واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: سازمان نظام صنفی رایانهای پیشنهادات خود درباره صدور پروانه جدید ارتباطات ثابت (FCP ) را در جلسه کمیسیون تخصصی تنظیم مقررات ارتباطات ارائه کرد.
سازمان نظام صنفی رایانهای پیشنهادات خود درباره صدور پروانه جدید ارتباطات ثابت (FCP ) را در جلسه کمیسیون تخصصی تنظیم مقررات ارتباطات ارائه کرد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، در جلسه کمیسیون تخصصی تنظیم مقررات ارتباطات که با حضور قائممقام رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رئیس سازمان نصر تهران، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات، مدیران این سازمان و تعدادی از اعضای کمیسیون اینترنت و انتقال داده سازمان برگزار شد، سازمان نصر پیشنهادات خود را درباره پیشنویس اصول حاکم بر صدور پروانههای FCP مطرح کرد.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در راستای اصلاح ساختاری پروانههای حوزه ارتباطات ثابت، در زمینه صدور این پروانهها، طرحی را در قالب «پیشنویس اصول حاکم بر صدور پروانههای جدید ارتباطات ثابت» ارائه کرد که بر مبنای آن پروانههای PAP،PSTN، ISDP و ISP در کشور تجمیع شده و تحت ۲ پروانه جدید FCP و ISP به ادامه فعالیت خواهند پرداخت.
ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نصر تهران به نمایندگی از سازمان نصر کشور در این جلسه به تشریح مجموعه نظرات و پیشنهادات نهایی این سازمان درخصوص چگونگی صدور پروانه جدید ارتباطات ثابت و اصول حاکم بر آن پرداخت.
سعادت با اشاره به آماده بودن پیشنهادات سازمان نصر درباره صدور پروانه خدمات ارتباطی (ISP) برای طرح و بررسی در جلسات آتی، بر لزوم اختصاص یک کرسی به نماینده سازمان نصر در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تاکید کرد.
لطف الله سبوحی، قائممقام رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در این جلسه به روند شفاف رگولاتوری برای نظرسنجی از صنف درخصوص صدور این پروانهها گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در راستای رعایت اصل مشورتپذیری و شفافیت، پیشنویس اصول حاکم بر صدور این پروانهها را برای اعلام نظر در اختیار صنف قرار داد تا با تجمیع نظرات رگولاتوری و بخش خصوصی، پروانههای جدید بتوانند منجر به افزایش سرمایهگذاری و توسعه بازار پهن باند و افزایش کیفیت خدمات مبتنی بر آن در کشور شوند.
به گفته سبوحی، بر اساس این طرح متقاضیان اعم از دارندگان پروانههای PAP، PSTN، ISDP و ISP و سرمایهگذاران جدید میتوانند در دو دسته پروانه ارتباطات ثابت (FCP) و پروانه خدمات ثابت (ISP) متقاضی دریافت پروانه شوند.
دارندگان پروانه ارتباطات ثابت(FCP) مجاز به راه اندازی شبکه مستقل ارتباطی (انتقال و دسترسی) و نیز ارایه خدمات ارتباطی و انتقال داده ثابت بر بستر آن خواهند بود و دارندگان پروانه خدمات ثابت (ISP) هم میتوانند از پورتها و اتصالات ایجاد شده توسط اپراتورهای مجاز مانند شرکتهای دارای پروانه FCP، بهرهبرداری کرده و آنها را به مشتریان نهایی عرضه کنند.
طبق توافق صورت گرفته در این نشست، مقرر شد جلسات مشترک سازمان تنظیم مقررات و سازمان نصر به منظور حفظ منافع کلیه دارندگان پروانههای فعلی از یک سو و دسترسی هرچه بهتر کاربران به شبکه داخلی و اینترنت تا نهایی شدن این پروانهها ادامه یابد.
مرجع : سازمان نظام صنفی رایانهای کشور
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]