاه گام هاي اساسي برداشته شود و رهبر معظم انقلاب هم از دوران رياست جمهوري اين نگاه را داشته و ارتقاي علمي دانشگاه ها و آزاد انديشي دانشجويان جزئي از مطالبات اصلي ايشان است.
عارف در ادامه سخنان خود ، تاکيد رهبر معظم انقلاب نسبت به ايجاد کرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاه ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: در اين زمينه تنگ نظري هايي را در دانشگاه ها شاهد بوديم و بايد در راستاي منويات ايشان در زمينه کرسي هاي آزاد انديشي اقدام شود.
وي بيان داشت: مزيت ما نفت نيست، مزيت ما نيروي انساني و علم است و اگر مي خواهيم به مطالبات مردم پاسخ گو باشيم بايد به علم و دانش اهميت قائل شويم و در اين بين بايد شاهد همکاري حوزه و دانشگاه با يکديگر باشيم.
وي با تاکيد بر اين که حوزه و دانشگاه بايد از برچسب زني به يکديگر خودداري کنند ابراز داشت: اگر حوزه و دانشگاه در کنار هم باشند آينده انقلاب تضمين مي شود و تلاش دشمن اين است که اين دو به يکديگر برچسب ارتجاع و غرب گرايي بزنند اما نگاه بنيانگذار انقلاب و رهبرمعظم انقلاب اسلامي وحدت اين دو قشر است و آن چه بايد اتفاق بيافتد نسبت به آن چه انجام گرفته است فاصله زيادي دارد.
عضو محمع تشخصي مصلحت نظام بر آسيب شناسي روند وحدت حوزه و دانشگاه تاکيد کرد و گفت: اگر بخواهيم به مطالبات مردم پاسخ گو باشيم و آرمان هاي انقلاب را ادامه دهيم بايد حوزه ودانشگاه در کنار هم باشند و هيچ کدام احساس برتري نسبت به يکديگر پيدا نکنند.
وي ابراز داشت: بر اين باور هستيم که دانشجو بايد در دانشگاه رشد کند و بايد در دانشگاه دموکراسي را تمرين کند، دانشجو بايد در دانشگاه افکار مختلف و مخالف خود را تحمل کند چرا که مسووليت کشور در آينده بر دوش دانشجويان است.
وي افزود: اگردانشجويان در دانشگاه ها آماده اداره کشور شوند خوب است اما اگر با اختلاف شاهد افترا و دشمني باشيم ناموفق خواهيم بود و دانشگاه بايد مرکزي براي تبادل افکار و بحث هاي چالشي در محيط صميمانه باشد.
عارف بيان داشت: در سال هاي اخير دانشجويان و مديران دانشگاه سعه صدر خود را از دست داده بودند اما اکنون فضا تغيير کرده است و پيام 24 خرداد که پيام تغيير در چارچوب ارزش ها و قانون اساسي بود به گونه اي پيش رفت که حتي کانديداهايي که در انتخابات رياست جمهوري يازدهم شکست خوردند احساس پيروزي کردند.
وي ادامه داد: حماسه 24 خرداد که بدست مردم اتفاق افتاد بايد در دانشگاه ها الگو سازي شود و در آن حماسه شاهد بوديم که دانشجويان در فضايي سرد و بعضا امنيتي به ميدان آمده و بزرگترهاي خود را تشويق به حضور پرشور در انتخابات کردند.
وي اظهار داشت: بايد کاري کنيم که بمانيم تا موثر باشيم ، مي توان براي کسب محبوبيت کوتاه مدت حرکت تندي را انجام داد اما بازنده خواهيم بود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود در جمع دانشجويان دانشگاه قم با اشاره به اين که تشکل هاي دانشجويي بايد به سندهاي بالادستي نظام توجه داشته باشند تاکيد کرد: تشکل ها بايد به راهبردهاي کلان کشور توجه کنند و به برنامه هاي دراز مدت چون سند چشم انداز، نقشه جامع علمي کشور و ساير اسناد بالا دستي توجه داشته باشند و جوانان دانشجو مي توانند برنامه هاي مختلف کشور را عملياتي کنند.
وي با بيان اين که براي جذب حداکثري نياز به کار تشکيلاتي داريم اظهار داشت: توصيه ام به همه دانشجويان آن است که در چارچوب قوانين و مقررات کار کرده و به همديگر فعاليت تشکيلاتي را آموزش دهند.
عارف تصريح کرد: يکي از دلايلي که احزاب در کشور به مفهوم واقعي شکل نگرفته آن است که کار تشکيلاتي کردن را آموزش نگرفته ايم و اين رويه شايد در کوتاه مدت منافعي داشته باشد اما دراز مدت منفعتي در بر ندارد لذا اگر تشکيلات بوجود آيد مسووليت ايجاد مي شود و بهترين مکان براي تمرين اين رويه دانشگاه است که حرکات بر اساس آيين نامه هاي مصوب و جذب و تعامل با گروه هاي ديگر باشد.
معاون اول رييس جمهوري دولت اصلاحات با اشاره به نامگذاري 25 آذر به عنوان روز پژوهش اظهار داشت: اين نامگذاري، ديدگاه نظام را در ارتباط با پژوهش نشان مي دهد و به اتکاي اساتيد بزرگوار و با انگيزه اي که در آموزش عالي در دهه اول انقلاب داشتيم رشد شتاباني در توسعه آموزش عالي داشتيم و امروز بيش از چهار و نيم ميليون دانشجو در دانشگاه ها تحصيل مي کنند.
عارف ابراز داشت: امروز مي توانيم ادعا کنيم در توليد علم رتبه ارزشمندي را در دنيا داريم و بناي کشور بر اين است که رشد علمي اثر خود را در توليد ناخالص ملي و ثروت ملي نشان دهد و اگرپژوهش تبديل به ثروت ملي شود مردم نيز ارزش رشد علمي را در مي يابند.
وي با اشاره به اهميت ديپلماسي علمي تاکيد کرد: اين ديپلماسي به ما اجازه مي دهد از توان علمي کشور در جهت اهداف انقلاب و نقشه جامعه علمي کشور و سياست هاي علمي و فناوري استفاده کنيم.
رييس بنياد اميد ايرانيان افزود: اساتيد برجسته ما بايد سفراي علمي در بين موسسات علمي دنيا باشند در کاهش تنش هاي منطقه اي و چالش ها با کشورهاي منطقه نقش آفرين باشند و اميدواريم با ديپلماسي علمي فضا براي استفاده از سرمايه هاي علمي و معنوي کشور براي سندهاي بالادستي استفاده شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن