تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827431610




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشگيري و کنترل تب مالت در کشور نيازمند همکاري هاي بين سازماني منسجم است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۳۰ب.ظ)
رئيس مرکز مديريت بيماري‌هاي واگير: پيشگيري و کنترل تب مالت در کشور نيازمند همکاري هاي بين سازماني منسجم است رئيس مرکز مديريت بيماري‌هاي واگير، کنترل و درمان تب مالت براساس مدل SHEP به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي سبزوار، با حضور مسوولين کشوري و همچنين نمايندگاني از 20 دانشگاه علوم پزشکي کشور در محل سالن جلسات هتل کامليا برگزار شد، گفت: بيماري بروسلوز يک بيماري بسيار مهم و پيچيده در بين بيماري‌هاي واگير است که از حيوان به انسان منتقل مي‌شود که کنترل آن بسيار دشوار است و نياز به هماهنگي جدي بين سازمان‌هاي مختلف دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد مهدي گويا در چهارمين نشست منطقه اي پيشگيري کنترل و درمان تب مالت که در دانشگاه علوم پزشکي سبزوار و با حضور نمايندگان 20 دانشگاه علوم پزشکي برگزار شد با بيان اينکه کنترل اين بيماري به لحاظ دخالت بسياري از عوامل از جمله محيط بدن حيوان و همچنين محيط زندگي انسان بسيار سخت و به سادگي مهيا نيست، گفت: تشخيص اين نوع بيماري پيچيده است و روش آزمايشگاهي دقيقي براي شناسايي بيماري تب مالت وجود ندارد، لذا اين مهم، يک بيماري پر خسارتي براي دامداران و کشاورزان تلقي مي‌شود.
دکتر گويا با تأکيد بر اينکه طول مدت بيماري تب مالت و طولاني بودن سير درمان، بروسلوز را تبديل به يک بيماري پيچيده کرده، اظهار کرد: متأسفانه طي دو سال اخير در برخي از استان‌هاي کشور؛ خصوصاً شمال شرق و غرب کشور تب مالت رو به افزايش است که کنترل و پيشگيري آن نيازمند همکاري بين بخشي تمام سازمان‌ها است.
دکتر گويا، واکسيناسيون دام‌ها و رعايت نکات بهداشتي را از جمله راه‌هاي پيشگيري از روند رو به افزايش بيماري تب مالت بيان کرد و افزود: انساني که مبتلا به اين نوع بيماري مي‌شود دچار يک بيماري مزمن، بسيار سخت و پيچيده مي‌شود که به سادگي تشخصيص داده نمي‌شود و بسياري از اعضاي بدن از جمله مفاصل، قلب، مغز را درگير خود مي‌سازد و در نهايت نيز منجر به مرگ انسان مي‌شود.
رئيس مرکز مديريت بيماري‌هاي واگير با تأکيد بر اينکه بيماري تب مالت تمامي حوزه‌هاي فرهنگي، اقتصادي، بهداشتي را تحت شعاع خود قرار مي‌دهد، گفت: اين نوع بيماري سيستم سلامت کشور را با مشکل مواجه مي‌سازد؛ چرا که بخش قابل توجهي از هزينه‌هاي سلامت که بايد در بخش‌هاي ديگر هزينه شود متأسفانه در بحث تب مالت هزينه مي‌شود بيماري بروسلوز مربوط به يک سازمان يا ارگان خاص نيست همه سازمان‌ها بايد براي کنترل آن هم عمل و هم عقيده باشند.
دکتر گويا ادامه داد: متأسفانه روش‌هاي و مکان‌هاي نگهداري از دام در بسياري از دامداري‌هاي در سطح کشور در شرايط مطلوبي نيست، يکي از عوامل تشديد بيماري تب مالت عدم رعايت بهداشت آغل‌ها است اين ميکروب از راه تنفس، انسان را آلوده خود مي‌سازد دامدار و کشاورز بايد آموزش ببينند که رعايت بهداشت تا حد قابل توجهي از روند افزايش تب مالت خواهد کاست.
وي اضافه کرد: مسوولين بايد دامداران را در جبران خسارت دام‌هاي آلوده به اين بيماري حمايت کنند در صورتي که پنهان کاري از سمت آن‌ها انجام شود بيماري تب مالت در سطح کشور گسترده و مشکلات بسياري را به وجود خواهد آورد
دکتر گويا گفت: بيماري بروسلوز از اوايل فصل بهار که زاد و ولد دام‌ها شروع مي‌شود کم‌کم رو به افزايش مي گذارد و ضرورت دارد تا هماهنگي‌هاي لازم بين سازمان‌هاي مختلف، استانداري‌ها، فرمانداري‌ها، مراکز بهداشتي و ادارات دامپزشکي به وجود آيد.
به گفته رئيس مرکز مديريت بيماري هاي واگير اين نشست منطقه‌اي برنامه ويژه‌اي براي تربيت مربيان است تا براي پيشگيري از افزايش بيماري تب مالت به کشاورزان و دامداران مراجعه و آموزش دهند تا از ابتداي سال آينده يک برنامه فشرده در راستاي کنترل بيماري در سطح کشور به اجرا گذارند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن