واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۱۵ب.ظ)
بهرهمندي از فرودگاه کارآمد توسعه و رفاه را در پي دارد علياکبر ترکان دبير شوراي عالي مناطق آزاد ويژه اقتصادي و مشاور رئيسجمهوري، گفت: با توجه به امتيازات ويژه مناطق آزاد جهت سرمايهگذاري داشتن فرودگاه کارآمد، توسعهيافته و بروز، تاثير بسيار زيادي در جذب سرمايهگذار، ايجاد درآمد، اشتغالزايي و رفاه مردم دارد.
بهگزارش خبرگزاري موج، علياکبر ترکان که بهمنظور بازديد از منطقه آزاد اروند به آبادان سفر کرده بود، در ديدار با رئيس هيات مديره و مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، قائم مقام اين سازمان و مدير فرودگاه آبادان که در ساختمان تشريفات اين فرودگاه برگزار شد با اشاره به اينکه در يک سال اخير اقدامات خوبي در مناطق آزاد با تصميمگيري کلان در دبيرخانه شوراي عالي مناطق آزاد شکل گرفته، گفت: در منطقه آزاد اروند تصميمگيري و سياستگذاريهاي مهم انجام شده است که فرودگاه آبادان در اولويت اين برنامهها بوده است.
مشاور رئيسجمهوري تاکيد کرد: براي مقاومسازي در مقابل تکانهاي بيروني اقتصادي بايد تلاش بيشتري از خود نشان دهيم.
وي اظهار داشت: بايد به ماموريت تعريف شده مناطق آزاد ويژه اقتصادي در بندهاي سياستهاي اقتصاد مقاومتي توجه بيشتري شود چراکه مفاهيم کلي و چارچوبهاي اصلي فعاليت اين مناطق در اين سياستها تعريف شده است.
دبير شوراي عالي مناطق آزاد ويژه اقتصادي، گفت: مناطق بايد استراتژي و راهبرد مشخصي در پيشبرد اهداف با استفاده از فرصتها داشته باشند.
ترکان افزود: شناخت موانع، مشکلات و افزايش سطوح مقاومتي موجب روانشدن امور و منتج به پيشرفت خواهد شد، ارتباط و همکاري دستگاههاي ملي نقش بسزايي در شناخت موانع و تسريع در رفع و پيشرفت منطقه دارد.
مشاور رئيسجمهوري خواستار اجراي مفاد تفاهم نامهها توسط دو طرف شد و گفت اين تفاهم نامهها بر تعامل و ارتباط دستگاهها ملي در اين منطقه تاکيد دارد.
ترکان ادامه داد: با توجه به امتيازات ويژه مناطق آزاد جهت سرمايهگذاري به يقين داشتن فرودگاه کارآمد، توسعهيافته و به روز تاثير بسيار زيادي در منظر ابتدايي در جذب سرمايهگذار، ايجاد درآمد، اشتغالزايي و رفاه مردم که پر اهميتترين نتيجه مناطق آزاد است، دارد.
در اين ديدار٬ محمدرضا رضايي مدير فرودگاه آبادان گزارشي از وضعيت اين فرودگاه و پروژههاي آن ارائه و با اشاره به امضا و ابلاغ سه تفاهم نامه مهم همکاري ميان شرکت فرودگاهها و سازمان منطقه آزاد اروند در راستاي برنامهريزي براي بهسازي، توسعه و تامين زيرساختهاي لازم فرودگاه آبادان، گفت: اجراي اين سه تفاهم نامه کليد خروج فرودگاه آبادان از بنبست توقف است.
رضايي ضمن قدرداني از همکاري نزديک سازمان منطقه آزاد اروند در پروژههاي فرودگاه آبادان و اهتمام مديران ارشد در توسعه و بهبود شرايط اين فرودگاه خاطرنشان کرد: پروژههاي مهم و بنيادي نظير نصب دستگاه کمکناوبري DVOR/DME، دستگاه هدايت دقيق هواپيما(ILS)، احيا و ايجاد فضاي سبز دو کيلومتري در بلوار ورودي فرودگاه، مشارکت در بهسازي سالن پروازهاي خارجي فعلي و برنامهريزي در خصوص احداث و نوسازي ساختمان ترمينال با همکاري سازمان منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاهها در حال انجام و در برنامهها و سياستهاي توسعهيي منطقه تعريف شده است.
وي با اشاره به موقعيت استراتژيک فرودگاه در منطقه گفت: با اخذ مجوز نفوذ به خاک عراق و همکاري شرکتهاي هواپيمايي در سال جاري شمار پروازهاي فرودگاه آبادان به بيش از 100 پرواز رسيد که برقراري پرواز خارجي شارجه با همکاري شرکت هواپيمايي خارجي ايرعربيا يکي از عمدهترين نتيجه تلاش در جهت تغيير وضع شرايط پروازي فرودگاه در سالهاي اخير بود.
رضايي گفت: وضعيت ترمينال فرودگاه، محدوديت فضا و شرايط ظاهري ترمينال٬ باعث توقف تلاش ما در جهت استفاده از داشتهها نشده است.
وي تصريح کرد: ما سعي کرديم با توجه به محدوديتها و کمبود امکانات فرودگاه آبادان را فعال نگه داريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]